Nem kell a kamu :)))) Mai napon Kapuvárt vertük, Kisbértől 1gyel kikaptunk. Majd a bajnokságban nyerünk,aki ellen kell. :))) Mi ez a titokzatosság? Miért nem lehet elárulni? :)))
Eszembe jutott, hogy mikor pár éve Győrbe jártam suliba, ismertem egy srácot, aki akkor a komáromi kézilabdacsapatban játszott. Húha, figyelitek, micsoda story?! :-))
Mai eredmények? Hol a felelős? Ünnepel? Akkor biztos jó eredmények.. vagy éppen nem.
Aki ismeri a körülményeket az tudja a nevét :)))) DK-től még messze vagyunk,de akik idejárnak (a 2 új lakóra gondolok), azok remélem messzeföldre elviszik a hírűnket :)))) Akkor majd holnap ütközünk! Délelőtt gyurma?
Újfijút nem kiabáljuk el. Most mér mondtad be a nevét Joli?! És a hivatalos sajtófotozás? :) Itt van nálam a mezed, most indulok haza. Jó a cipőd!
Ez a topic lassan lenyomja a DK-t. Na, jó elég lesz a második hely is. Kányai támadott, vagy mi a szösz. 3gólt lőtt, vagy 4et, attól függ ki mit olvas:)
Geri! Luigi csak azért Kányai fan-kodik vidéken , mert az a menő a nagyvárosban :)))))
A mai edzőmeccsről: Misibá nem volt, influenzás , sajnos a Feri meg még nem játszott,csak eljött,de pénteken jön edzésre már. Az eredmény sok kevés , nem nekünk, játék alja, de ez várható volt....
Lassan Robinak is nyithatunk egy topicot. Vagy egy honlapot.
Kösz az infót Csőkutya. Hallottam, hogy újabb magyar bajnokot igazoltunk. Misibácsi cilindere kimeríthetetlen. Vakon mondom, hogy jobban járunk. Bár ti már lehet tudjátok is. Kár, hogy ma nem játszhattam az edzőmeccsen, de tegnap voltam lépcsőzni;) Már le se esek:)
Szombaton vasárnap Kisalföld Kupa a Magvassyban, ha kedved van gyere ki. Szombaton 10 és 12kor , vasárnap 9kor és 13kor játszunk. Hajrá Komárom , na jó és ETO! :)))))