Jó érzéked van a kerékpározáshoz, ez kétségtelen :-)
Sajnos az idei év nem a a legemlékezetesebb volt kedvencünk életében, de most már kilábalt a hullámvölgyből, és jövőre visszatér!
A fordításokban, ha tudsz segíteni, az nagyon jó lenne, köszi!
Orommel vettem eszre, hogy milyen lekes magyar rajongotaborom van :-)
Felreteve a viccet, amikor a kerekparsport szerelmese lettem, nekem is Jose Maria Jimenez valt az elso szamu kedvencemme, es az O nevet valasztottam nicknek. Azota bealltam a dolgozok "lelkes" taboraba, es nem maradt annyi idom a versenyek kovetesere, ezert is orultem meg a topicnak, hiszen rengeteg (foleg elszomorito) hirrel lettem gazdagabb kedvencemrol.
A spanyol cikkeben lehet, hogy tudok segiteni majd, mert egy egerszegi baratom spanyoltanar, biztosan lefordit egykettot, ha hazaviszem neki.
Remelem nem banjatok, hogy beszalltam, udv:
Jimenez
Huhh, hát nem túl sokra. Lefordíttattam az AV-vel, de benne hagyott néhány spanyol szót, és a szórend... Inkább magáról a szakaszról tudtam meg új infókat, mint Jose 'kálváriájáról'.
Azon a 2500-as hegyen ő támadott, nem Pantani, csak Gottival azért felértek Josera, és a Kalóz el is tudott lépni, de lefelé az üldözőboly utolérte, onnan már ismert.
Nekem továbbra is az a teóriám, hogy a bukás miatt leszakadt erről a csoportról, és szépen begyűjtötte a perceket. De utána már nem is volt erő benne (tán kedve se), iszonyatosan hátul végzett összetettben végül.
Na, azt a sztorit nem is ismerem!
Annyit tudok, hogy az első Alpok-beli hegyi szakaszon egy lejtmenetben bukott, pedig akkor még jól állt, és onnantól kezdve esett vissza (pedig az első hegyen - Gran Sasso d'Italia - 2. volt Pantani mögött 20 mp-vel, verte a későbbi dobogósokat)