Tegnap csináltam egy próbát, 16 centi hosszú logóval. Nagyon gusztusosan néz ki, de az eredeti pólókon jóval nagyobb van (az én ízlésemnek már túl nagy is), legalább 20 centis. Szóval valami ilyen lesz.
Mivel már jártam úgy, hogy egy "eredeti", de hivatalos üzletben vásárolt póló nyakán L-es méretjelzés volt és kb. kétszer belefértem, azóta kicsit kételkedek ebben (és akkor még az egyéb, pl. Józsefvárosi méretekről nem beszéltem).
Szóval 173 cm magas és elég vékonyka alkat vagyok. Ha van ilyen emberke a közelben, amikor vásároltok, akkor hozzá lehetne igazítani a méretet.
Evil! Veled meg megbeszélném mélben, hogy pl. rózsaszín csekken jó lesz-e a fizetés (előre), vagy postai utánvéttel (utólag). Milyen normális emil-címed van, amin konzultálhatunk?
azt még szeretném tudni, mekkora lesz a ht-logo. láttam valahol egy csillag + hattrick dőltbetűvel + zöld border jellegű logót, az a teljes szélesség 60% -ában elég jó lenne. vagy van már más koncept?
Hát nem tudom, úgy látom kiszabadult a szellem a palackból.
A helyzet az, hogy ezekkel a dolgokkal eléggé megszívattok. Aki tudja, hogy készül egy ilyen fóliás póló, az azt is tudja, hogy 2x annyi szöveg = 2x annyi meló.
Engem nem villanyoz fel különösebben, hogy most kereshetnék pár ezer forintot ezen az egészen, hála Istennek nem szorulok rá olyan nagyon.
Továbbra is nonprofit akció marad, cserébe csak azt kérem, hogy fogadjátok el a feltételeket.
Én értem, hogy szívesen fizetnél felárat, de előre látom, hogy az ilyen tömeges külön kéréseknek csak szűnni nem akaró nyavajgás és reklamálás lenne a vége.
Azért szeretném, ha mindenki ugyanannyit fizetne, és kb. ugyanolyan pólót kapna. Evilnek is könnyebb lesz számon tartani a kéréseket, ha nem kell azzal foglalkoznia, ki milyen kisregényt szeretne íratni hátra.
Én kettőt kérek, legyen rajta a team ID (93886), a csapatnév (Alte Proletars), és mivel identitásválságban, sokakkal ellentétben, nem szenvedek, a usernév (Saláta).
Ilyen póló nekem is kellene, de Miskolcról nem nagyon tudok menni IRL-focira... :(
Ilyen esetben hogy oldható meg a dolog (pl. postai utánvét, stb.)?
Egyébként meg a Team ID helyett a csapat nevét javasolnám felvasalni. A TeamID-t itt Keleten még szököttrab nyilvántartási számnak néznék és bevinnének az őrsre... :)
A választható színek (mármint a honlapon választhatóak) közül melyik lenne a miénk, mert egyik sem tűnik olyan Ht-snek, kivéve azt a színt, ami a képen van, de olyan meg lent a színeknél nincs...
Azt csinálsz a topikkal amit akarsz:) végül is ez a poló téma sem a játékhoz kötődik...meg amúgy is, az IRL focit is mindenki a ht-topikban beszéli meg (kivéve ti a brazilt:), úgyhogy lehet itt már mindent:)
Amúgy én sem a Gol_Bela-t rakatnám rá a polóra, hanem sokkal inkább a csapatnevet. Elég nehéz magamara Gol_Belaként gondolni, bénán hangzik és nem is használom sehol. Miért ezt választottam???