Ha kínai a cucod, amibe kell a tömítés, nem szabványos, nem csereszabatos a magyarral, Nem kapsz belevalót, csaak hasonlót. Vagy új bojlert veszel, vagy farigcsálsz.
Helló, tudtok Újpesten olyan szakboltot mondani, ahol vízszereléshez lehet alkatrészeket kapni (csöpögő csap tömítés)? Az OBI nem jó, mert ott azt mondták, hogy nincs ilyen tömítőjük, és keressek egy szakboltot.
Ez egy olyasmi átvágós rejtvény, mint amilyen a villamos-utasos. Persze az csak elmondva él, mert írásban ellehetlenül a csattanó.
Egy villamos elindul a végállomásról az ellenirányba, kilenc utassal. Az első megállónál nem száll le senki, de felszáll három új utas. A követlező megállónál leszállnak ketten, felszállnak hárman. A következőnél leszálló négy, felszálló egy. A következőnél leszáll hat utas, felszállnak heten. A következő megállónál nem száll le senki, és felszálló sincs. A következőnél négyen szállnak fel, és hárman le. Hány megállót ment a villamos?
neeem, elcsesztem egy kosárban 12 macska van. 48x3=144x4lábbal=576 akislányoknak meg 8 lábuk van=584 na jó mennem kell a hétvégén nem nagyon leszek netközelben. :(
Na jó akkor metekozzunk, bár nem erősségem. :) Alap esetben van 3x2 láb a kislányoké, van 12 mcska az 48 láb, tegyük fel, hogy a kislány viszi magával a kosarát is....... nem, mert nem tudom, hogy a kölyökmacskák is a buszon vannak e. Ez egy nagyon beugratós kérdés és azért adják fel, hogy a sok hülye betelefonáljon és költse a pénzét. :))
Ez olyan mint ( nem emlékszem pontosan a viccre, de a lényeg...( a bácsika betefonál és kérdezik mi az két kereke van és nyerege, a bácsika mondja kerékpár. Nem rossz a válasz, de mi konkréten a mountain bike-re gondoltunk. megy még néhány kérdés a bácsika megunja és kérdi feltehet e ő is egy kérdést. Igen. Na jó akkor mi az gyereke van és az utcán árulja a bájait? A válasz prostituált. A bácsika mondja , nem rossz, de én konkrétan a qrvq anyádra gondoltam. :))
Szép napot Mindenkinek! Nem tudom mert nem derül ki, hogy akik felszállnak annál is van e egy kosárnyi macska. Mert, ha nincs akkor 4 macskával kevesebb marad a buszon. Egyébként meg nem szeretem a focit! :DD
3 kislány utazik egy buszon Párizsba. Mindegyikük kezében van 3 kosár, minden kosárban van 3 macska és minden macskának 3 kölyke. Egy kislány leszáll a buszról, és kettő felszáll. Kérdés: Hány láb van a buszon?