Keresés

Részletes keresés

qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 135
Az agráriumban otthon vagyok.:)
Cserebogár, sárga cserebogár. A másdikat keresed?
Előzmény: wizes (129)
zavarok Creative Commons License 2002.06.07 0 0 134
"Megtennéd azt a szívességet, mindannyiunk okulására, hogy körülírnád, miről ismerszik meg a fasiszta csürhe? " - nem tőlem kérdezted ugyan, de én tudom. Arról, hogy a Spotcsrnokban kifütyüli a zsidómentő id. Antall József fiát, aki mellesleg a Magyar Köztársaság első szabadon választott miniszterelnöke.
Előzmény: BaSand (103)
serpico Creative Commons License 2002.06.07 0 0 133
Én még emlékszem arra amikor a "nép akarat" kifütyülte Göncz Árpádot. A Hóbagoly meg tagadott ártatlan pofával. Nemrég meg az derült ki a nyilatkozatából, hogy - az "Árpi bácsi" azért megérdemelte!
Azt hiszem ebben az országban nem baj ha az embert kifütyülik, mert az egyértelműen azt jelzi, hogy az illető az Európában elismert gondolkodók közé tartozik.

Fütyülték már ki Orbán Viktort.....?

qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 132
Ne haragudj, ez butaság volt. Azt értsétek már meg, hogy ezek az emberek lejáratják a jobboldalt is. Nektek is ártanak, ha zt nem akarod elfogadni, hogy egész egyszerúen bunkóság, akkor legalább azt hidd el, hogy politikai hiba.
Előzmény: minek89 (122)
Andy Capp Creative Commons License 2002.06.07 0 0 131
Menthetetlen.
Wagy legalabbis nem write protected mediumra:))))
Előzmény: keletmagyarorszag (128)
Andy Capp Creative Commons License 2002.06.07 0 0 130
Még egyszer leírom:

Ugye nem lattal meg a BBC-n parlamenti kozwetitest? Elytsd meg, megwilagosocc:)

El tudod olvasni?

Ps. Pedig egyszeru kerdes, nem?
Pps. MI KÖZÖM AZ ANGOL PARLAMENTHEZ? Ugy tunik semmi. Pedig az se nagy durr:)))

Előzmény: Törölt nick (126)
wizes Creative Commons License 2002.06.07 0 0 129
huna cserebogár?
Aza sárga!
?
wizes.
Előzmény: qncogi (125)
keletmagyarorszag Creative Commons License 2002.06.07 0 0 128
Menthetetlen.
Előzmény: Andy Capp (123)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.07 0 0 127
Látom neked nehezen megy a kommunikáció. :)
Előzmény: Andy Capp (123)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.07 0 0 126
Még egyszer leírom:
MI KÖZÖM AZ ANGOL PARLAMENTHEZ?

El tudod olvasni?

Esetleg tudsz rá válaszolni?

A többi kérdést?l tekintsünk el sok az neked egyszerre.

Előzmény: Andy Capp (121)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 125
Utolsó ajánlatom: kérjél egy állami gazdaságot, kérjél utána nagy hiteleket, te szabd meg ennek feltételeit, intézd el, hogy az egész országban csak a te gazdaságod vehessen földet, vidd csődbe egy év alatt a gazdaságodat (ez viszonylag kevés munka, közben lehet köpködni és üttyögni), kössél az utolsó pillanatban egy olyan szerződést, hogy a földedre nem a mindenkire vonatkozó 10 év a védettség, hanem 50 (az embernek ugye családja is van). Aztán álljál lesben. Jön az EU. Akkor újra elkezdhetsz gondolkodni, hogy most mit is tegyél. Vigyázz, akkor is jól dönts!
Előzmény: minek89 (114)
3dent Creative Commons License 2002.06.07 0 0 124
Kiütyülték Medgyessyt a belvárosban !!

Horn Gyula egyébként teljesen másra vonatkozó válasza ideillik:

Na és?

Ez a Kacsa Magazinban hír, nem gondoltam volna, hogy az Indexen is az.

