"Felháboritó, többmilliádot elneteznek Szanyiék a Köztársaság térröl. KÖZPÉNZBŐL !
"
Hulyeseget beszelsz azert van ott kb 50 ezer tag akik tagdijat fizetnek, es ha oket nem zavarja,hogy neteznek a penzukon akkor teneked aztan igazan semmi kozod hozza. Vagy talan MSZP tag vagy,mert akkor boritsd az asztalt a partigazgatora,hogy a te tagdijadat ne koltsek ilyesmire.
A 29-ben már korrigáltam az elírásomat, de neked is köszönöm. :o)
Én nem azt gondolom, hogy Demszky miatt mentek ki a városból az emberek, hanem a rendszerváltás óta (hál'Istennek) kitermelődött az a réteg, akinek van lehetősége az agglomerációban aludni (és a hétvégéit eltölteni) és Budapesten dolgozni!
Ha tudnád, hogy a MEH a stumpfal az élen mennyit nettezik itt el a költségvetésből és mennyit költ a kormány szilveszteri bulira kampányolásilag és országimázsilag, akkor kérnél magadnak orbántól egy új számítógépet!:-))
Felháboritó, többmilliádot elneteznek Szanyiék a Köztársaság térröl. KÖZPÉNZBŐL !
Itt volt például az a Mo. mindnyájunké c. topic vagy hogy is hívták. Egész nap reggeltől-estig ott ültek a gép elött és közpénzből (!) neteztek.
Felhábotitó, ahogy az ellenzék több milliárdot elherdál.
Már mondtam vmikor, de megismétlem. Mindenkivel történhet olyan dolog, ami úgy meglepi, hogy köpni-nyelni nem tud. Veled nem történt még ilyen? llyenkor mindig rögtön eszedbejutott a megfelelő válaszlépés?
Egyébként hidd el, ha Orbán utána a néni lába elé borult volna, a baloldal akkor is ezzel a mondanivalóval adta volna ki a plakátot, ugyanis arra alapozza az egész sikerét, hogy az emberek nem ismerik a sztorit. (ezt is mondtam már) Mint ahogy Te sem, de Te meg sem akarod ismerni ugye, csak fröcsögsz itt...
"Szóval a szadi belecsapott egy aljas, becstelen negatív kampányba. Ilyet politikai párt a legújabb magyar demokrácia
történetében még egyszer sem csinált, hogy vetélytársát egy fotón cikizte volna."
Nem tudom miért vagy úgy felháborodva? A fidesz a közpénzen, csinál aljas negatív kampányt az ellenzék ellen. Akkor most mi a baj?
madfax!
Értem én a választ, mégha indirekt is. SZar kimondani, de egyik sem. Amit meg mondasz, annak meg annyi az értéke, mint ha azon töprengenék, hogy mi lett volna, ha a nagymamám villamosnak születik. Magyarul csúsztattok, hazudtok ahol csak tudtok.
Légyszi magyarázd meg nekem mi az a "hatásköri lista" és hogy egy múzeum-igazgató rajta volt avagy sem?
"hatásköri lista"
Nálam az, amelyik elsősorban az országot irányítja. Mert szerintem az országot 47-90 között nem az MSZMP egyszerű párttagjai irányították, hanem párszáz fontos elvtárs. NOs, akiket little-demszky felsorolt, azoknak a befolyásuk, hatalmuk konvergált a nullához. De megnyugtatlak, egyikőjük apja és ők sem adtak soha körmöst senkinek politikai okokból, ami kedven SZDSZ-edre már nem igaz.
PÁ!
Én megértem, hogy zavart volt, de egy ME-nek urának kell lennie a helyzetnek. Mondjuk van-é fotó, hogy orbánunk bukik rá az öreg hölgy kezére viszonzásul!? Bár ezt a pápák nem szokták megtenni!
Hogy jon ide Medgyessy, ez szadesz es nem maszop plakat.
Azon majd az lesz amikor Orban audenciat ker Horn-nal,hogy jarjon kozbe nyugaton, es Orban majd egy szal pendelyben ,mezitlab lesz lefenykepezve a hoban a Koztarsasag teri epulet elott amint bebocstasra var,mint jo Henrik csaszar a papanal.
