Keresés

Részletes keresés

lilliana Creative Commons License 2008.08.30 0 0 517

Még annyit, hogy koncertezéshez is kell legalább némi alapfelszerelés. Zsolt jelenleg nulláról indul, remélem nem mondtam el semmi kínosat ezzel. De egy koncerthez mondjuk nem ártana egy jól szóló gitár. :-(((

Előzmény: Törölt nick (514)
lilliana Creative Commons License 2008.08.30 0 0 516
A DVD kiadáshoz anyag kell. Most újíttatjuk fel a régi felvételeket, de az még így sem lesz extra minőség. Ezen kívül most lesz két klip, egy werk, de ennyi. Kellene mondjuk egy nagyon komoly koncertfelvétel, és még néhány klip, de az milliókba kerül. Nehéz egyről a kettőre jutni. Nem megy szponzor nélkül. :-( Ha Ti tudtok esetleg olyan embert, aki pénzügyi támogatást tudna adni, bizonyos elvárásokért cserébe, az előrébb vinné a zenekart. Egyelőre itt tart a dolog.
Előzmény: Törölt nick (514)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 515

A Gödör klub meg jó lenne...amíg jó idő van.

A lemezboltokra meg visszatérve: sajnos kevés ilyen profilu lemezbolt van.

Most nem reklám, de például a Művész moziban található lemezboltban, így (néminemű rokoni szálak folytán) WAVE Hanglemezbolt tuti tartaná is a lemezeket.

A multik nem látnának benne elég fantáziát (pénzt). Én is egy nagy lemezboltban dolgozom...még a Cure remasterekből, kislemezekből sem kaptunk.

Előzmény: lilliana (511)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.30 0 0 514

Igaz az, hogy a média csak a mainstream fosadékokra figyel...vagy néha az az érzésem, hogy ők irányítják (a kiadokkal megosztva) a zenei életet; ők diktálják az éppen követendő trendeket (r'n'b, rap; hip-hop; emo; new metal, goth metal). Hányok ezektől.

Viszont hiszem azt, hogy egy DVD kiadása nem a midiumoknak szól, hanem a rajongóknak. Igaz persze, hogy a média támogatása (megfelelő reklám) jót tesz az anyagnak kereskedelmi szempontból.

Viszont van egy régi mag szerintem, ők a honlapról értesülnek úgyis a dolgokról veletek kapcsolatban.

Ahhoz, hogy szélesíteni is tudjátok a rajongótábort, rengeteget kell koncerteznetek.

Egy két médium megjelenése (magyar MusicTV) vagy zenei kínálatának változása (Petőfi Rádió) akár még kedvező is lehet számotokra.

A honlap mellett myspace -s oldal is javasolt. Mivel a lemezboltok többsége a gyorsan eladható fosadékokat tartja, fontos az új (és régebbi) lemez(eitek) internetes rendelhetősége.

Előzmény: lilliana (510)
black day Creative Commons License 2008.08.30 0 0 513
Ez is jó ötlet, alkalmas lenne vszínűleg.
Előzmény: lilliana (511)
black day Creative Commons License 2008.08.30 0 0 512
Sajnálom, hogy így alakult. Én már nem fűzök sok reményt ahhoz, hogy az én kedvenceim befutottak, széles körben ismertek legyenek. Ezt nemcsak a Kortársakra mondom, sokan másoknak is ez a sorsa.  
Előzmény: lilliana (510)
lilliana Creative Commons License 2008.08.30 0 0 511
Egyébként én mindigis a Gödör klubot ajánlottam nekik. Sztem az a legtutibb hely Budapesten. Nyáron sok a turista, máskor meg az egyetemista. 
Előzmény: Törölt nick (495)
lilliana Creative Commons License 2008.08.30 0 0 510
Ezt írtuk a Privát Rocktörténet szerkesztőjének: "Az 1988-93 között aktív Kortársak new wave zenekarnak rengeteg filmanyaga van, és az együttes tagjai elérhetők. Tudom ajánlani egy legközelebbi műsorba." Erre válasz:  "A Kortársak ügyében nem biztatlak, de gratulálok a honlaphoz. " De nem hagytam annyiban, odaírtam még: "Akkor sem, ha újraindul?" Válasz: "Figyelni fogom, mi történik a Kortársakkal, ezt megígérem." Na ez a nesze semmi fogd meg jól. Néha az az érzésem, hogy egy fal választ el minket a médiától. Amikor a klipforgatásra hívtuk ki a tv-seket, azt mondták nem érdekli őket, ez nem hír, hogy klipet forgatunk egy régi zenekarral. Bezzeg ha vmi botrány lenne pl a Győzike körül, azonnal ugranának. :-(
Előzmény: love cat (507)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.29 0 0 509

Ezért mondom, hogy újra ki kellene adni a CD -ket (az előbb említett kiadó által akár...amiket ebben a sorozatban kiadtak, mi 1300Ft -ért árúljuk).

