Keresés

Részletes keresés

nyugatinyúl Creative Commons License 2007.12.06 0 0 5639
Ugy latom, a szigetelt merevhuzallal megakasztottam a forumot...:)
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.11.29 0 0 5638
Köszi Katika, de a drót és a szigetelt kábel sajnos se esztétikailag, se technikailag nem ugyanazt jelenti a színpadon. De már megtudtam a színházi kellékesektől, hogy amit keresek, annak hivatalos neve szigetelt merevhuzal, és elektronikai boltokban kapható. De abbahagytam, mert feltehetően ez senkit nem érdekel, bocsánat, csak a vécépapír sikerén felbuzdulva indítottam ezt az off-topicot... Ki megy találkozóra a nyugdíjasok közül?
Előzmény: cibkat (5637)
cibkat Creative Commons License 2007.11.27 0 0 5637
Peti! Ha nem ragaszkodsz a nosztalgikus földbôl kiálló kábelhez, szerintem a teljesen szimpla drót is tökéletesen fog m?ködni. Olyat meg lehet kapni háztartási, mezôgazdasági meg barkács boltban. Vagy hobby boltokban is, csak ott alighanem sokszoros áron.
Előzmény: nyugatinyúl (5634)
F.Ági Creative Commons License 2007.11.27 0 0 5636
FELHÍVÁS!!!!

A DEC.7-RE MEGHIRDETETT TALÁLKOZÓ EGY HETET CSÚSZIK HA MINDEN IGAZ, TECHNIKAI OKOK MIATT.. (A TREFF SZÜLINAPI BULIJÁNAK SEMMI KÖZE HOZZÁ.. )
SAJNA NEM VOLT HEKLY, ÉS AZ EMBERKÉK SEM NAGYON ÉRNEK RÁ. kÉREK MINDENKIT, HOGY PRÓBÁLJA MEG ÖSSZESZEDNI AZ IDEJÉT ÉS A DECEMEBRE 15-EI ESTÉRE KONCENTRÁLNI AZT!

PROGRAM: 1. HIVATALOS RÉSZ: HIVATALOS BEZSÁMOLÓ A MOGYORÓSKAI TÁBORRÓL, A DARABOK LEVETÍTÉSE, ÉS BESZÁMOLÓ A KÖVETKEZŐ TÁBOR TERVEZETÉRŐL. MEGHÍVOTT MINDEN ÉRDEKLŐDŐ, TÁMOGATÓ
2. NEM HIVATALOS RÉSZ: MEGLEPETÉS AZON TÁBORLAKÓKBNAK AKIK JÖNNEK, EZ MOST NEM KÖZHÍRRÉ TÉTETIK, MAJD MEGLÁTJÁTOK, AZTÁN ÁTSÉTÁLUNK A WINYÓBA...

A TALÁLKOZÓ A KÖNYVTÁRBA LENNE, AZ ÜGY MÉG FOLYAMATBAN ÉS MINDENKIT ÉRTESÍTÜNK HIVATALOSAN IS IDŐBEN.

ÁGIKA
F.Ági Creative Commons License 2007.11.27 0 0 5635
ha lehet egy pici megjegyzésem, a wc papír nagyon szakad.. nem javaslom hosszú távú használatra..
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.11.27 0 0 5634

Katika, igazából bármikor. Gyakorlatilag meg nem gondolok bele, mikor lesz még olyan...

Eni, az említett internetes magazint lecsekkoltam, valóban ott egy írásom, amit én a főiskola nyomtatott újságjába írtam, az internetesek se nem kérdeztek, se engedélyt nem kértek, se nem értesítettek a megjelenésről... Az ilyesmit nem nagyon kedvelem, minden jószándék ellenére.

