Nem tudom, van -e lehetőséged letölteni, vagy hogy egyáltalán mennyire érdekel a dolog, csak gondoltam szólok, hogy a mellesleg.hu-ról le tudod szedni ezt a klipet (is), ha kell (mármint a So pure-t)
TimVerba:
"Akinek mond valamit ez a név, akármi is legyen az, az ne fogja vissza magát!"
Morissette nevéről nekem elsőre egy erősen korlátolt vérfeminista ugrik be. Mint hírlik, most éppen azon dolgozik hogy összehozzon magának egy buzi fiúgyermeket (gondolom mesterséges megtermékenyítéssel).
Gratulálok "Miss Toleranciadíjnak"... :-/
Nem szoktam utcai árusok portékáit nézegetni, de most Alanis nézett rám egy polcról. Eredeti csomagolásban volt, Mahasz matricával, és féláron. A Blahánál vettem. A Smashing Pumpkins best of is 2000 volt, de sajna azt ott kellett hagynom.
Még csak most vettem meg az "új" albumot... De megérte várni, mert vadi újan csak kétezer forint volt. Egyelőre úgy tűnik nekem, hogy nem rossz album, de nem is az a tombolós mint az első, nem is az a depis, mint a második. A hangszerelés lehetne egy kicsit izgisebb is, a szövegekre meg még nem tudtam odafigyelni.
Szeptemberben a közelünkben turnézik a jány, nem ártana megnézni az egyik olasz, avagy német bulit!!! Vagy már rég elkeltek a jegyek?
Valaki?????
Részemről 3-4 embőr biztos kiruccanna. Valmait összehozhatnánk....
Na, most már láttam az Illusions hercegnős/lovagos változatát. Nekem nagyon tetszik. Egy részt nem igazán értek, amikor a bal oldalon elmegy a háborúba a faszi, a jobb oldalon meg Alanis áll fel az asztaltól. Aztán a következő részben meg a lovag jön vissz a harcból, a jobb oldalon pedig nem Alanis jön vissza, hanem a faszi. Szóval itt nem értem, hogy mit is akar mondani a rendező. De ennek ellenére tök jó. BTW, ki rendezte?
Szerintem az egyik legjobb Alanis klip, a saját rendezéső So Pure. De rég láttam!
Nem tudom hogy van-e még. Tegnap belenéztem az elejébe, és ez tkp. egy össze-vissza vágott koncertfilm, sok backstage jelenettel meg marháskodással. Vagyis az első 10 percből ez jött le.
Fontos kérdésem, illetve segítségkérésem lenne...Van egy bandánk, amiből hiányzik egy basszusgitáros...tudnátok ajánlani valakit? Ének-ritmusgitár, dob, szóló megvan, tényleg csak bassz kell, meg esetleg szinti
Britpop-ot és rockot játszunk, bár annál tágabb értelemben. Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC. Ez az eddigi irány, nem vagyunk teljesen kezdők, 7 fellépésünk volt eddig, köztük a Rocktogonban is, de megfogyatkoztunk. Ha ismertek valakit, vagy közületek valaki zenél, ajánljatok, írjatok, stb...
Előre is köszönöm! :)
U.i.: Csak mondom - ha konrétabb infótok van - , hogy 19 évesek vagyunk, érettségi után. Ennyi.
Fontos kérdésem, illetve segítségkérésem lenne...Van egy bandánk, amiből hiányzik egy basszusgitáros...tudnátok ajánlani valakit? Ének-ritmusgitár, dob, szóló megvan, tényleg csak bassz kell, meg esetleg szinti
Britpop-ot és rockot játszunk, bár annál tágabb értelemben. Alanis az én személyes kedvencem, de fiú létemre nem énekelhetek tőle...szóval:
Oasis, Coldplay, Doves, Gomez, Radiohead, Blur és az amerikaiak: Incubus, Third Eye Blind, RHCP, BRMC. Ez az eddigi irány, nem vagyunk teljesen kezdők, 7 fellépésünk volt eddig, köztük a Rocktogonban is, de megfogyatkoztunk. Ha ismertek valakit, vagy közületek valaki zenél, ajánljatok, írjatok, stb...
Előre is köszönöm! :)
U.i.: Csak mondom - ha konrétabb infótok van - , hogy 19 évesek vagyunk, érettségi után. Ennyi.
Benő:
Tudom, h nagyon rég volt, de egyszer volt a fórumon szó arról a 2 magyar számról. Kérted, h "fordítsák" :) le.
Sikerült? Ha igen, elküldenéd a címemre?
Köszi
U.i.: Hogy lehet olyan üzenetet küldeni ide, mint a tegnapi "Boldog Szülinapot" - nagy és színes?
U.u.i.: Látta valaki a "weird" Alanis Morissette - Wash Me c. gyalázatot? (Pop It Video - MTV)
Sziasztok!
Az alanismorissettefans.com-on, a song database menüben, a "még sosem adták ki" alatt van jónéhány dal. Ha valamelyikőtök ráér, és megnézi, mondjátok, nincs meg esetleg mégis nektek onnan valami???
Most írok ide először, szerintem ez a hölgy a 90es évek legleslegjobb, legérdekesebb, legértékesebb, legkreatívabb, legkülönlegesebb női énekese. Pont. :)