Mondott. Azt mondta pontosabban Lendvai, hogy a Magyar Nemzet össze-visszahord minden hazugságot, és hamisítvány az irat. Le lehet tagadni, de én hallottam.
Mellesleg ez ugyanaz a nap: a megjelenés másnapján (kedden) nyilatkozott MP a parlamentben. Légy erős, hogy ők ezt hétfő este megbeszélték, és lendvai nem ment oda 1-2 órával előbb merőben mást mondani, mint MP 1-2 órával később.
Nézz utána! Az első cikk megjelenésének másnapján Lendvai Ildikó a Napkeltében azzal vádolta a MN-t, hogy összevissza hazudozik, és a kinevezési papír hamisítvány. Medgyessy is csak akkor jelentette ki a Parlamentben, hogy igazak az állítások, amikor feloldották a titoktartási fogadalma alól. Boros se sokáig fog ködösíteni szvsz.
Rendszerváltás óta tudott a hamisítványról?
Na ne! A kis Boros azért nem volt akkora tényező, hogy tizenévre előregondolva ilyen dokumentumot gyártottak volna előre róla. Egyébként olyan dolgokkal igyekszik hamisítvány látszatát kelteni amit nem is értek pl. anyja neve s-sel írandó nem n-nel, pedig én az iraton s-sel látom, szóval ez az ügynök megbukott.
Ja, a hülyéje aszonta, hogy a 1989-es adóbevallásában is szerepeltettek a tudtán kívül olyan jövedelmeket, amikről fogalma sem volt.
És mindezt azért tették, hogy most le tudják járatni.
De miért pont ezzel a szürke egérkével csinálnak ilyet, mikor csomó nagyágyút is be lehetne ezzel szívatni? Ha már (lúd)hamisítunk, legyen Kövér:)
Úgy hallom, Boros hamisítványnak minősítette a Népszabadságban megjelent iratot. Azt mondja, a rendszerváltás óta tud (a hamisítvány) létezéséről.
Ebben az az érdekes, hogy Medgyessy sem ismerte a róla megjelentetett D-209-es iratot, de nem nevezte hamisítványnak, mert a tartalma megfelelt a történteknek.
Na, most Boros miért mondja, hogy hamisítvány?
Mert nem ő volt a D-008, vagy nem volt százados, vagy nem kapott érte pénzt, vagy nem szerelt le azóta sem?
Szerencsétlen ez az ember. Nagyon nagy akart lenni, de hiányzott hozzá valami.Jobb lenne hallgatnia.
Hontalan
Oroszok milliói hitték, hogy Sztálin elvtárs nem tud semmiről
...volt errefelé egy kádár nevű hasonló jelenség... az emberek szeretnek hinni... no ezt OVi-tól meg is kapták az ilyen igényűek... elment ő bárhová, a 301-esben a TV előtt imádkoztatta gyerekeit :-(((
Nem szoktam OVit védeni :-), de milyen kellemetlen lehetett, amikor kiderült, hogy az általa ismert jó szakemberek nem követték őt a jobb oldalra, maradtak a helyükön a véleményeikkel egyetemben. Nem sok ember volt, akik közül válogathatott...
Járaival nekem sincs semmi bajom, azon kívül, hogy szegényt rossz volt nézni, hogy egyszerűen nincs saját véleménye, mindig azt mondta, amit Orbánék a szájába adtak. Nekem akkor lett totál elegem belőle, amikor egyszer akkora baromságokat mondott egy sajtótájékoztatón, hogy már ő is mosolygott rajta. Sokáig gondolkoztam, hogy mi tartja őt ott a miniszteri székben, amikor gyakorlatilag semmibe sincs beleszólása. Csak akkor jöttem rá, amikor elkezdték emlegetni, hogy ő lesz az MNB elnöke.
Már ne haragudj, de senki nem kényszerítette Ovit arra, hogy hülyékkel vegye körül magát. Ezek mind az ő döntései, őt minősítik.
Ezt nem hiszem. Egyébként a többi miniszteréről sincs túl jó véleményem. Hiba volt Pintért kinevezni, Gógl sem vált be, Deutsch, Torgyán, Pepó, valamennyi kinevezés alapvetően elhibázott. És akkor még nem beszéltünk Mádl-ról, Medreczkiről. Sajnos történelmi okok miatt a jobboldal még nem tudta kitermelni a megfelelő kádereket (szívesen vennék e rosszemlékű szó helyett egy újat, de sajna most nem jut másik az eszembe). Erre kellett volna még legalább 4 év.
. Ez is Orbán tragikus személyzeti politikáját jellemzi.
Nem tudom mi a bajod Járaival. Ha jól végezte a munkáját, akkor dícséretet és elismerést érdemel, ha nem akkor mindegy, hogy mit csinált az elmúlt rendszerben.
Feltételezed Népszabit, > hamisítványt közöl?
Nagyon nem hiszem!
Amellett!
Igaz a papír!
Nyugi!
Dőlnek mások is!
Tsak az az ulti a piros hetest elfogva de jó lenne!
wizes.