Én nem vagyok szkeptikus tipus, de én sem hinném, hogy a 12 b.b.-t tulszárnyalja...olyan lemez csak abban az idöszakában születhetett sztem.
Mondjuk ez az "Orgy"-s ,elektros irány jol állna neki, ez lehet a megoldás talán, hogy sulyosbít egyet, és nem csinál egy családapa-pop lemezt.
majd meglátjuk mit hoznak ki ebből a Josh Abrahammel.
Pár hatalmas kedvencemnek(Orgy-Vapor Transmission, Deadsy-Commencement)a producere volt J.A., szal én bízom benne, hogy jó lesz.
Kiváncsi leszek erre a lemezre, mer a 12 bar blues után nemtom mit lehet még csinálni... abban a lemezben, minden benne volt amit az az ember megélt és az pedig nem kevés, és nem egyszerü...
"STONE TEMPLE PILOTS singer Scott Weiland is halfway through completing his second solo album with producer Josh Abraham (STAIND, ORGY, CRAZY TOWN). No release date has yet been set but Weiland, who is co-producing the effort, says that "my music, compared to STP, is a lot more avant-garde, you know, it's much more experimental and weird, definitely textured and STP is a rock 'n' roll band format, you know, bass, drums, guitar, and a lead singer and we're great at what we do. You know, maybe we're the best around right now at what we do. But, uh, when I make music for myself, uh, it tends to come from my influences, which are a little bit more obscure."
The STONE TEMPLE PILOTS frontman released his first solo album, "12 Bar Blues", in 1998."
No de azt nem hallottad, hogy elvállta a feleségétöl kb 1 honapja!!...
szoval lehet valóságalapja a dolognak. Csak nehogy a Layne Staley utjára kerüljön:[
a Weiland szolohoz csatlakozom!
egy szám van ami nagyon rossz...(the date a cime aszem) de a többi az hihetetlen királyság.
beteg, perverz, alternativ pop
a barbarella klipje is milyen már jézusom....
Remélem ez csak egy újabb rémhír. Ha belegondolsz nem lehet túl sok valóságalapja. Szerintem Weiland végre megállapodott, család, barátok, jólét stb. Mi kellhet még? Nem hiszem, hogy valaki a második gyermeke megszületésének örömére jól belövi magát... Bár ki tudja ezeknél a művészeknél? ;)
a metal hammerben azt írták, hogy a weiland solo "popba ágyazott súlyos avantgardeizmus" és asszem ez teljesen jó megfogalmazás.
fogós dallamok mindenütt, de úgy megoldva, olyan környezetben, hogy az egész irtó súlyos legyen.
tele van torzítással, nagyon zajos részekkel, effektekkel.
Nemrég végre hozzájutottam Weiland szólólemezéhez a 12 Bar Blues-hoz... Hallottátok? Egyszerűen qrvajó!
Féltem tőle egy kicsit, mert sokan lehúzták, ráadásul, mint azt tudjuk, az STP számok 98%-át a DeLeo tesók írják, ezen a lemezen meg csupa Weiland szerzemény sorakozik...
Nagy megkönnyebbüléssel nyugtázhattam azonban, hogy az anyag nagyon jó! Weiland srác végre kiírhatta magából minden nyűgjét-baját és közzétehette mindenki épülésére.
Érdemes végigolvasni ezt a topic-ot, hogy változik a vonalvezetés a kedvenc számok felsorolásából a komolyabb vélemény cserékbe. Különben csak azt akartam mondani, hogy jó viszont látni ismerős embereket, akiket a Seattle? Flop vagy egyéb hasonló témájú topic-okban láthatok.
Répa Harcos srác!
Eltüntél?
Olyan érzésem volt, ahogy végig olvasatam az egészet, mintha a régi ismert mosolyoddal nyugtattad volna le a kedélyeket két vitatkozó barát között. Like Joz and me. Remember?
Stone Temple Pilots: a basszusgitáros szólóban
[2002.03.08.] - ZeneFórum
Robert DeLeo lázasan dolgozik új szólóalbumán. A Q magazinnak adott interjújában a Stone Temple Pilots basszusgitárosa elmondta, hogy minden hangszeren – még a dobokon is – ő maga játszik.
Az album megjelenési dátuma még nem ismeretes, azt azonban DeLeo elárulta, hogy a lemez dalai azon nóták közül kerülnek ki, melyeket eredetileg a Stone Temple Pilots számára írt. Ezek a számok nem rosszak, azonban nem fértek rá a csapat nagylemezére, ám a basszusgitáros szerint kár lenne átadni azokat az enyészetnek. A dalok közül három Ozzy Osbourne számára íródott. Erről így számolt be Robert DeLeo: „Ozzy-val közösen fel is vettük a nótákat a stúdióban, de a mai napig ezek sehol nem jelentek meg. Majd most! Egyébként pedig a szerzemények esetleges sikerétől vagy kudarcától eltekintve már önmagában az is igazán nagy élmény volt számomra, hogy Ozzy Osbourne-nal dolgozhattam.”
Jópárat én is csak a neten láttam szar minöségben,
de pl a Sour Girl nagy sláger volt anno a Viva2-on! Ja és ez az adó már egy hónapja meghalt, pedig nagyon jó kis müsorok és koncertek voltak rajta soxor!
senkinek nem volt meg olyan erzese hogy a No4. albumrol a no way out cimu szam minden tovabbi hozzanyulas egy-az-egyben rateheto lenne egy megboldogult Soundgarden lemezre is?
Es sok embernek fel sem tunne, hogy valami nem stimmel..Engem a SuperUnknown lemez kozepere emlekeztet.