hasonló cipőben járunk: szegény Deathspell csak addig hallgattatta magát, míg be nem esett a két idióta norvég valamint a Melechesh. ők is Opethesre vették a figurát, mint az Enslaved és bizony ez a megközelítés nekik is sokat segített.
Igen, normális kiadást szeretnék most már minden cuccomhoz. Vinyl-ben nem gondolkodtam még eddig sosem. Vee barátomnál mindig gyönyörködök az Emperor - Anthems bakelitjén, de szerintem ő is csak ezt csinálja, nem lenne szívem koptatni, aztán kb. így is állok hozzá, hogy ezt leszámítva haszontalan :)) Meglátjuk, nyilván kiadótól is függ.
A régi cuccaimmal kapcsolatban él bennem egy elhatározás, hogy nem nyúlok hozzájuk semmilyen szinten, de lassan mindenki ezt kérdezi tőlem, hogy mi lesz a régi Taranissal. Még a végén meggondolom magam, de egyelőre ribanckodok még ezzel, most az újra koncentrálok.
Kiadja majd valaki hivatalosan? Vinylen is? Az első demót nem akarod újra felvenni és kiadni? De ha nem veszed fel újra, az sem baj, csak add ki. Vinylen is.
Rengeteg ilyen király ötletem van, de hát ezek csak fantáziák :) Ami viszont nem az, az egy utolsó Taranis anyag. Írtam még pár dalt 10 éve, a demó után, azokat fejezem be, hogy tovább tudjak lépni abból is. Olyan 40 perc körüli überepikus anyag várható, jobban fog szólni, mint a demó. (Ami nem lesz nehéz.) Jövő év elejére tervezem.
Jaja szerintem is szerethető. Épp a Deathspell Omega után toltam, az annyira nem fogott meg, ez sokkal jobb.
Megvettem az Anneke jegyet! Engi, már növesztem a belem, meg a szakállam, sapit már vettem, Annekével le van zsírozva a dolog. Ennyit sikerült ennyi idő alatt, jössz?
Az Eukaliptusz utca igen kedvemre való nóta! Nagyon bizarr ez a lemez, szerintem szeretni fogom, de sok idő kell hozzá, szercizlek titeket az ajánlásért, biztos nem hallgattam volna meg.
sőt! annyira nem természetközeli, de bizonyos részei tényleg visszautalnak a korai időkre. persze vannak másféle oldalai is és védjegyként ismét előbukkanak a merész váltások (ezeket a viking mítosz idején száműzték, akkor joggal).
Nem az hogy Ulver, hanem hogy jön e valaki Annekére? A szóló projektjét nem bírom annyira, de őt úgy jó látni/hallani, meg amúgyis tök jó milf. Csak ha jön más is, akkor találkozhatnánk.
Mennyire más az ízlésünk. Nálam ez megnézés utáni instant shiftdel kategória lenne, ha a gépemen lenne. Igaz, a másik klip sem tetszik. A zenéjük hálistennek még igen.