Ha visszaviszed a kocsit és az alátéttel a zsebedben elsétálsz, akkor egy szót sem szóltam; bocs! Talán félreértettem a hsz-t; amúgy én is sokszor használok 100-ast külföldön, de nyilván utána én sem "adom el" a kocsit 1 €-ért.
Más nemzet is ilyen mondjuk. Angol sógórom, amikor Salzburgban voltunk 2+2 ember (két pár), akkor 1+1 emberre foglalt két szobát mint kiderült, ezért esténként úgy kellett a lányokat bekummantani a szobákba, mint valami k.rvákat :-DDD
Nyugi. Van kulonbseg, es ez (miutan a vasarlas vegeztevel visszakapja emberunk az ermet), meg nem a taplosag kategoria. Az, hogy kispalyas e, vagy sem, azt nem tudom eldonteni, de ha igen, az is inkabb a vegso konkluzioja ("elelmes a magyar ember") miatt.
Tényleg indíthatna már az Msc valami járatot a magyaroknak!Meg persze a színházban az animátorok és a kapitány is elköszönhetne már végre magyarul!Meg egy pár magyar felírat sem ártana már a hajón...Fedélzeti lap magyarul?!
Akar valaki egetrengető baromságot olvasni?? De hossú lenne, és a neveket ki kellene belőle vennem. Egyébként egy leendő idegenvezető- mentsen meg tőle az ég - írása, kissé bicska nyitogagó stílusban.
Kedves magyar honfitarsam, aki ezek szerint nulla nyelvtudassal mentel Parizsba, es jottel haza Vasarnap reggel.
A holgy a hangosbemondoba azt mondta franciaul, majd utana angolul, hogy megkezdjuk a beszallitast, es felkerjuk Business illetve premium kartyas utasainkat, hogy eloszor ok faradjanak a pulthoz.
Nem szivesen valaszolok szemelyesen a "Nezd, ez a taho is biztos, hogy magyar, rogton elkezd tolakodni" tipusu megjegyzesekre, mert Ad1:Semmi kedvem lesullyedni a szintedre, Ad2: Eleg komolyan veszik a vilag repterein a balhezokat..
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy Paralian a Lidl áruházban árusitanak Deep sört.Akikkel megyünk ragaszkodnak hozzá.Jó lenne ha valaki megnézné,meg az árát is!