Üdv. Nincsen új hír, csak láttam, hogy ebben a hónapban még nincs hozzászólás. Legyen az apropó mondjuk az, hogy a múlt héten volt az örökös első szülinapja.
Üdv
M.
Kéretik a hölgyet nem bántani!Elvégre mindkét fél megnyilatkozhat a fórumon,és ugyebár Petit sem szeretheti mindenki,legalább van valami változatosság a topikban. :-)
Már csak ilyen hírecskék vannak Petiről,meg hogy az asszonyka szerepel majd Steve Martinnal a Shopgirl-ben..
Sampras still involved
Pete Sampras is keeping his hand in tennis.
He has become an investor, partner and consultant at Tennis Magazine -- his first corporate commitment since his retirement in August at the U.S. Open.
Sampras will be involved in marketing and will contribute articles and instruction pieces.
The decision was announced Monday by Bob Miller, the magazine's chief executive officer, and Bob Kain, co-chief executive officer of IMG, which represents Sampras.
Leporolom a teniszkirály topikját,miután már egy hónapja feküdt valahol a feledés homályában,még a végén megharagszik ránk,h milyen rajongók vagyunk,h így elfelejtjük Őt!Ejnye-bejnye,én máris szégyellem magam.
PETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Úgy látszik az Index önkényesen lenyúlta ezt a hozzászólásomat,úgyhogy megismétlem,szóval köszi sinisa a linket,bár igazából nagyon rövidke kis izelítőt adtak a cikkből,de a biztonság kedvéért sztem beruházok a lapra,legalább bővül a gyűjtemény.
PETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Az e heti Képes Sportban több oldalas cikk van Pete visszavonulása kapcsán,ha valaki megvette már az újságot,az lécci mondjon valamit a cikkről,hogy érdemes -e megvenni a lapot.Köszi!
PETE RULEZ!!!!!
ugyanezeket gondolom én is, leszámítva h nem "egyelőre", hanem számomra soha nem is lesz más, mint Pete; vanak természetesen azóta, közben is voltak "kis" kedvenceim, de azoknak "csak" drukkolok; PETE EGÉSZEN MÁS VOLT MINDIG IS
hát vége:((
igazából az ominozus us open óta nem is érdekel a tenisz, bár a RG-t meg a svájciak francia vendégjátékát megnéztem.
most hogy Pete visszavonult, nincs kinek drukkolnom, és egyenlőre nem is kivánkozik senki a helyére.
ő a legnagyobb, és az is lesz örökké!!!
hiányozni fog.
nagyon