Ha már hazai (mert azért az is hozzánk tartozik):
Taurus ex T(űzkerék) .. .. .. (Brunner telefonszámára már nem emlékszem :) )
Én sajna csak a Som-Zorán csere után láttam (többször is), de nagyon jó volt.
Radics szerepléseire többször is elmentem. Nem sokkal halála előtt még a Metro klubban láttam (hallottam).
P. Mobil, Beatricse (először az Omega-LGT-Ricse közös koncerten - ott szerettem meg igazán), Piramis.
És a V Moto-Rock zenéje is tetszett (hülye Demjén alkoholizmusa miatt mentek szét :( ).
De valoban erre nem emlekeztem. Te mit csinalsz, hogy 15 honap tavlatabol igy elokerited ezeket? BAr neha en is csinalok, egy-egy erdekesebb esemenynel le van mentve a forum, lehet te ennel csinaltad, mindenesetre, ha fent van a kep, megnezem
Bocsanat emlekszem Kopi korara, miutan o volt az 5let gazda es azzal poenkodtam, hogy apunak szolitjuk. Mas. Miutan azon a hajon ott voltal, ott dobbentem meg, hogy a politikaba csak kozepkoruak voltak. Ezt a megdobbenesemet hoztam ide.
Ehh...Te ilyen zenéket szeretsz? ;-) Én csak egy "picit" vagyok fiatalabb, de ezek nekem is bejönnek. ;-)
Led Zeppelin: Moby Dick! Istenkirály!
Deep Purple: Child in time.
A mai "tuc-tuc" fiataloknak (gy.k.: Type-R) :) ezt mind meg kell mutatni, hogy tudják hol is kezdődik a zene. ;-)))
És a Golden Earring: Radar love? Az smafu? :)))
Steppenwolf: Born to be wild. (Alapmű! :) )
Hendrix: Hey Joe! (Alapmű! :) )
Na akkor most idéznék a magyar klasszikusok közül:
Viharban születtem, jó időre várok,
Hosszú útra mentem, de most közel járok.
Átok ült apámon, egy fán lógott vele,
Utolsó reménye, a koldusok hercege.
A Balaton mellé, stoppal jártam sokat,
Szárszón nem nyaraltam, jön a tehervonat.
Viharban születtem, világ végén alszom! Ne bántsatok engem, mert én nem haragszom.
Giensberget meg majd máskor. ;-)
Ki is az előadó? ;.-)
Egy másik klasszikus, azóta az énekes már "elkorcsosult":
Időm kevés mégis hajt valami tovább.
Kormos városomban rám nem várnak csodák.
Hajszolt kutyák futnak az útmenti porban.
Új filmeket adnak a régi mozikban.
Fáztam eleget az utcák kövén.
Falhoz dőlve rád vártam én.
Hosszú vonatsineken kóboroltam tovább.
Idöm kevés, mégis hajt valami tovább.
Álmodtam egy világot magamnak,
itt állok a kapui előtt,
Adj erőt, hogy be tudjak lépni,
van hitem a magas falak előtt.
Bocsanat, kislany fenykeprol en lemaradtam, noha azert nagysagrendileg tisztaban vagyok koroddal.
Csak mindig meglepodom, milyen sok apam korabeli van. Mint multkor egy politika talakozon.