Keresés

Részletes keresés

golic Creative Commons License 2002.12.08 0 0 200
ezt láttátok?:

http://www.rollingstone.com/videos/playvideo.asp?sid=481345&cf=50

Törölt nick Creative Commons License 2002.10.04 0 0 199

Kedves Cs. András!

Nem tudom, van -e lehetőséged letölteni, vagy hogy egyáltalán mennyire érdekel a dolog, csak gondoltam szólok, hogy a mellesleg.hu-ról le tudod szedni ezt a klipet (is), ha kell (mármint a So pure-t)

Üdv:

Benjamin Frogman

Előzmény: Cs. András (185)
Cs. András Creative Commons License 2002.08.31 0 0 198
marxengelszleninsz első próbálozásai a Kultúra részlegben :o)
Előzmény: marxengelszleninsz (196)
Lappantyú Creative Commons License 2002.08.30 0 0 197
tapsoljuk meg!
(c) Superman
Előzmény: marxengelszleninsz (196)
marxengelszleninsz Creative Commons License 2002.08.30 0 0 196
TimVerba:
"Akinek mond valamit ez a név, akármi is legyen az, az ne fogja vissza magát!"

Morissette nevéről nekem elsőre egy erősen korlátolt vérfeminista ugrik be. Mint hírlik, most éppen azon dolgozik hogy összehozzon magának egy buzi fiúgyermeket (gondolom mesterséges megtermékenyítéssel).
Gratulálok "Miss Toleranciadíjnak"... :-/

Előzmény: TimVerba (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.16 0 0 195

Igen, sajnos jönni kellett haza (bár szerintem nem is lett volna már jegy).
Előzmény: TimVerba (194)
TimVerba Creative Commons License 2002.08.15 0 0 194
Kihagytad?
Előzmény: Törölt nick (193)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.14 0 0 193

Épp Berlinben sétáltam sokadmagammal, amikor megláttam az Alanis koncert plakátját, ami szerint éppen aznap, 12-én volt a koncert...:-)

Előzmény: JohnnyBoy (188)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.12 0 0 192
Hol van a Blahán utcai árus?
Vagy ez ilyen alkalmi vétel volt?
Előzmény: Cs. András (191)
Cs. András Creative Commons License 2002.08.05 0 0 191
Nem szoktam utcai árusok portékáit nézegetni, de most Alanis nézett rám egy polcról. Eredeti csomagolásban volt, Mahasz matricával, és féláron. A Blahánál vettem. A Smashing Pumpkins best of is 2000 volt, de sajna azt ott kellett hagynom.
Előzmény: MacFly (190)
MacFly Creative Commons License 2002.08.05 0 0 190
holkétezer?
Előzmény: Cs. András (189)
Cs. András Creative Commons License 2002.08.02 0 0 189
Még csak most vettem meg az "új" albumot... De megérte várni, mert vadi újan csak kétezer forint volt. Egyelőre úgy tűnik nekem, hogy nem rossz album, de nem is az a tombolós mint az első, nem is az a depis, mint a második. A hangszerelés lehetne egy kicsit izgisebb is, a szövegekre meg még nem tudtam odafigyelni.
JohnnyBoy Creative Commons License 2002.07.29 0 0 188
Ja hogy az augusztus volt?!
Na erről is lemaradtunk! Várok egy kört :)
JohnnyBoy Creative Commons License 2002.07.29 0 0 187
Hi,

Szeptemberben a közelünkben turnézik a jány, nem ártana megnézni az egyik olasz, avagy német bulit!!! Vagy már rég elkeltek a jegyek?
Valaki?????
Részemről 3-4 embőr biztos kiruccanna. Valmait összehozhatnánk....

Üdv

Törölt nick Creative Commons License 2002.07.24 0 0 186

Igaz, nem tőlem kérdezted, de a rendező Francis Lawrence, aki a Hands Clean-t és a P. I. előző változatát is rendezte.

És szerintem is nagyon király az új klip.

Előzmény: Cs. András (185)
Cs. András Creative Commons License 2002.07.24 0 0 185
Na, most már láttam az Illusions hercegnős/lovagos változatát. Nekem nagyon tetszik. Egy részt nem igazán értek, amikor a bal oldalon elmegy a háborúba a faszi, a jobb oldalon meg Alanis áll fel az asztaltól. Aztán a következő részben meg a lovag jön vissz a harcból, a jobb oldalon pedig nem Alanis jön vissza, hanem a faszi. Szóval itt nem értem, hogy mit is akar mondani a rendező. De ennek ellenére tök jó. BTW, ki rendezte?

Szerintem az egyik legjobb Alanis klip, a saját rendezéső So Pure. De rég láttam!

Cs. András Creative Commons License 2002.07.12 0 0 184
Nem tudom hogy van-e még. Tegnap belenéztem az elejébe, és ez tkp. egy össze-vissza vágott koncertfilm, sok backstage jelenettel meg marháskodással. Vagyis az első 10 percből ez jött le.
Előzmény: Törölt nick (183)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.12 0 0 183
Sziasztok!