Előzmény: black day (508)
black day Creative Commons License 2008.08.29 0 0 508
Az egy jó hely, én szeretek oda menni, de elég kicsi a koncertterem. Az a38 is oké, de fogalmam sincs, hogy meg bírnánk-e tölteni. Nem tudom, hogy lehetne ezt felmérni. Én is töltök le, de amit szeretek azt úgyis megveszem eredetiben. Őket is megvenném, de fellelhetetlen. Nemcsak nálatok, máshol se lehet kapni. Ha vmi csoda folytán mégis belefutsz a munkád kapcsán pár db-ba, eltehetnéd nekünk:)
Előzmény: Törölt nick (506)
love cat Creative Commons License 2008.08.29 0 0 507

"Az újáalakult Dr. Beat hol is lépett fel?"

Merlinbe léptek fel...Szerintem egy Privát Rocktörténet rész sem ártana meg az együttesnek ...

Előzmény: Törölt nick (506)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.29 0 0 506

Nem vagyok egy party-arc, így halvány lila segédfogalmam sincs arról a helyről.

Az újáalakult Dr. Beat hol is lépett fel?

Az A38 meg tök hangulatos lenne. Ötletek vannak...ténylegesen az a kérdés, hogy ilyen hosszú kihagyás után a kezdetekben mennyi a reálisan elvárható látogató egy koncerten.

Lovecat-nek privátban már felvetettem azt is, hogy az együttesnek a Bonanzához hasonlóan ki kellene adnia egy archív tévés és privát felvételekből álló zenés -de ugyanakkor kicsi documentary style DVD -t. Kérdés, hogy ez is mennyire megtérülő befektetés. 

Tudom, az internet...mindenki letölt...stb. De például az egyik nagy kiadó (Universal) létrehozott egy 'archív' sorozatot rendkívül baráti áron: olyan cuccokat tettek ismét CD -n hozzáférhetővé, amik már régóta nem kaphatók egyébként. Lehet, hogy csak a mi boltunk ilyen béna és nincs nálunk egy Kortársak lemez sem.

Előzmény: black day (505)
black day Creative Commons License 2008.08.29 0 0 505
Nem tudom, először azt kéne vhogy felmérni mennyien mennének el. Szted az After Music kicsi lenne?
Előzmény: Törölt nick (503)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.29 0 0 504
Vagy amit már többször fölvetettem: a házunk erkélye...na, vélemény?
Előzmény: Törölt nick (503)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.29 0 0 503
Akkor passzolok, hová. Talán Living Room?
Előzmény: black day (501)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.29 0 0 502
És közben enyim volt a félezredik hsz .-)
Előzmény: black day (501)
black day Creative Commons License 2008.08.29 0 0 501
Nem volt nehéz, oda vagy bejáratos:)
Előzmény: Törölt nick (500)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.29 0 0 500
Ti gondolatolvasók!
Előzmény: winterborn (496)
black day Creative Commons License 2008.08.29 0 0 499

Elmennék a Gyárba is persze, nem arról van szó, de sztem borzalmas az a hely.

Előzmény: love cat (498)
love cat Creative Commons License 2008.08.29 0 0 498
nekem olyan édes mindegy lenne, hogy Gyár vagy sem, , ha végre Kortársak koncertre lehetne menni...
Előzmény: black day (497)
black day Creative Commons License 2008.08.29 0 0 497
Én se kultiválnám.
Előzmény: winterborn (496)
winterborn Creative Commons License 2008.08.29 0 0 496
csak ne a GYÁR!!!
Előzmény: Törölt nick (495)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.28 0 0 495
Budapesten hol és mikor szándékoztok fellépni? Lehet, hogy tudnék még egy helyet...ez nem rajtam múlik persze.
Előzmény: lilliana (492)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.28 0 0 494
Hát jó :-)
Előzmény: lilliana (493)
lilliana Creative Commons License 2008.08.28 0 0 493
"A madarak szárnyán megáll a nap, és keresztre feszített felhőket látok." :-)
Előzmény: Törölt nick (491)
lilliana Creative Commons License 2008.08.28 0 0 492
Lesz klipbemutató valószínüleg októberben, és Budapesten!!!!
Előzmény: Törölt nick (487)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.27 0 0 491
A 'Szép álmokat' (ha jól írtam a címét) a refrénnél valamilyen oknál fogva a KFT -re emlékeztett (...bambusznád, majomkenyérfa...o-o Afrika) :-DDD
Előzmény: zseti (490)
zseti Creative Commons License 2008.08.27 0 0 490
"Tombol a nyár, gyilkol a nyár"
Előzmény: Törölt nick (489)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.25 0 0 489
a zálmoktól a zölelés sem véééd :-)
zseti Creative Commons License 2008.08.07 0 0 488

A http://www.kortarsakmusic.hu/images/harmadiktali címen megtaláljátok a nyári KZK találkozó képeit.

Írjatok a blogra, a fiúk rendszeresen olvasgatják (és lám, írni is fognak.... keresd meg melyik zenekartag írt tegnap ide)!!! :)) Kommentezéshez nem kell regisztrálni, nickneved, e-mailcímed és az ellenőrző kód megadása után üzeneted felkerül a blogra. (Az e-mail cím nem jelenik meg a kommentek között).
Üdvözlettel:
KZK.)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!