Hát ollan kábelt ismertek-é, amiben drót van, hajlítható, és ahogy hajlítod, úgy is marad? Nekem van ilyen emlékem, hogy ilyen létezik, a földből állt ki gyerekkoromban elhagyott gyárudvarokon. A jelmezterv: ilyen kábellel "körbecsavarjuk" Lénát, majd ezt a vázat/abroncsot betekerjük a hőn áhított rózsaszín vécépapírral, ez lesz az esküvői ruhája. Nem tudom, érthető-e a leírás - tud-é valaki ilyen kábel létezéséről, illetve annak fellelhetőségéről? Műszaki fijjúg, építészek, hajrá! Több sört kisorsolok a tanácsadók között.

Előzmény: cibkat (5633)
cibkat Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5633
Ez esetben Peti, azt tudnám´javasolni, hogy a nemes cél érdekében, mártírként, csak ugorjunk ki Jakabfalvára az áhított rötyepapírért.
Előzmény: F.Ági (5632)
F.Ági Creative Commons License 2007.11.21 0 0 5632
Egyetlen lelőhelyét ismerem eddig az erősrózsaszínwc papírnak..
cím: Kászonjakabfalava, Fradi-Éva-Kék háza, kinti pottyantós, a fakerítés mellett.
Sokkal jobb mint a bugyirózsaszín, olyat viszont találsz minden nagy áruházba szerintem..
Előzmény: nyugatinyúl (5628)
süneni Creative Commons License 2007.11.20 0 0 5631
Leonce és Léna? Azok meg kik?
Peti! Felfedeztelek a Partmagazinban, amiről te még nem tudod hogy egy nagyon jó barátom szerkeszti. Na a világ ennyire kicsi.
Rendkívül nagy üdvözlet mindenkinek innen a világvégéről, ahol megterem a Sényői rettenetes, a Napkori kerítésszaggató és a Panyolai elixír (utóbbi egy elefánt által fejedre mért rúgással hasonlítható össze). Ízminták közkívánatra december 7, a helyszín ismeretlen.
gabi... Creative Commons License 2007.11.20 0 0 5630
Ajánlom a Bilikönyvet. Megnézegetitek együtt, és utána általában a gyerekek lelkesen úgy akarnak bilibe kakilni, mint Ödönke a könyvben... Nálunk legalábbis a játszóházban vitték, mint a cukrot:)
Előzmény: nyugatinyúl (5625)
cibkat Creative Commons License 2007.11.20 0 0 5629
Erôs rózsaszín gatya nem kell? Emesének van.
Előzmény: nyugatinyúl (5628)
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.11.20 0 0 5628
hol lehet kapni erősrózsaszínű vécépapírt? Bugyirózsaszín még jobb lenne. Ez most komoly. A Leonce és Lénába kell sok, díszlet- és jelmezelemnek.
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.11.20 0 0 5627
mondok jobbat: az egri főiskola Szuszogó Színháza ma végre olvasópróbát tartott és nekifutunk az "új darabnak": Büchner: Leonce és Léna. Dinnyés Jóskát kihúztam belőle:) De egyébként is teljesen másképp akarom megcsinálni. Az egyetlen biztos pont: Ivettke:)
F.Ági Creative Commons License 2007.11.19 0 0 5626
nem is gondolnád milyen szépen tudok wc-t díszíteni erősrózsaszínű wc-papírral.. Nándi tudja.. :-) tulajdonképpen a terápia elkezdett begyűrűzni egyenlőre csak a vezetőség életébe, de ki tudja mit hozunk ki belőle..
hehe

milyen lélekpendítő téma ez:-)
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.11.16 0 0 5625

Van egy napirend előtti javaslatom: költözzünk össze, Ági, ideális pár lennénk: a vicces család. Az élet csak móka és kacagás.

Az avatós biliről nekem most a pelenkáról leszoktatás jut eszembe, nappal már megy, de éjszaka többször kell ágyneműt cserélni. Mármint a lányomnak:)

Valóban vicces lenne egy ilyen tábori találkozó. Ismerem a szakirodalmat: a kiscsoportvezetőknek javaslom: együtt kell menni vécére, nagyon meg kell dícsérni a delikvenst, ha sikerül a bilibe, együtt nyomni a kakit, pisinél is szurkolni, pispispis, stb, az eredményt megmutatni és lelkendezni, hogy milyen ügyes nagylány/nagyfiú vagy már! Mi még dalokat is költöttünk, meg szoktuk ünnepelni a sikert egy spontán tábortüzes-éneklős bulival: ITT-A-NAGY-KAKA-KAKA-KAKA-KAKADU, illetve: MEGY-MÁR-A-PISI-PISI-PISI-SIELÉS.

