(a Kenneth Davidson és az Ozagen's World Infotainment támogatásával)
Néhány rossz hír: Velo teljesen begyűrődött a Felületbe, és eltűnt - Dzsu-lival is sikertelenek a kapcsolatfelvételi kísérletek - Verax érezhetően a távolból csikorog - A jó hírek: újabb kisebb válság oldódott mega topicban. Iago néhány ügyben a topicgazdát kérdőre vonta, a tárgyalások sikerrel lezárultak. - És egy meglepetés: Szakadár visszatért, és elég szoft pofozkodásba merült Parser szaktárssal. - M. Addams a Bélabácsi-sztori folytatása iránt érdeklődik, és erőteljes entergomb-használattal fejezte ki az óhaját a már-már TP-hez hasonló fejlemények közlése érdekében.
SZOLGÁLATI KÖZLELEMÉNY:
A topic folytatódik. Kedves olvtárs, kapcsold be a biztonsági övedet, mert rögvest 3 g-vel gyűrődik orcádba az IRL rögvalósága.
És ne feledd, ha már nem kapsz levegőt, hörögd azt:
Ojh, stilárisodról lóf4szt se akadok le, mer Joyce, pech, jobb, hö, na, bájng. :)
Ozagen,
az apologeta
Ps: a cucc logisztikája kissé bonyodalmas. Nem t'om, hogy oldod meg az anyag szállítását. Mer ha meglátok egy emilt a dobozkámban, olvasás nélkül türlöm, hö. IRL-ben meg nem vagyok, irmagom sem van. Netán egy Helyre gondolsz?
Ahhhh cool, ha idom engedi égetek neked egy dvd-t
az enyemrol, s szallitasat megbeszeljuk a segedeinkkel. Nagyon szepen kipucoltak a hangot, es van 1 ora extra soha nem latott Marty josag
is rajta.
Off: kérlek, Szakadár, ha nem állandóan a Finnegan's Wake stílusában nyomatnád a vakert, akkor tényleg még nagy dolgokra is törhetnénk. :)
On:
Zsana egy nagy gázkitörés volt a hetvenes években Magyarországon. A hely: Zsana. Azóta örökimádatú kifejezés kishazánkban, hogy a gázcsapra rászereljék a KITÖRÉSGÁTLÓT, hö.
Ps: Egyébként a Dunán vasárnap nyomták (ismét) az Utolsó Valcert, a The Band koncertfilmjét. Tudod, Scorsese, man-child... És Joni feledhetetlen volt.
Hányok Thomas Manntól, de ha megvilágítanátok filológiai vitátok lényegét, neadjisten kútfőit, akkor még arra is lenne lehetőség, hogy olvtársak kifejthessék erről nézeteiket, és esetleg én is belepofázhatnékolhatnák, hö, mer -ikes ige.
De kérnélek hogy a manni százszorparizeres dolgot
ne tegyuk ossze a vl(virtual lompi) kategoriaddal, mert az a multban is azzal jart, hogy lenyelted a herflit, ket belepes kozott :-)
Mire is ebben a pillantban...ho, smlz, lassuk csak...
Most éppen arra hogy a harmadik videot is befejeztem a Premierrel, mikozben bepingaltalak egy cseppet félkézzel, az is lehet hogy az egyikbol egy kis részt felrakok ide és a tanyára, had lassa a jonep mit csinalunk itt, amikor eppen nem egymas tokein ugralunk.
Persze csak ha nem zavar kishaver. Te hány sor kodot irtál, amig izzado kis kezeddel, kiguvado szemeiddel, nagynehezen idepotyogted népies
de kozhelyhalmaidat?
Smálzhegyek mindenkinek, de most rovid szunet kovetkezik a kovetkezo Csikoráig.
A Felix Krull-re emlékszel a Mann-tol, a szuletesi hely es tarsadalmi jogosság kapcsolatárol, egyszer ugyanezzel kaptal egyet
a kobakodra a tanyán, s ugy látom még mindig nem olvastad a mivet, avagy nem szivlelted a tanácsom :-) Huhh?
Tehát
Megismetlem: Romhányizzon, Digesteljen, Farmer Alamanachozzon... de modjával :-)
Ha a kerdes ugy szolt volna, hogy ebben a varosban
egy magadfajtaval fogok-e gepelgetni bokverseket arrol hogy ki az eredetibb canuck szeles-e magyar
netvilagban - ez az ara ennek - akkor sanzen felrugtam volna franciakisasszonyunkat :-)
Tres simple eh mon chere german bologna?
Egy hetedhetorszagig terjedo rohogos samlzy und brgd.
Kérdeztelek volna kutyaügyrôl, pengôrôl, pépekrôl és vérvizsgálatról, ojh?
Ez a bökkenô (vagy a böffenô).
Ps:
Tekintsél el a hormonális és genetikai ihletettségű minôsítésektôl olvtársak esetében, plz.
Vagyok ugyanakkor bátor felhívni a figyelmedet ilyen esetekben a szmájlizás elônyeire, hö.
Hogy volt, hogy volt! Pontosan erre akartam kilyukadni. :)
Néha én már nem is emléxek arra a valakire, akinek a tíz ujját mozgatva itten megnyilvánulok, hö.
És aki erre azt mondja, hogy ez hú!, meg hű!, meg szörnyű!, meg megkérdezi, látott orvos mostanság?, nos, az szerintem még két járóföldnyire sincs a szitu megértésétôl.
Elteszem magam holnapra, mert arra varni hogy ifju baratunk kifejtse a waits brechti parhuzamokat oly meddo, mintha arra varnek hogy entellektuel valjon belole. Ahhoz peig 3 elet sem lenne elegendo.
Kutyaugyben annyit, hogy 300 pengot kikohogtem, 2 hetig mindenfele pepekkel kell hogy etessuk, es a vervizsgalat eredmenyere kell varjunk.
Annyit ert mint egy ecceru parizer waits, cohen metafizikus, keltajew eleterzeseibol, depijebol, elszant vilagrafintorgasaibol. Na azert annal tobbet :-)