"- Mi volt az első ütés?"
Pl.Az a pökhendiség ahogy a parlamenti többség birtokában saját szájuk íze szerint csavarintották a házszabályt.(3 heti ülésezés)
."Jó kezekben van az ország" kampány -közpénzen.
Soroljam?
Nem tudom, hogy lehet képet beszúrni, de Dark Future 22. hozzászólásában van egy link a 168 Óra cikkhez, és abban benne van a kép a másik oldalról. Érdemes megnézni, bár a cikket már olvastam, én is most vettem észre, hogy OV milyen zavart arcot vág, mennyire meg van lepődve. Ez a kép minden Tanakodó-féle érvet megdönt...Méghogy pápaként tartja csókra a kezét...
Igy van! Maradjunk tárgyilagossak! Orbán nem tud viselkedni! Ennyi! Egy miniszterelnök nem kerülhet ilyen kínos helyzetbe, vagy ha igen, akkor jogosan támadják. De orbán egész regnálása, erről az öntömjénezésről szól. Már több filmet csináltak róla mint a Loloról!
Kedves Little-Demszky!
Azt kéritek, hogy válasszunk stílust!
Hát én választok. Orbánt választom, mert a kép és a történet szerint egy váratlan helyzetben kapták le, míg a Kacorkirály szépen beállított kampányképen első ránézésre szkanderezik egy idős elmebajossal, deha a fotós várt volna egy kicsit, lekaphatta volna, amint Kuncze, az SZDSZ "hagyományainak" megfelelően kiosztja körmöseit!
- Te olvastad a 168 Óra cikkét? A hölgy férje pár évvel ezelőtt halt meg, és akkor kérte a "halálos ágyán", hogy adja át a néni a könyvezt OV-nek. Tehát nem csak a 89-es OV-t tisztelte, hanem a miniszterelnököt is. Ettől függetlenül az elhunyt férj politikai nézeteiről is lehet vitatkozni, az, hogy ő tisztelte OV-t, még nem jelenti azt,hogy mindenkinek így kell tennie. Egy halott végakaratát, véleményét (az élőkét is..) azonban illik tiszteletben tartani. Ebbe nálam nem fér bele az, hogy a végakaratot teljesítő özvegynek egy mozdulatát kimerevítsék, és az elhunyt férj által annyira tisztelt politikus ellen fordítva a rivális párt politikai kampányában felhasználja. Ha ezt látná az öregúr, akkor tényleg forogna a sírjában.
- Az, hogy Te miként gondolkodsz Mindszethyről, a Te dolgod, a vita tárgyát nem befolyásolja.
Talán valaki be tudja varázsolni a 168 órában akkoriban megjelent fotót. Az a másik oldalról készült, egy pár pillanattal később. Azon látszik, hogy a néni két kézzel szorítja OVI kezét. Mészáros Tamás "remekül" elemezte a képet, csak nekem teljesen mást jött le, mint amit leírt. OVI arcán látszott a zavarodottság, könyökét kisség megemelte, szája kikerekedett, mint a hajdani "Fegyverbe!" plakáton a katonának, egyértelmű, hogy nem tudott mit kezdeni a helyzettel. Nem véletlen, hogy nem azt tették fel!
Csak azért, hogy tényleg próbáljunk tárgyilagosak maradni!!!
Szerintem semmi gáz nincs a plakáttal, még vicces is. Erkölcstelennek semmiképp nem nevezhető. Ez bizony 1 pont az SZDSZnek. Aki túl gőgős csak az sértődik meg.Ziccer volt és bedobták.
Ma is nagyon tökös dolog lázadni egy a demokráciát megcsúfoló miniszterelnökkel és pártjával szemben! Ma ugyanaz a helyzet mint mikor a fidesz tökös plakátokat csinált. Akkor külső volt a diktatúra, most idebent építik! Az valóban szerencsétlen, hogy az akkor az orosz csapatok ellen nagyon szimpatikusan kiálló orbán, ma ilyen negatív demokrácia ellenes, diktatórikus kis cézárrá vált!