Szóval, Ágika, így zajlanak egy vicces család felhőtlen hétköznapjai, gondold meg.

F.Ági Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5624
Te meg vicces fiú:-))
F.Ági Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5623
:-))))))))))))))))))))))))))))))))

és tényleg! milyen vicces lány vagyok... :-))))
Előzmény: nyugatinyúl (5622)
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5622
te irtad: 5617
F.Ági Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5621
Peti ezt megmagyaráznád? Olyan kíváncsi lettem... mit jelent?
Előzmény: nyugatinyúl (5618)
akos.szilagyi Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5620
ctrl c a linkre ctrl v a keresőbe: http://youtube.com/watch?v=WLK1PeyGFdU

akos.szilagyi Creative Commons License 2007.11.15 0 0 5619
Katinka!

Isten hozott! ..öreg vagyok, fél füllel a sírban, és nem ismertelek meg elsőre írásban (se nézés, se hanglejtés...) szóval bocsánatképp küldenék egy dalt szeretettel, jó lassan kezdődik, és végül az is igaz, hogy KÁÁÁÁÁÁTŐŐ (az egyben) http://youtube.com/watch?v=WLK1PeyGFdU
Jó hangossan kell hallgatni!
nyugatinyúl Creative Commons License 2007.11.14 0 0 5618
éljen az avatós bili!
F.Ági Creative Commons License 2007.11.14 0 0 5617
Hivatalos közlemény!!!!!

December 7-én olvasótábori találkozó az ittenieknek, mert ugye ezt már Erdélyben megtettük(egy nagy táncos, filmnézős, avatós bili keretén belül :-))) milyen jó volt!! )
tehát egy hasonló szuper találkozót szervezünk, darablevetítéssel, dvd és ruhaosztással megfűszerezve:-)) (Hátsó szándék pedig az, hogy a vezetőség min. kétszer élvezhesse ki a tábori találkozók örömét hehehe)
Helyszín még meglepi(nekünk is) de lesz készüljetek, programokat pakoljátok erre arra!
F.Ági Creative Commons License 2007.11.14 0 0 5616
Szia Katinka!! Örülünk, hogy megérkeztél!! Évára is várunk, remélem, hogy sikerül regisztrálnia! És természetesen mindenki jöjjön! Aki tudja népszerűsítse a fórumot.
Jó hír! Készül a hivatalos videóklip is amit Öreg Bakos Andráska fog elkészíteni.. úgy látszik ezek az Andrások rendelkeznek egy titkos klipkészítő vénával.. :-)))

nyugatinyúl Creative Commons License 2007.11.13 0 0 5615
Szia! Gyászba borult sínek.
Előzmény: marialujza:) (5614)
marialujza:) Creative Commons License 2007.11.13 0 0 5614
Katinka vagyok:)
marialujza:) Creative Commons License 2007.11.13 0 0 5613
AAAAAAkkkkkoooossss!!!!!!Hat nem ismersz meg?:(
Előzmény: akos.szilagyi (5612)
akos.szilagyi Creative Commons License 2007.11.12 0 0 5612
Ki vagy te? (ki ő?)
marialujza:) Creative Commons License 2007.11.11 0 0 5611
Szijjjjjjjjjjasztok:) Na en is megjottem. Uzenem Andrasnak, hogy nagyon nagyon nagyon tuti a kisfilm a Youtube-on! Pussz mindenkinek:*
akos.szilagyi Creative Commons License 2007.11.09 0 0 5610
Zsombinak üzenem, hogy boldog névnapot tegnap!
A többieknek meg hogy szevasztok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!