Üdvözlök mindenkit!
Ezt a topikocot azért nyitottam, hogy a Szabadkikötő szimpatizánsok, illetve azok, akik figyelemmel kísérik a BLSZ-t, azok tudjanak beszélgetni. A topic témája, mint ahogy azt látni lehet a KIKÖTŐ lesz. A Kötő drukkerek megpróbálnak minden meccset, eredményt, tabellát, stb. közzétenni.
Nem, nem ugyanaz. A Szabadkikötő SE eredetileg Szabadkikötő SE volt, csak mivel megszűnt a Csepel SC felnőtt csapata, ezért azt mondták, hogy Csepelnek kell felnőtt labdarúgás, és ezért a Szabadkikötő felvette a Csepel nevet, de attól ő még a Szabadkikötő. Azonban az utánpótlás csapat csak Csepel SC néven szerepel, mert az még van profi szinten Csepelen. Ügye utánpótlás csapatban játszol?
Fityma voltam, mert jövő hét szerdát akartam írni, hogy Rákoscsabaán lesz a meccs, és véletlenül Csillaghegyet írtam, nyugi már fejből tudom az utat, még a schalkeHUn iskoláját is.
Mi, mi, mi? Milyen Rákoscsaba? Körülbelül háromszor leírtam hogy kell oda menni. A Csillaghegy pályája fővárosunk budai részén található, Békásmegyer mellett, a Duna jobb partján.
A Kikötő fehér-zöld felsőben, kék nadrágban láthatóak, a zöld felsőt azért kellett felvenniük, mert az ellenfél is fehérben volt.A 6-os számmal látható játékos Rácz Laci hiperszuper nagyon jó játékos.
Bakker, alig tudok feltölteni képet, mert azt írja ki, hogy 512 kB felett nem lehet, és nekem meg csak nagy felbontású képeim vannak. Nem tudtok valamit, hogy hogy lehetne megoldani? Ez a kép most hétvégén készült.
Budapest-bajnokság I.osztály, 4. forduló: Szabadkikötő SE-Csepel - MAC Népstadion 0-0 Szabadkikötő út, 50 néző Vezette: Kulcsár R. Kiállítva: Reska (Szabadkikötő - 47.perc) Itt megjegyezném, hogy körülbelül 120-130-an voltunk kint!!
Többi eredmény: Fővárosi Vízművek SK - Fagor-Kelen SC 1-2 (1-0) Váci út, 150 néző Vezette: Knapp T. Gólszerzők: Izsák, illetve Dorsch G., Főfai
Szentlőrinci AC - Rákoscsabai KSK-Gera-Confidenza 2-0 (0-0) Lehet út, 150 néző Vezette: Kömpf Gy. Gólszerzők: Hajdú, Lanczkor K. (öngól)
Nagytétény SE - Multi Rocco FC 3-7 (1-3) Angeli utca, 50 néző Vezette: Gaál L. Gólszerzők: Babai (2, egyet 11-esből), Mergl, illetve Hajdara (3), Ábrahám (2), Horváth L., Balázs II. T.
Duna SK - Ikarus BSE 0-1 (0-1) Tábor utca, 100 néző Vezette: Bánki Gy. Gólszerző: Spiegel Kiállítva: Vörös Z. (89.percben) illetve Somogyi (89.percben)
Mátyásföldi LTC - Csillaghegyi MTE 1-2 (0-1) Bökényföldi út, 150 néző Vezette: Kovács A. Gólszerzők: Freud, illetve Döme, Benő
Budatétényi SE - TFSE 3-0 (2-0) Jókai Mór utca, 60 néző Vezette: Mocsári T. Gólszerzők: Goda (2), Hangonyi
Rákosmenti TK - Bp. Erdért SE 3-1 (0-0) Péceli út, 150 néző Vezette: Jármer G. Gólszerzők: Csuka (2), Bogdalik Z., illetve Simkó