A Krpano és azon belül a multiresoluton-t javaslom, de lehet akár Zoomify is. A megapixel szempontjából a formátum mindegy, az egyedül a kép méretétről függ.
Sziasztok! Eljutottam odáig, hogy megcsináltam az első nagyobb felbontásu képemet. (azért nem lett olyan nagy 30Mp) mit javasoltok, hogyan jelenítsem meg (pl krpanoval)?
- Nikon 12-24mm f/4G ED-IF AF-S DX Nikkor 4 hónapos, vagyis 8 hónap hazai nikon garanciával, maximálisan új állapotban, eredeti csomagban, minden kütyüvel papírokkal. iá: 210.000FT (új ára: 299.000FT)
Eladás oka: kell a pénz telére.
- Nikon 10.5mm f/2.8G ED AF DX Fisheye Nikkor, hibátlan, újszerű állapotban, eredeti csomagban, minden kütyüvel. Cirka 2 éves példány, első tulajtól, amcsi vétel, nagyon keveset használt, talán ha 25-30 panoráma készült, vele, azon kívül a szekrényben pihent.
iá: 130.000FT
Eladás oka: kell a pénz telére.
Két lencse esetén, valamint Karácsony előtt jelentős kedvezmény!
Ez tényleg professzionális program. Nagyon tetszik. Kör alakba tudtam rendezni a körpanorámám(mintha CD lemez lenne) De nem tudom összezsugorítani,hogy ne legyen egy kör "semmi" középen. Ez a képek hiányossága,vagy valamilyen opciót nem találok? :)
Az itt "lakók" milyen progit használnak? Én CS5el szoktam összerakni,de nem eléggé testreszabható. Az arcsoft panoramamakere viszont nem mossa szépen össze a színeket :(