Ma voltunk "kicsit" tekerni Vilivel, meg Bálinttal. Mondanom sem kell "Ezek" mentek mint az őrült, de azért próbáltam tartani a lépést. Bálinttól várom a képet, meg a statisztikát! Én szerény számításom szerint 52km.-t mentünk 640m szintemelkedéssel.
A sörözésről kések, mert itthon van egy kis meló, de igyekszem.
Egyébként annyira nem lőttem mellé az első 50-el, mert az 50.-ik nagyjából annyit úszott mint Te, 5 perccel gyorsabb volt futásban, csak éppen nem két óra, hanem 1,20 volt a kerekezése. Na jó, volt defekt is, meg tényleg ilyenkor a bicaj is számít, meg hogy nem gyakoroltad. Defekt nélkül valahol a 70-75. hely körül lettél volna szerintem.
Én épp Szardínián leszek, így ezt most ki kell hagynom. De tapasztalatszerzéshez szerintem megcsinálhatjátok. Ahogy néztem ez tényleg nem lesz túl nagy táv.
Viszont bringázásnál a montis téma szerintem nagy szopás és nagy hátrány. Szóval be kell valami jó bicajt szerezn, kurva jó üléssel és párnázott nacival, mert most úgy érzem, mintha egy kék bálna b.szott volna meg! :DDDDD
Nem is értem neked mit mértek. Hiszen úszásnál is majdnem együtt jöttünk ki, illetve futásra is írtak be neked időt, amikor gondolom már otthon söröztél. :)))
Amúgy megmondom őszintén menet közben kicsit irigyeltelek, mikor a biztosító motoron vittek be és te már túl vagy rajt és nem kell tovább szenvedned, de így utólag nagyon sajnálom és abszolút érthető a csalódottságod.
Nekem is csak az volt a szerencsém, hogy tegnap este beraktunk egy pótgumit, meg persze a mérnöki hozzáállásom az útszéli gumicserénél. :DDDDD
Na szóval. Most jöttem Kislődről. Vili szegény defektet kapott... Pedig jól mint neki, meg k. jó volt az idő is, meg minden. Sanálom nagyon. Pötty még mindig teker. Mi most indulunk Zánkára fürödni, ezért jöttem haza, "sajnos" így nem indulhattam. De egyébként utólag bántam, mert voltak tök b*ok is, meg tényleg nem az a lényeg. Volt úgy 35-40 profi, a többi meg csak úgy elindult, mint a Viliék. Pötty persze azért bennt lesz az első 50-ben szerintem...
Széttéptük. De nem is azzal van baj. Most vittem el a bicangámat szervízbe, de így is jól fog kinézni a sok kos között az én sárhányós, csomagtartós szürkemarhám. Ráadásul végig faluban fogunk biciklizni, na az megint szép lesz. Biztos nem fog senki kiröhögni. Na meg a futás ... Nekem csak a teremcipőm van, amiben focizni szoktam és körülbelül akkor és annyit futottam utoljára, amikor júniusban abbahagytuk. De nekem jó. Én ott leszek, aztán meglátjuk.
Komolyan mondom ha nem fájna úgy a derekam ahogy fáj csapatban bevállalnám a 42 km drótszamarazást!Ma még melózni sem tudtam elmenni!Ha legközelebb lesz ilyen én benne vagyok.
Hú, Pötty! Ezek a gyerek távok ilyen melegben elég húzósak lesznek. Ma délelőtt kibicajoztam Halimbára, ott egy kis terep, mad egy óra körül vissza. Hát, köszönöm szépen, elég volt. Egyébként ha lesz még egy-két "marha", akit érdelek a dolog, "buliból" megcsinálhatjuk, de inkább menjünk le a Balatonra fürödni!!! :-D