Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
JUSTIZMORD nevű felhasználó folyamatosan fikázódik, rágalmazást tesz az EXATLON Hungary topikban, és saját magát égeti a tudtalanságával, kéretik eltávolítani a topik törzsmagja nevében is.
A sorozatos témában a visszatérő alak megint a saját politikai nézeteit akarná másokra erőltetni. Hiába másik nick (nem is csak másik, hanem többedik formában láttam már), de szerintem felismerhető. Ugyanazon politikai témák látogatása, egyforma dumák stb.
Ha valaki azt írja nekem, hogy "süt RÓLAM a gyűlölet" (mindezt ráadásul egy olyan hsz-ra, amiben semmi gyűlölet nem volt, hanem felsoroltam, hogy kik lettek jóban egy műsor kapcsán), akkor szerintem egyértelműen engem mocskol.
Bocsánat, de a 11468-as hozzászólásának utolsó mondata miért nem ütközik moderációs elvekbe?
Úgy ráadásul, hogy egy teljesen ártatlan hozzászólásra ment, és az inkriminált 8 hozzászólásos nickhez én soha nem is szóltam.
És ráadásul azóta folytatta is, újra beírta a moderatúra által kitörölt hozzászólását, csak éppen nem nevez meg benne, mint az előbb, de pontosan ugyanazokat a mocskolódásokat írja rólam, amit a törölt hozzászólásában.
Kedves modik, az illető nick a lenti jelzésemet követően közben írt egy újabb hasonló hangvételű hozzászólást rólam, ami ahogy látom el is tűnt (intézkedéseteket köszönöm), viszont az amit törlésre kértem, még ott van.
Nem sürgetésnek szánom, félreértés ne essék, csak arra az esetre jeleztem ezt, ha esetleg a két hozzászólás össze lett volna keverve és úgy tűnne, mintha már el lenne intézve a kérésem.
Szeretnék kérni egy moderátori állásfoglalást azügyben, hogy az alábbi hsz. láncolat minek minősül:
10325 - ez saját hozzászólás, ontopic
10326-ra egy sajátos hangvételű hozzászólás 10330-ban.
Utána meg 10338, 10339, 10340, 10347, 10348, 10350.
Azt szeretném megtudni, ha én azt írom az ominózus nicknek (aki miatt egy másik topikból ki lettem tiltva), hogy ocsmány hangnemben nyilatkozott X-ről aki közszereplő, az személyeskedés? Az személyeskedés, hogy utána prolizik meg személyeskedéssel vádol?
A múltkor nem kaptam választ az ide írt hsz-emre, és amíg erre nincs pontos állásfoglalás, addig ez a kérdés nincs rövidre zárva.