3dent

Andy Capp Creative Commons License 2002.06.07 0 0 123
Leírom mégegyszer: a TÉNY.
Leírom mégegyszer: Akkomeg?:)
Előzmény: keletmagyarorszag (110)
minek89 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 122
"De egy fél országot nem lehet leköpni és kifütyülni, mert azt rosszul tűrik az emberek.
És akkor szavaznak"

azt hittem mast csinalnak! pl. a hatalmon levo oda kuddi a fegyveres testuletet! voot 'am ma' olyan is! (lehet lesssszzz is)

Előzmény: qncogi (115)
Andy Capp Creative Commons License 2002.06.07 0 0 121
Mi közöm van nekem az angol parlamenthez?
Ugye nem lattal meg a BBC-n parlamenti kozwetitest? Elytsd meg, megwilagosocc:)
Előzmény: Törölt nick (105)
MORPHEUSZ Creative Commons License 2002.06.07 0 0 120
Nyugi.......
STILUS!!!!?
Előzmény: alfredoo (112)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 119
pethor

hu ez jol esett...

ezek szerint lehet hogy meg azzal is egyetertesz hogy ez a jobboldal igy ahogy van a mersekeltebbekkel(???) egyutt gusztustalan. igy egyszeruen.

es lehet hogy el is huzok az indexrol a busba mert teljesen ertelmetlenne kezd valni. ha a normalis jobboldal ilyen akkor milyenek a futtyogetok? vagy az uttyogetok. vagy a kiabalos hajtok a vadaszaton. vagy milyen lehetett amikor a jobboldal akasztott es vegre maguk kozott voltak es utosen megbeszelhettek a dolgokat. es az utcan akasztott. tudom hogy jon hogy mit csinalt a baloldal. de a baloldal most kussba van. most szvsz jobboldali veszely van. mert a baloldal kussol. a kommunistak kussolnak....

Előzmény: Törölt nick (116)
wizes Creative Commons License 2002.06.07 0 0 118
Gratula + jó kívánság! /minden él nélkűl a családodnak!/
WG.wizes.
Előzmény: malaclopo (106)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 117
Próbálj meg dolgozni. Legyél például bankár. Vagy írjál irodalmi múveket, esetleg vegyél fel pénzt forgatókönyvekre. Nem lehet mindenki Angliában tanult (mikor is? kinek a segítségével?) jogász.
Nem OVt akarom most piszkálni, de jobb lett volna egy kéményseprő miniszterelnök? A 30 milkóról pedig akkor beszélj, ha előtte figyelmesen áttanulmányozod az elmúlt négy év történéseit. Erről jut eszembe, lehetnél például egy jólmenő kormányközeli cég ügyvezetője és akkor neked is HAppy End.
Előzmény: minek89 (114)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.07 0 0 116
:-)
már elsőre is értettem, csak próbáltam poénkodással eltussolni korábbi felületességemet.
Mea clumpa.
Előzmény: alfredoo (111)
qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 115
és + 1. Szili Katalint vagy Kéri Lászlót le lehet köpni. Természetesen lehet üttyögni is, egy nem bejelentett szélsőséges csoport azt szervez, amit akar. De egy fél országot nem lehet leköpni és kifütyülni, mert azt rosszul tűrik az emberek. És akkor szavaznak.
Előzmény: dez1 (104)
minek89 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 114

dehogynem, nem valami bankar volt? Vagy mifele? megaztan volt valami miniszter is, ha jol tudom. hat bisztos azert nem szeretik, szegenyt. Jaa, allitolag nem is ojjan szegeny.
Megaztan lehet azert se szeretik mert mar egy hosszu Ő betuert is kapott 30 millat.

En meg hiaba ŐŐ-zok , nem gyun a bankszamlamra 30 milla!

