Dr. Morell: köszi a címet, én mindenesetre elküldtem egy panaszt csakazértis-alapon. Sejtem, mekkora esélyeim vannak, de nem érdekel.
Egyébként a BB sem, maga a koncepció akaszt ki. Heti átlagos tévénézésem félórányi híradó. Nem hiszitek el, milyen remekül lehet tévé nélkül élni. Ki kellene próbálnotok!
tényleg nincs értelme szidni, mert az csak egy kommunista utópia, hogy a széles néptömegeknek magasszintű kultúrára van szükségük. ilyen sosem volt egyetlen társadalomban sem..."csupán csak" annyi változott, hogy régen a piac, meg a népünnepélyek zaja nem hallatszott be a kastélyokba...de mindezt könnyen meg lehet oldani, ha kikapcsoljuk a szaros TV-t.
Legalább kaptam egy szippantást a fogyasztói magaskultúra levegőjéből. Az első napon a nők arról beszéltek, hogy milyen ráncossá teszi az arcukat a rászáradt ondó. Nem, nem háborodtam fel, csak szomorú a hitványság ezen foka.
Nem kell fikázni a BB-t, gyorsan rohadtul unalmassá válik. A Bárt is csak csütörtökönként néztem (akkor szavazták ki egymást-ha jól emléxem). Nem hiszem, hogy bármelyik országban 2 szériánál tovább tartott volna.
Én személyesen ismerem, és elhiheted, hogy nem elvakult. :) Itt a fórumon úgy reagál le dolgokat (ő apait-anyait beleadva vitázik) Ha a keresztényellenesség=a katolikus egyházzal szembeni unszimpátiával, akkor a fórumon még van egy tucat megkeresztelt keresztényellenes... a politikai beállitoccságát nem ismerem annyira...
Látod ? ...Te is elsőre itélsz, oszt nekem róvod fel, mintha chak én... pedig dehogy.
;)
"# 48 2002.09.10. 19:25
Jézusom, Te mondtad: „kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek” Ime zörgetünk és keresünk és kérjük, hogy add világosságod kegyelmét a TV2-RTL-Viaszat műsor készítőkre, hogy meglássák mi az ami helyes és szükséges, és ne tegyék azt ami mások lelki világának kárára van.
Miatyánk….Üdvözlégy….Dicsőség….
Jézusom szent szíve, remélek és bízom Benned.
Jézusom, Te mondtad: „amit kértek az ATYÁTÓL az én nevemben, megadja nektek” Íme nevedben kérjük az Atyától, hogy adja meg a világosság kegyelmét a TV2-RTL-Viaszat-t nézőknek, hogy meglássák mi az ami helyes és szükséges, és ne nézzenek olyan műsorokat, melyek lelkük kárára van.
Jézusom, Te mondtad: „Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.” Ime most szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodunk és kérjük add világosságod kegyelmét mint a TV2-RTL-Viaszat műsor készítőire, mint nézőire, hogy ne tegyenek olyat ami egymás lelkének kárára van.
----------------
Ezt az imát kellene mindannyiunknak este 8 órakor elmondanunk. Benne vagytok? Ha lehet ma este, ha kell holnap is, ha kell holnapután is összejövünk. "
# 94 -2002.09.12. 16:49
P. imáját kinyomtattam, a magyar templomokba elviszem. "
Jól emlékeztél. :) Icq nálam se megy, mindig rámakaszkodott valaki, ált. nő, hogy akar tőlem valamit, én meg már nem birtam ignore-val (irtam, hogy ne pasizzon me az nem biblijai, hanem térjen meg, ő meg visszairt valami inglis szöveget, nem értettem mit ir, szerintem hüjje volt).
IRCre nem megyek, mert ott jobban ki vagyok szolgáltatva hackereknek, számomra, nekem nem biztonságos. Anno is jöttek csomagok, a tűzfalban meg nem bizok. (az chak azé van, hogy legyen mit átfeltörni :)
Rég csevegtünk, de emilen elérhető vagyok: spender@dpg.hu.