Hohó úgylátom nem csak Loreena kincseket lehet ott találni:)

Erről a DVD-ről valaki tud bővebb infót, mi van rajta, milyen a minősége, van-e még?

Előzmény: Cs. András (174)
Cs. András Creative Commons License 2002.06.06 0 0 178
Egy ismerősöm a Media Marktban vett egy Alanis DVD-t 4000 Ft alatt. nem tudom, hogy van-e még belőle, de ha valakit érdekel... hajrá.
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.05 0 0 177

Azt ajánlom, ezzel inkább próbálkozz itt, itt, és itt.

Előzmény: balkezes (176)
balkezes Creative Commons License 2002.06.05 0 0 176
Kedves Mindenki!

Fontos kérdésem, illetve segítségkérésem lenne...Van egy bandánk, amiből hiányzik egy basszusgitáros...tudnátok ajánlani valakit? Ének-ritmusgitár, dob, szóló megvan, tényleg csak bassz kell, meg esetleg szinti
Britpop-ot és rockot játszunk, bár annál tágabb értelemben. Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC. Ez az eddigi irány, nem vagyunk teljesen kezdők, 7 fellépésünk volt eddig, köztük a Rocktogonban is, de megfogyatkoztunk. Ha ismertek valakit, vagy közületek valaki zenél, ajánljatok, írjatok, stb...

Előre is köszönöm! :)

U.i.: Csak mondom - ha konrétabb infótok van - , hogy 19 évesek vagyunk, érettségi után. Ennyi.

balkezes Creative Commons License 2002.06.05 0 0 175
Kedves Mindenki!

Fontos kérdésem, illetve segítségkérésem lenne...Van egy bandánk, amiből hiányzik egy basszusgitáros...tudnátok ajánlani valakit? Ének-ritmusgitár, dob, szóló megvan, tényleg csak bassz kell, meg esetleg szinti
Britpop-ot és rockot játszunk, bár annál tágabb értelemben. Alanis az én személyes kedvencem, de fiú létemre nem énekelhetek tőle...szóval:
Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC. Ez az eddigi irány, nem vagyunk teljesen kezdők, 7 fellépésünk volt eddig, köztük a Rocktogonban is, de megfogyatkoztunk. Ha ismertek valakit, vagy közületek valaki zenél, ajánljatok, írjatok, stb...

Előre is köszönöm! :)

U.i.: Csak mondom - ha konrétabb infótok van - , hogy 19 évesek vagyunk, érettségi után. Ennyi.

Cs. András Creative Commons License 2002.06.04 0 0 174
Akinek kell egy P Illusions egyszámos promo maxi az Edit változattal asszem kilencszáz forintért, az látogasson el ide: Vas utca 5.
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.03 0 0 173

Ez véletlenül kimaradt: /FONT - ezt kell az egész végére írni szintén "<" ">" jelekkel.

Előzmény: Törölt nick (172)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.02 0 0 172

Nem, sajna ez mai napig nem sikerült senkinek...(nem csoda:-)

Az általad említett két dolgot így lehet csinálni:

FONT COLOR="Ide vagy egy szín-nevet angolul, vagy a szín HTML kódját kell beírni" SIZE="ide pedig számot 1-től 7-ig">Szöveg

És persze az elejére "<" , a végére pedig ">" jelet kell tenni. (Idézőjel nélkül)

Előzmény: balkezes (170)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.02 0 0 171

Nekem csak a "live unreleased" felvételek közül van meg néhány, ezekből sajnos semmi nincs...

Előzmény: balkezes (169)
balkezes Creative Commons License 2002.06.02 0 0 170
Benő:
Tudom, h nagyon rég volt, de egyszer volt a fórumon szó arról a 2 magyar számról. Kérted, h "fordítsák" :) le.
Sikerült? Ha igen, elküldenéd a címemre?

Köszi

U.i.: Hogy lehet olyan üzenetet küldeni ide, mint a tegnapi "Boldog Szülinapot" - nagy és színes?

U.u.i.: Látta valaki a "weird" Alanis Morissette - Wash Me c. gyalázatot? (Pop It Video - MTV)

Előzmény: Törölt nick (168)
balkezes Creative Commons License 2002.06.02 0 0 169
Sziasztok!
Az alanismorissettefans.com-on, a song database menüben, a "még sosem adták ki" alatt van jónéhány dal. Ha valamelyikőtök ráér, és megnézi, mondjátok, nincs meg esetleg mégis nektek onnan valami???
Most írok ide először, szerintem ez a hölgy a 90es évek legleslegjobb, legérdekesebb, legértékesebb, legkreatívabb, legkülönlegesebb női énekese. Pont. :)

Wake Up!
B

Törölt nick Creative Commons License 2002.06.01 0 0 168
Lehet, hogy ez nem érdekel mindenkit, de azért megemlítem, hogy

Ma 28 éves Alanis!♥

Törölt nick Creative Commons License 2002.05.19 0 0 167

Aha, valószínű akkor én is ezt láttam. Egy kicsit olyan, mint a 96-os You learn live klipje.
Előzmény: Cs. András (165)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!