Köszi Katika, de a drót és a szigetelt kábel sajnos se esztétikailag, se technikailag nem ugyanazt jelenti a színpadon. De már megtudtam a színházi kellékesektől, hogy amit keresek, annak hivatalos neve szigetelt merevhuzal, és elektronikai boltokban kapható. De abbahagytam, mert feltehetően ez senkit nem érdekel, bocsánat, csak a vécépapír sikerén felbuzdulva indítottam ezt az off-topicot... Ki megy találkozóra a nyugdíjasok közül?
Peti! Ha nem ragaszkodsz a nosztalgikus földbôl kiálló kábelhez, szerintem a teljesen szimpla drót is tökéletesen fog m?ködni. Olyat meg lehet kapni háztartási, mezôgazdasági meg barkács boltban. Vagy hobby boltokban is, csak ott alighanem sokszoros áron.
A DEC.7-RE MEGHIRDETETT TALÁLKOZÓ EGY HETET CSÚSZIK HA MINDEN IGAZ, TECHNIKAI OKOK MIATT.. (A TREFF SZÜLINAPI BULIJÁNAK SEMMI KÖZE HOZZÁ.. ) SAJNA NEM VOLT HEKLY, ÉS AZ EMBERKÉK SEM NAGYON ÉRNEK RÁ. kÉREK MINDENKIT, HOGY PRÓBÁLJA MEG ÖSSZESZEDNI AZ IDEJÉT ÉS A DECEMEBRE 15-EI ESTÉRE KONCENTRÁLNI AZT!
PROGRAM: 1. HIVATALOS RÉSZ: HIVATALOS BEZSÁMOLÓ A MOGYORÓSKAI TÁBORRÓL, A DARABOK LEVETÍTÉSE, ÉS BESZÁMOLÓ A KÖVETKEZŐ TÁBOR TERVEZETÉRŐL. MEGHÍVOTT MINDEN ÉRDEKLŐDŐ, TÁMOGATÓ 2. NEM HIVATALOS RÉSZ: MEGLEPETÉS AZON TÁBORLAKÓKBNAK AKIK JÖNNEK, EZ MOST NEM KÖZHÍRRÉ TÉTETIK, MAJD MEGLÁTJÁTOK, AZTÁN ÁTSÉTÁLUNK A WINYÓBA...
A TALÁLKOZÓ A KÖNYVTÁRBA LENNE, AZ ÜGY MÉG FOLYAMATBAN ÉS MINDENKIT ÉRTESÍTÜNK HIVATALOSAN IS IDŐBEN.
Katika, igazából bármikor. Gyakorlatilag meg nem gondolok bele, mikor lesz még olyan...
Eni, az említett internetes magazint lecsekkoltam, valóban ott egy írásom, amit én a főiskola nyomtatott újságjába írtam, az internetesek se nem kérdeztek, se engedélyt nem kértek, se nem értesítettek a megjelenésről... Az ilyesmit nem nagyon kedvelem, minden jószándék ellenére.
Hát ollan kábelt ismertek-é, amiben drót van, hajlítható, és ahogy hajlítod, úgy is marad? Nekem van ilyen emlékem, hogy ilyen létezik, a földből állt ki gyerekkoromban elhagyott gyárudvarokon. A jelmezterv: ilyen kábellel "körbecsavarjuk" Lénát, majd ezt a vázat/abroncsot betekerjük a hőn áhított rózsaszín vécépapírral, ez lesz az esküvői ruhája. Nem tudom, érthető-e a leírás - tud-é valaki ilyen kábel létezéséről, illetve annak fellelhetőségéről? Műszaki fijjúg, építészek, hajrá! Több sört kisorsolok a tanácsadók között.
Egyetlen lelőhelyét ismerem eddig az erősrózsaszínwc papírnak.. cím: Kászonjakabfalava, Fradi-Éva-Kék háza, kinti pottyantós, a fakerítés mellett. Sokkal jobb mint a bugyirózsaszín, olyat viszont találsz minden nagy áruházba szerintem..