qncogi Creative Commons License 2002.06.07 0 0 113
Megengeded? Habár ennek a topicnak nem ez a lényege, hanem az indítóban oly plasztikusan kifejezésre jutatott üttyözés. (Vajh hová tűnt a topicnyitó? Egy ajánlat neki: f betűnél keresd!)
Azért utálják ily mértékben Megyót, mert egy gyenge kommunikációs képességekkel megáldott (?) ember, egy elhibázott kampánnyal, a "néppel" szemben megnyert egy választást és lemosta OV-t. Mileőtt: tudom, hogy kis különbséggel, de ez éppen elég ahhoz, hogy négy évig ők kormányozzanak és most gyakorlatilag ők szabják a játékszabályokat. Ez fáj. Nem tudták elképzelni, hogy a JÓ (?) kikapjon. Politikai vakságból megsértették az embereket, akik a választáson nyílvánították ki, hogy nem kérnek ebből tovább. Xar dolog ám, amikor össze-vissza lehet kajabálni, üttyögni, ugyanazzal vádolni a másik oldalt, amit ők is megtettek, ellenzék helyett kisebbségbe kerülni, a csatlós elhatárolódását elviselni és elveszteni a számukra oly fontos hatalmat. Valakit kivonni és "mezei" politikusként feltüntetni, mielőtt kiderülnének a konkrétumok. Szar dolog egy eleve vesztes önkormányzati választás elé nézni. És egyáltalán, fura dolog elviselni, hogy eddig az történt amit ők akartak, most meg kiabálhatnak kívűlről és újra hibát hibára halmoznak.
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 112
pixy

CSAK lekoptek? en azt hittem legalabb akasztani akartak?

hat mi a fasznak AKKOR ez a nagy tuz? ossztuz?

Előzmény: Törölt nick (108)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 111
pethor

egy dologban tudunk egyeterteni.

hat az a helyzet hogy tobbe. mert en semmiben nem talalok kivetnivalot amit irtal.

ha meg meeg mindig nem erted akkor a taxisok nagyon orultek a teanak amit vitt nekik a nep. es a nep hordta szorgalmasan. amit irtam viccbol irtam mert normalis ember tudja mi tortent es hogy mi tortenhetett. az hogy nem engedtek at a nepet nem igaz mert ha valaki olyat mondott atengedtek. ha valaki hepcia volt nem engedtek at. egyebkent tenyleg (viszonylag) siman meg lehetett kerulni.

tehat semmi bajom veled sem es a taxisokkal sem.
futtyogeto csurhet pedig viszolygok. nem akarok gyuloletet irni. de egyszeruen hulye megvezetett embereknek tartom oket. akik mindent elhisznek amit a vezer mond nekik. es ennek megfeleloen cselekszenek. en jobboldal ellen sem lennek hajlando futtyogni kimenni. nem vagyok olyan. es szerintem a rendesebbje mindket oldalon ilyen...

Előzmény: Törölt nick (98)
keletmagyarorszag Creative Commons License 2002.06.07 0 0 110
Látom nehéz megértened.
Leírom mégegyszer: a TÉNY.
Nem az első sorban lévő összetett szó, hanem ami mögötte van.

Előzmény: Andy Capp (101)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.07 0 0 109
Szerintem minden ilyen dolog pártállástól függetlenül elitélend?.
Előzmény: Törölt nick (108)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 107
dez1

neked siman belefer nekem meg nem.

hazaarulot mondani valakire bizonyitek nelkul ragalmazas. es ha elviszi a rendor?

iii/iii-ozni azert mert valaki kapott semmit sem ero jelenteseket? amiket el sem olvasott? ez a spicli? azert a torvenyek sem tokeletesek...

Előzmény: dez1 (88)
malaclopo Creative Commons License 2002.06.07 0 0 106
Kedves Ba Sand!
a világ leggyönyörűbb szőke nője vár, aki most beteg, és az unokám; jövő héten tudok válaszolni, bár most nincs időm visszaolvasni, a csürhe szót nem gyakran szoktam leírni; a ny-eu-i neofasiszta tömegekre gondoltam, hogy azok ellen tüntettek a baloldaliak, de a jobb oldaliak is; ma már idegenellenesség, új populizmus is van, az eu egyik első embere hívta fel a csatlakozni kívánó országok figyelmét; bocsi, befejezem, mert tényleg mindjárt jönnek értem
Előzmény: BaSand (103)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.07 0 0 105
Akkor világosíts már fel!

Mi közöm van nekem az angol parlamenthez? Miért kellene, hogy közöm legyen hozzá? A szenegálit miért hanyagolod?

Szerinted teljesen normális megbeszélés, vita helyett füttyögni?

Próbálj meg ezekre válaszolni, légy oly kedves!

Előzmény: Andy Capp (102)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!