A Te alpári stilusodban válaszolok: nem kell egész nap a gép elött ülni, de legalább naponta egyszer illene ránézni és válaszolni ha már egyszer el akarok adni valamit. Nekem is van munkám a nyugdíj mellett, 42 év munkaviszony után mentem nyugdíjba. Nehogy azt hidd hogy csak Te dolgozol egyedül az országban. Az én nevem sem rosszabb semmivel mint a tied, IRHATTÁL VOLNA AZ EREDETI NEVEDEN IS, KÁR VOLT ÚJAT KREÁLNI. Hozzáértő szerelő nem ilyen hozzászólás után válogatja a kuncsaftjait. Gondolom zártosztályon vagy ápoló, csak vigyázz nehogy összekeverjenek egyszer az ápoltakkal. Én is bocsánatot kérek minden fórum olvasótol, de ezt a hivatlan prókátort nem hagyhattam szó nélkül.
Már ne haragudj ,de te azt gondolod hogy mindenki ott ül egész nap a gép előtt, és azt várja hogy mikor ír már valamelyik jószág valami baromságot mint te?Azt gondolod?Tudom, a magad fajtának nehéz el hinni hogy más embernek munkája is van nem csak munkahelye.Mondjuk akinek olyan a nick neve hogy pipa.....ÁÁÁ ikább hagyjuk . De azon ne csodálkozz ha valamelyik hozzáértőtől segítséget kérsz,és egy ilyen mondatod után el küldenek a halál f@szára,jogosan.Ezt muszáj volt le írnom mert a munkám miatt sok ilyen hülyével találkozok mint te ,már bocsánat,és ez egyszerüen elképesztő ,hogy némelyik ember mit hisz,képzel magáról.A többi fórumozótól bocsánat hogy ilyen dolgokkal terhelem őket ,de szerintem a többség ugyan így gondolja.
Mindenkinek adott hogy rámcsörögjön... Neked is.. Sorry... ha megnézed mikor irogatok rájössz hogy mennyit alszom.. bocs.Ma is lefárasztott egy 508-as... Ahogy egyik jó barátom mondotta: csináld végig egy napom aztán megtudod...
Árat meg senkinek sem írok ide.. ez nem az a hely :)
Van valakinek ötlete az ügyben hogy miért hirdetnek egyesek ( hipokrita 81, Zolysys) ha arra sem hajlandók hogy, válaszoljanak ha valaki kérdez tőlük valamit. Mit gondolhatnak magukban vajon? Komolytalan emberek!
Tisztelt fórumozók! Segítséget szeretnék kérni! A 2000 évjáratú 2.2 benzines 607 autóm motorhibás lett. (az 1 hengerben a dugattyubol kitört egy darab :-( ) Keresek a tipushoz működőképes motort. Előre is köszönettel!!!
Nézd nyilván ez személyes preferencia kérdése. Nem azt akartam mondani, hogy nem tudja megmozgatni a kocsit. De azért nem mindegy milyen a kocsi kigyorsítása a megengedett sebességhatáron belül. Én most némi dinamikára vágynék és megfogadtam, hogy 5 hengernél és cirka 180 lónál nem adom lejjebb. Az se baj ha manuális, sőt még jobb lenne! És ami fontos, hogy gondos szervizelés mellett elmenjen min 500e km-t. Ez ahogy olvasom a 2,7 hdi-nél elég necces. A 170 lovas 2,2-t lehet bevállalnám ha lenne hozzá még 1 henger.
Nekem 2,2 Hdi m van ,nem tudom miből gondolod hogy kicsi ez a motor ehhez a kasznihoz. szólóban szerintem még sok is Németországot kivéve hol tudod kihasználni? , persze csak akkor ha nem versenyzésre vagánykodásra akarod használni . Sőt én alkalmanként egy 1000 kg os lakókocsit is húzok vele minden gond nélkül, igaz 6 os manuális váltóval .
És akkor a v6 2,7 hdi a későbbi évjáratokban sem ajánlott? Én ezt a kocsit csak 6 hengerrel venném. A 2,2 hdi kicsi ehhez a kasztnihoz, a v6 benzin pedig nem gazdaságos. A kocsi formája és a kényelme nekem nagyon bejönne, de ha a 2,7 hdi nem megbízható akkor inkább lemondok róla.
Szerintem a fórumtárs elnagyolta a dolgot. Vagy 2,7 Hdi -t vagy 3,0 benzinest akart írni. Kíváncsi voltam de én sem találtam még csak utalást sem a 3,0 Hdi re.
Egyik fórumtárs írta, hogy az egyik legjobb választás a 2009-től gyártott 3.0 hdi. A baj ezzel csak az, hogy sehol nem látom nyomát (se használtautó hirdetések között, se hivatalos specifikációs oldalakon), hogy készült ilyen motorral szerelt autó. 2009-től is csak 2,7 hdi-vel felszerelteket találok. Most akkor létezett ilyen vagy nem? Vagy ritka, mint a fehér holló?