Ha azt nézzük, a 2004 nyári feljutás óta továbbra sem kaptunk még ki a Honvédtól. Másrészről azonban nekik sem volt igazán hazai pálya a csepeli stadion. Úgyhogy én nem tartom ezt a 2-2-t jó eredménynek. Remélhetőleg arról van csak szó, hogy a csapat nem rázódott még össze, és ősz közepére azért sikerül valahol a középmezőny környékén stabilizálni a helyünket!
Röhejes ez a beléptető-rendszer. Már egy éve várom, hogy végre pontos nézőszámokat láthassak a hazai meccsekről, de úgy látom, már annak is örülni kell, ha az ember végre felesleges komplikációk nélkül beléphet a stadionba.
Ezt a kínszevedést, ami tegnap volt a pályán... pfff.
Azonban kezdjük az elején:
a beléptető rendszer nem működött. Már megint kevés volt az idő a beüzemeléséhez? Persze, így gyorsabban mentünk be, de sok jegy nem volt helyreszóló. Mondjuk engem nem érintett, mert bérletem van, de a C-ben majdnem ki lett osztva pár pofon a helyek miatt.
A meccs:
valószínűleg nem tett jót a csapatnak, hogy a csapatkapitány az utolsó pillanatban lelépett. Csak azt nem értem, miért kellett ezzel eddig várni? A fedett lelátó előtt futkározó, kerítést rázó emberke többet futott, mint néhány játékosunk. A kiállítás után végig azért szurkoltam, hogy a félidő vége előtt lőjjön a csapat egy gólt. Miért? Mert tudtam előre, hogy ha nem, akkor nem nyerünk. Mert ez volt tavaly is a szitu.
A Vasasnak csak gratulálni lehet. Mészőly Géza munkája már látszik a csapaton, úgy tűnt, néha mintha az Újpestet láttam volna. Kicsit rutintalanok még, (ez jól látszott a kiállításnál), de stabil középcsapat lehetnek. Ha már rutin: pont ezzel kellett volna nyernie a Rákóczinak.
Hogy nekünk mindig a bíróval is meg kell(lene) küzdeni! Bár valahogy egy gólt be kellett volna gyötörni, de úgy érzem, ha reggelig játszottunk volna akkor sem sikerül...
Sem ez, sem a tegnapi eredmény nem hiányzott! Remélem, csak kisiklás, bár majdnem hatvan percet emberelőnyben játszani egy lelkes, de mégiscsak tapasztalatlan (khmmm) csapat ellen, és kikapni, az azért nehezen magyarázható.
Helyes)) Valamint sok VASAS drukker!Ezek azt hiszik mindenki helyettük küzd majd a VASAS ELLEN!lLegyen spórtszerü meccs!!Gyözzön a jobbik!!!Nem bánnám ha az a Vasas lenne))Üdv!
Akik szerintem biztos előttünk végeznek: Debrecen, Újpest, Fehérvár, MTK, Győr.
Nagyjából azonos súlycsoport velünk: ZTE, Sopron, DVTK, Tatabánya, Pécs, Paks.
A jelenlegi keretek alapján illene megelőznünk: Honvéd, REAC, Vasas, Vác.
Úgyhogy a 6-12. helyre várom a csapatot. Ha összeszedettebb játékot mutatunk a tavalyinál (nem lesz annyi bekapott gól az utolsó percekben, jobb százalékkal használjuk ki a góllövési lehetőségeket) akkor inkább ennek a tartománynak az első felébe (6-9. hely), egyébként azonban csak a második felébe (10-12. hely) jutunk a végén.
Az első három forduló ebben a kérdésben szerintem vízválasztó lehet, hiszen a Vasassal, a Honvéddal és a Váccal játszunk, vagyis olyan csapatokkal, akiknél most többre tartom a mi keretünket. Ebből a három meccsből minimum 5, de inkább 7 pontot kellene hoznunk!
Mondjuk az előző bajnokságban a 20. fordulóig igencsak döcögött a szekér, mégsem repült Pruki (pedig akkor magam sem lettem volna ez ellen). Mindenesetre Pruki tavaly végülis bizonyított, míg a Pusztainak milyen figyelemreméltó eredménye is van? Tavaly a szívével voltak bajok Illésnek, most úgy látszik, az elméjével...
Amúgy megszereztük ezt a Varga gyereket Győrből. Ha tényleg olyan összeférhetetlen, amilyennek itt néhányan leírtátok, akkor szépen kinézünk majd vele!