Így van, az tényleg egy kellemes romantikus film. És valóban: Slynak nagyobb szüksége lenne valamiféle ugródeszkára, meg aztán az életrajzán sem ártana fényezni, bár még mindig jobb szerintem, mint Schwarzi-é. Slynak ott van a Cliffhanger, a Copland, a Daylight, a Rocky-k, ezek mind jó filmek, de szegény osztrák kollégája a Terminátorokon kívül talán ha az Emlékmással büszkélkedhet, mással nem nagyon. Szóval mindenesetre rájuk férne. Ezt a Ponyvaregény folytatása dolgot nem hiszem...
Hat igen, Sly-nak tenyleg csak jot tehetne, mert az o karrierje most abszolut melyponton van, ugy erzem, talan akkor vegre ossze tudna hozni a Rocky 6-ot is, aminek nagyon orulnek:) Arnie mas teszta, o sajat elhatarozasbol fuggesztette fel most a filmezest, nem tudom hogy mennyi idot tudna most szakitani erre a project-re, de szerintem ha o vissza szeretne terni, akar egy nagykoltsegvetesu filmben (pl. Termi 4), annak semmi akadalya nem lenne. Sandlert meg tenyleg tehetseges szinesznek tartom, de nem a hulye vigjatekai miatt, eleg csak megnezni a Kotyagos szerelemben:) En azota birom:)
Sőt! Egy ilyen filmnek talán sikerül megismételnie, amit a Ponyvaregénynek: tisztára mossa a sztárokat. Travolta hülyeségeire (csodabogár, stb.) sem emlékszik senki, hisz ő volt Vincent Vega, és ez a legfontosabb! Sőt Samuel L. Jacksonnak is ez adta meg a lökést, onnantól szerepel főszereplőként, ahogy Bruce Willisre is ráfért akkoriban a pozitív kritika. Nem kell mondanom, hogy milyen jót tenne ez a két nagy névvel, nem beszélve Sandlerről:)!
Hat az IMDb szerint most valami mason dolgozik (Untitled Quentin Tarantino Project), ez barmit takarhat, akar a Ponyvaregeny folytatasat is. Az Inglorious Bastards csak jovore van beirva, es egyenlore Michael Madsen az egyetlen szereplo. Hat en remelem, hogy osszejon ez a terv, a siker tuti, mar csak azert is, mert jonehany ember evtizedek ota erre var, hogy Arnie es Sly egy filmben...:) Meg azert mindkettejuknek van stabil rajongotabora, Tarantinonak is, sot meg Sandlernek is:)
Ez óriási! Ha ez igaz, akkor remélem Tarantino ezt előreveszi, a Vega Brothers ráér! Hatalmas lenne, ráadásul garantált siker, QT eddigi mérlege alapján. Ha nem is hozná vissza őket az élvonalba, legalább egy igényes darabbal bővülne az amúgy sem kicsi életművük.
Nagy terveket szövöget Quentin Tarantino: a népszerű rendező a brit Empire Awards díjkiosztóján fedte fel tervét, amely szerint új filmet készítene Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger főszereplésével.
A veterán akcióhősök játszanák el Tarantino régóta tervezett második világháborús eposzának, az Inglorious Bastards című film főszerepét. A Ponyvaregény és a Kill Bill filmek rendezője úgy gondolja, képes lenne lendíteni Stallonéék karrierjén – mint tette azt korábban John Travolta, Robert Forster vagy Bo Svenson esetében. Az izomkolosszusok mellett Adam Sandler is szerepelne a produkcióban – Tarantino elképzelése szerint az eddig leginkább vicces filmekben sziporkázó színész megállná a helyét surranóban és rohamsisakban is, áll az MTV beszámolójában. „Egy csomó jelentet már meg is írtam. Most már csak le kell ülnöm, és egy komplett forgatókönyvet kellene készítenem belőlük” – nyilatkozta a kamera ördöge. Érdekesség, hogy Sly és Arnie már évek óta kutatnak egy olyan produkció után, amelyben együtt szerepelhetnének.
De ezeket mar nagyon regen vettem... A Terminatort mar vagy 4-5 eve. Akkor meg ennyibe kerult egy dupla lemezes DVD. Ki a fene gondolt akkor meg arra, hogy mindent ki fognak adni ujra es ujra, amikor meg alig szaz cim volt a piacon. Orultem, hogy megjelenik valami, amit szeretek.
A Titianic szinkronos kiadasa is nagyon erik mar... elobb-utobb valoszinuleg meg fog jelenni, de mar azt is megvettem anno 10 ezerert! Sot a Terminatorert is valami 8-9-et fizettem, amikor megjelent meg ennyibe kerult! De most mar 2-ert se tudnam eladni, kepzelenseg... Senki nem veszi meg a feliratosakat, amikor kijottek a szinkronosak...
Csak várni kell Thomas, én is kivárom, amig megjelenik szinkronnal. pl. a Titanicra, mindenhol van, csak felirattal, viszont annak nagyon jó a magyar szinkronja, úgyhogy megvárom, csak kiadják valamikor.:-)
Latjatok, hogy jonnek ki sorban a szinkronizalt verzioi azoknak a filmeknek, amiket mar megvettem egyszer, raadasul dragabban? Engem meg az idegbaj kerulget...
Februarban a Terminator, marciusban a Kommando, aprilisban meg a Conan, a barbar! Hogy a Vegkepp eltorolnirol mar ne is beszeljek, ami meg tavaly jelent meg...
Kedvem lenne feldugni a kiadoknak a feliratos verziokat!
Tegnap láttam a Menekülő embert könyvben!! Szerintem most adták ki! De nem vettem meg, mert nagyon vékony, és drága volt. Helyette másik S. King könyvet vettünk. :-)
En mar hallottam regebben is, hogy politizalni akar, de sosem gondoltam hogy ebbol komolyan lesz valami:) Most meg az uj Playboy-ban Oliver Stone azt nyilatkozta, hogy szerinte nagyon el kene csesznie valamit, hogy ne valtoztassak meg a kedveert az alkotmanyt, es ne koltozhessen a Feher Hazba. Szerinte Amerikanak ilyen emberekre van szuksege:) Tetszett, amiket mondott rola. Mar csak azt hianyoltam, hogy szeretne egyszer egyutt dolgozni vele:)
Az egykori akcióhős, aki kormányzóként folytatta karrierjét egy apró fellépés erejére visszatér a filmezéshez - jelent meg az Associated Pressben. Arnold Schwarzenegger barátja, Tom Arnold kedvéért vállalt el egy kisebb szerepet, akivel együtt játszott a nagysikerű True Liesban.
A független produkcióban készülő The Kid & I egy 17 éves srácról (az újonc Eric Gores) szól, akinek minden vágya, hogy szerepeljen egy akciófilmben. A forgatókönyvbe is besegítő Tom Arnold egy munkanélküli színészt játszik, aki segít a fiúnak megvalósítani az álmát. Az alkotásban szerepet vállalt Linda Hamilton is, aki Arnold Schwarzeneggerrel az első két Terminátor-filmet forgatta. Az értesülések szerint egy cameora feltűnik egy másik True Lies-beli partner, Jamie Lee Curtis is. Schwarzenegger nem fedte fel, hogy milyen figurát fog játszani a vígjátékban, úgyhogy ennek kiderüléséig várnunk kell a jövő év második feléig, amikor is a filmet bemutatják.
Forrás: Mozinet (maktub)