Tudom, nem szép nagy képet berakni, de hátha azzal van a baja: 1. Tallózás gombra klikk 2. Kép felirata mező kitölt 3. Feltölt gombra klikk, vár, amig feltöltődik és a következő pont igazzá nem válik :) 4. Örül, mert megjelenik az "Új kép" és az "Új link" sorok között a feltöltött kép kicsinyített verziója 5. Mondjuk ide akarom beszúrni, tehát lent, a nagy ablak alatt, a kicsinyített képtől balra az image1 felirat alatt a "beszúrás" linkre kattintok
Szvsz nem sikerül valamiért feltöltened a képet. A 'Feltölt' gombra rákattintva nekem az Új kép és Új link sorok között jelenik _csak_ meg a kép, a felső ablakban (ahova most írok), semmi! Csak akkor jelenik meg a felső ablakban az [image1] felirat, amikor a 'beszúr' linkre klikkelek.
Basszus, Te hova írod be, a felső ablakba? És ott is jelenik meg a kép?? Ha betallózod és a beszúrásra kattintasz, utána mit látsz ebben az ablakban (ahova írsz)? Mert én csak az image1 feliratot, régebben meg látszott már akkor is a kép maga! csak az a furi, hogy a többi topicon 1 ablak van (régen itt is 1 volt) és simán lehetett képet beszúrni...
Szóval én így csináltam: Új kép sor 'Tallózás...' gomb fájl kiválaszt, örül Kép felirata beír Feltölt gombra rákönyököl Ha sikeres a feltöltés, akkor az Új kép sor alatt megjelenik az image1 felirat _és a kép is_! A szövegbe az image1 szó alatti 'beszúrás' linkkel lehet. Pl ide:
Ha ezek után nem jelenik meg, az gáz :)
U.i.: innéttől kezdve a szövegbe a [ image1 ] -et szóközök nélkül beírva az első stb. kép jelenik meg.
Eladott Meganom után maradt nekem egy egyszer használt Automaxi tetőcsomagtartóm 5 ajtós Renault Megane I-re (http://www.automaxi.fr/fr/barre-toit-supra.html), illetve egy 5000km-et használt acélfelnire szerelt téligumi szettem (Pirelli W190 Snowcontrol, http://www.pirellityre.com/web/catalog/car-suv-van/catalogo_sd.page?categoria=/catalog/car-suv-van/car/winter&prodotto=2085&uri=/pirellityre/en_IT/browser/xml/catalog/car-suv-van/CAR_W160SC_W190SC_WINTER.xml&vehicleType=CAR-SUV-VAN) amitől szeretnék megválni. Áruk 10000ft illetve 60000ft. Ha vkit érdekel itt elértek:
06-20-494-5230 illetve jd120@freemail.hu
Juhász Dávid
P.S.: Esetleg ha vmelyikőtök aki klubtag megtenné nekem hogy felrakja a ezt a hírdetést a www.meganeklub.hu honlapra, hálás lennék. Én nem vagyok klubtag így nem tudok hírdetést feladni az oldalon, ezért javasolták hogy próbálkozzak a fórumon.
Nagyon szépen köszönjük!! :)))
OFF
Valaki tudna segíteni, hogy miért nem lehet ide képet beszúrni, és hsz íráskor mi ez a 2 nagy doboz a korábbi 1 helyett????
ON
Köszönöm, nagyon aranyos vagy :)) Tényleg boldogok vagyunk. Tudom, mire gondolsz (a szolnoki ládázós látogatás anno), de azóta nagyon nagyon sok víz lefolyt a Tiszán ;))))
MIÉRT NEM lehet ide képet beszúrni??? :((