Na, mi van?! Annyi kakaot ittunk, hogy elsullyed a topic?
Kulonben is ha nincs szem elott akkor Dalia nem fog idetalalni...
HAHOOOOO!!!!! ITT VAGYUNK!!!!!!
Esti bögre kakaó mellől üdv mindenkinek. Azaz... mire beértem vele a konyhából, már valahogy kiürült. De ez a dolog hitelességén mit sem változtat.
Volt szó itt valamikor régen míves kakaós bögréről. Ez csak terv maradt?
OFF
Használt írót állítólag nem szabad venni...:)
Amúgy meg itt a lista a monitorom előtt. Összekészítem a nyers CD-ket, aztán odaadom a listával együtt, OK? :)
ON
És most vajas-kakaóskifli neszkuvikkal!
OFF
Nem nyögted még mindig ki miket kellene megirnom;)
OFF 2
De ha megveszed 15-ér az íróm megírhatod magadnak;)
ON
Én is szeretem a tejet, csak sajnos langyosan nem olyan jó, a hideget meg nem bírja a torkom. Főleg mézzel finom, de a muskotályos nem jó bele, inkább gesztenye-galagonya. Azért a kakaó még jobb, megyek is és csinálok......
Jé, erről most hallok először. A Neskviknek meg tényleg rengeteg koppintása van ma, ami a piacon található instant kakaópor, sajnos majdnem mind az, tapasztalataim szerint.
Én öt kávéskanállal szoktam tenni egy bögrébe (kétésfél-háromdecis lehet?) ők meg asszem 2 kanállal írnak? Így valahogy.
Kisgyerekként én még ittam olyan kakaót, hogy "Quick"!
("Nes" -nélkül!)
Ez volt a Nesquick elődje tudtommal...(Belgiumból kaptuk egy táboli rokontól, még az "átkosban", tehát nem cocilista koppintás volt...:-)
Nagyon szerettem, de a Nesquick-el sincs semmi bajom...De a "csomagolásra írtnál" majdnem 2x annyi kell az adott mennyiségű tejbe, hogy valóban JÓ íze legyen!:-)
Bocs, azt hittem, más kakaósok se szeretik a sózott porokat. Úgy látszik, csak velem van baj.
Létezett só nélküli instant por, de már nem lehet kapni, valszeg nem is gyártják. Super siggi néven futott, szürke dobozban piros tetővel és az Instantina hungária gyártotta. Nagyon finom volt, majdnem olyan mint a házilag, csak kakaóporból és cukorból, mesterségesaroma és egyéb adalékmentesen készített kakaó. Amióta ez eltűnt a boltokból, ugyanennek a cégnek egy másik kakaóját iszom, ebben van só de gondolom, kevesebb mint a neszkvikben mert jobban ízlik.
A mokate-t nem ismerem, de lehet hogy most majd kipróbálom. Az összetételt megnéztem, köszi.
Sziasztok! Egy nagy bögre kakaó mellől jelentkezem (sajnos már üres). Rögtön egy kérdés: milyen instant kakaót ajánlotok amiben nincs só és nincs agyonaromázva? Ti meg bírjátok inni a neszkviket? Kisebb koromban szerettem, de amióta kóstoltam egy másik, sómentes, természetesebb ízű port, azóta rá se bírok nézni.
Sajnos vendégségben legtöbbször neszkivel vagy valami csupacukros színtelen löttyel kínálnak meg (sokan tudják, hogy szeretem a kakaót), ilyenkor szenvedek :)
Bocs ha már kérdezett valaki hasonlókat, a topic egy nagy részét elolvastam de nem az egészet.(jó hosszú:))
:))
És olyan jók ezek a "pár dolgok", amik lelassítanak néha! :))
Nekem a párocskám ma körtét és banánt gyártott...hiába, gyógyítani akar, ahhoz meg kell a vitamin! :))
ébredezési főzött kakaó [párocskám gyártotta le nekem], itt figyel a billentyűzetem mellett [gőzölög, jézuskedvem lett tőle :))].. aztán rohanás stb.. de pár pillanatra lelassította a világ forgását