Továbbá hiányolok olyan remekbeszabott kép(ek)et is, ahol az a nagyszerü fiatal hölgy és fiatal ember látható, akik nélkül ezek a képek ne jöhettek volna létre (még ha sikerült is a legdrágább helyen beszerezniük a tartóselemet). ;-)
Már nekem is. De a beírásom is inkább a választásodnak, a geocitisnek szólt.
Viszont semmi kompromittálót nem találtam (egyébként keveslem is a képeket). Hacsaknem éppen britniszpírsz remixekre vannak elszállva a kollégák, dehát ez fényképröl sosenem fog kiderülni. :-\
Örvendünk mlc, örvendünk néked!
A köv. buli (a New Wave-es) valóban mint rEv-helyettesítő lészen ottan messze a Voodoo-ban, de decemberre becsűrünk egy újabb vidámságot.
Nahátakkor darkelektró népek. Megkésve bár, de azért mlc is csatlakoz az éljenző közönség lelkes óbégatásához. Ötven liter verejték még aznap, meg tuti holtfáradtság másnap. Meg egész nap a fülben visszhangzó jobbnál jobb zenék. Beszarás, na.
Volt finom pálinka is, köszönés az illetékesnek.
Nem utolsósorban nagyon jó volt látni a sok topictársat. Remélem, most mlc nem járt úgy, mint a múltkor, hogy nem ismert meg volna valakit. A múltkori eset miatt azóta ég az orcája egy szépséges topictársnő előtt. Ezúton is bocsánat.
Jót mulattam, amikor megjelent a teremben néhány odatévedt kopaszerős plázalakó is. Némi tanácstalan nézegetés után rájöttek, hogy életük legjobb bulijába csöppentek, és egész jól elvoltak.
Ugye mielőbb a következő? Pölö holnap.
Ja, a vudus tánci fogja helyettesíteni a következő rEvet, vagy ez egy kitérő (vendégszereplés)?
Számomra az eddigi legjobb revlúsün volt, azonban voltak negatívumok is: nem ittam semmit, nem járattam le magam, nem ettem sereskorsót, nem énekeltem Komár Lacit, stb...
A dídzséjjeket külön dícséret illeti meg, eSKát a szokásos, királyságos zenékért, Ercséndzsöltöt meg az Alphaville-ért, meg a Bronski Beat-ért:))
Hát kérem eddigi legeslegjobb rEvolution partym volt a tegnapi, köszönet a kedves didzséknek, és a csodás HKT-nak! (na meg a kóser szilvának:-))
Külön köszönet SK kisasszonnak, hogy Noir Désir-rel, Smiths-el emelte az este fényét, remélem a repertoár állandó szereplői lesznek eme csudajó bandák.