Leonce és Léna? Azok meg kik? Peti! Felfedeztelek a Partmagazinban, amiről te még nem tudod hogy egy nagyon jó barátom szerkeszti. Na a világ ennyire kicsi. Rendkívül nagy üdvözlet mindenkinek innen a világvégéről, ahol megterem a Sényői rettenetes, a Napkori kerítésszaggató és a Panyolai elixír (utóbbi egy elefánt által fejedre mért rúgással hasonlítható össze). Ízminták közkívánatra december 7, a helyszín ismeretlen.
Ajánlom a Bilikönyvet. Megnézegetitek együtt, és utána általában a gyerekek lelkesen úgy akarnak bilibe kakilni, mint Ödönke a könyvben... Nálunk legalábbis a játszóházban vitték, mint a cukrot:)
mondok jobbat: az egri főiskola Szuszogó Színháza ma végre olvasópróbát tartott és nekifutunk az "új darabnak": Büchner: Leonce és Léna. Dinnyés Jóskát kihúztam belőle:) De egyébként is teljesen másképp akarom megcsinálni. Az egyetlen biztos pont: Ivettke:)
nem is gondolnád milyen szépen tudok wc-t díszíteni erősrózsaszínű wc-papírral.. Nándi tudja.. :-) tulajdonképpen a terápia elkezdett begyűrűzni egyenlőre csak a vezetőség életébe, de ki tudja mit hozunk ki belőle.. hehe
Van egy napirend előtti javaslatom: költözzünk össze, Ági, ideális pár lennénk: a vicces család. Az élet csak móka és kacagás.
Az avatós biliről nekem most a pelenkáról leszoktatás jut eszembe, nappal már megy, de éjszaka többször kell ágyneműt cserélni. Mármint a lányomnak:)
Valóban vicces lenne egy ilyen tábori találkozó. Ismerem a szakirodalmat: a kiscsoportvezetőknek javaslom: együtt kell menni vécére, nagyon meg kell dícsérni a delikvenst, ha sikerül a bilibe, együtt nyomni a kakit, pisinél is szurkolni, pispispis, stb, az eredményt megmutatni és lelkendezni, hogy milyen ügyes nagylány/nagyfiú vagy már! Mi még dalokat is költöttünk, meg szoktuk ünnepelni a sikert egy spontán tábortüzes-éneklős bulival: ITT-A-NAGY-KAKA-KAKA-KAKA-KAKADU, illetve: MEGY-MÁR-A-PISI-PISI-PISI-SIELÉS.
Szóval, Ágika, így zajlanak egy vicces család felhőtlen hétköznapjai, gondold meg.
Isten hozott! ..öreg vagyok, fél füllel a sírban, és nem ismertelek meg elsőre írásban (se nézés, se hanglejtés...) szóval bocsánatképp küldenék egy dalt szeretettel, jó lassan kezdődik, és végül az is igaz, hogy KÁÁÁÁÁÁTŐŐ (az egyben) http://youtube.com/watch?v=WLK1PeyGFdU Jó hangossan kell hallgatni!
December 7-én olvasótábori találkozó az ittenieknek, mert ugye ezt már Erdélyben megtettük(egy nagy táncos, filmnézős, avatós bili keretén belül :-))) milyen jó volt!! ) tehát egy hasonló szuper találkozót szervezünk, darablevetítéssel, dvd és ruhaosztással megfűszerezve:-)) (Hátsó szándék pedig az, hogy a vezetőség min. kétszer élvezhesse ki a tábori találkozók örömét hehehe) Helyszín még meglepi(nekünk is) de lesz készüljetek, programokat pakoljátok erre arra!
Szia Katinka!! Örülünk, hogy megérkeztél!! Évára is várunk, remélem, hogy sikerül regisztrálnia! És természetesen mindenki jöjjön! Aki tudja népszerűsítse a fórumot. Jó hír! Készül a hivatalos videóklip is amit Öreg Bakos Andráska fog elkészíteni.. úgy látszik ezek az Andrások rendelkeznek egy titkos klipkészítő vénával.. :-)))