Nem hogy közéjük megy, de fodrászolja és manikűrözi is őket. :-) Kókusz mondjuk nem viseli, inkább kis vicsorítás kíséretében odébbmegy, de Dió tűri hősiesen.
Köszi, most hogy jobban megnéztem a fekete uszikölyök fölött levő nevet (Dahab (és Darshan)) rájöttem, hogy ezek a kölykök, akiket én már kinéztem magamnak.. :) Csak a panfran név nem volt azonosítható számomra. :) És már megtörtént a megkeresés. Igazából fekete,fehér és a harlekin színek jönnek be. Egy harlekin klubban is benne vagyok, ott pont most született/születik sok cuki kiskutya, de sajna azok nekem túl picik, mert törpeuszkárok (nekem két középtestű keverék kutyám van vidéken, akiket sajnos nem hozhattam fel magammal Pestre,mert nekik az autóüldözés, madárugatás addig, míg az el nem repül a mindenük, és szenvednének itt.. de szeretem azt a méretet, mert lehet "nyúzni őket") meg törzskönyveztetve sem lesznek... Jah, és van egy törpenyulam is, remélem jól ki fognak jönni.. :)
És milyen színűt szeretnél? Erről van elképzelésed? Ha pár hsz-al lejjebb nézelődsz, láthatsz nagyon szép fekete közép uszi babákat :-DDD
És ők tényleg nagyon lelkiismeretes tenyésztőnél születtek:-) Csak háááát. Itt ugye nem lehet kutyát árulni, így nagyon becsületesen nem is tette:-) De azért picit próbálok súgni....
Keresd meg sztem panfrant telefonon, ha feketét szeretnél :-) De ha más színt abban is biztos szívesen segít. Én ebben a pillanatban nem tudok megbízható más középuszi almot az országban. (na persze attól még lehet:-D).
Lorba, nem nevetek Kókuszon, sőt, nekem nagyon tetszik. Én is szeretném később levágni Fibi fülszőrét, de hosszúnak is tetszik. Mikor hozzám került (2010. nyarán) bedlingtonosra volt nyírva, most meg ekkora:
Ezeket a képeket egy kedves iskolatársunk készítette a mai edzésen. Az utolsón épp labdát bűvölnek a fanatikusok :)
Ha már itt járok, hozok két vidit az első hivatalos osztályos versenyünkről a múlt héről. Khm, hát igen, a szlalomot még gyakorolnunk kell :P Meg nekem igyekezni, hogy ne tévedjek el a pályán :)
Eladó közép uszkár kiskutyát keresnék lekövethető szülőktől. Nyugodt, kiegyensúlyozott, barátkozós kölyköt szeretnénk terápiás és hobbi célra, esetleg kiállításra is alkalmasat (gyerekkorom nagy vágya, hogy kiállításon lehessek a kutyusommal). Árban rugalmasak vagyunk. A neme nagyjából mindegy, a személyisége a fontos. Leghamarabb május elején/közepén tudnám elhozni, de a nyár folyamán is tökéletes.3-4 hónaposnál nem szeretnék idősebbet venni. Kérlek jelezzétek nekem, ha van/lesz ilyen paramétereknek megfelelő kutyusotok.
De jó, hogy neked is fekete közép uszkárod van. Van képed róla? (Bocsi, ha már tettél fel, csak én nem figyeltem.)
Mit szólsz ehhez a képhez? Itt egész élesen látszik a tappancsa. :) Három hetes korukban szoktam először kigépelni a pofijukat. A mancsokat később. Ő egyébként a kislány, a képen ott is van a neve.
Hoztam pár képet a kuttyokról. Kókuszon nem ér nevetni, hirtelen felindulásból lekopasztottam a füleit. Hááát, nem aratott osztatlan sikert itthon. :-) Nem baj, majd megnő. Egyébként, amiről pár hete írtam, hogy bepisil, az már elmúlt. Minden visszaállt a normális kerékvágásba.
Interneten sehol nem találok normális képet, egy uszkár tappancsról. Valaki le tudná fotózni az uszija tappancsát, és feltöltené a képet??!! Előre is köszönöm, nagy segítség lenne!!!! :)