Keresés

Részletes keresés

genetta Creative Commons License 2001.09.05 0 0 872
Na akkor 10 főre foglalok!!!:-))))
Előzmény: Törölt nick (871)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.04 0 0 871
Cicó!

De jó lenne.-)))

Meg nekem még a juci, az SZT 2.0 elindítója is azt mondta,hoyg esetleg jönne.-)))

Piglet

cicó Creative Commons License 2001.09.04 0 0 870
Sziasztok!
Én azért nem jelentkeztem,mert akkor mindig közbejön valami...de elvileg ott leszek...csak szorítotok egy kis helyet ha létszámfeletti lennék... :-))

cicó

Előzmény: genetta (868)
Hopihe Creative Commons License 2001.09.04 0 0 869
Sziasztok!

Hát számomra ez a tali is ugrott, sajna. 38,8 a lázam, az orrom kampec, soroljam, és a hangom nagy része is elment, aminek apa biztosan örül.

Andrea-r, köszi, hívlak majd, most nem sok értelme lenne, úgysem hallod, amit mondok.

Mindenkinek jó szórakozást, és igyatok az egészségemre egy pohárkával, mert pénteken leszek 30 éves.

Hópihe

genetta Creative Commons License 2001.09.04 0 0 868
Kedves Cár!

Szerintem senkiben nem keltettél rossz benyomást, sőt!:-) A meghívás fennáll- természetesen Cárné részére is!

Szóval, akkor 9 főre foglalok asztalt, tehát csütörtök 8 órára.
Aki bújt, aki nem...

cár Creative Commons License 2001.09.04 0 0 867
Szia Kedves Mámi!

Tudom, hogy nem beteges a hangulat ezeken a talikon. Az képeket mindig gondosan áttanulmányozom. :o) Ezért is hívlak benneteket - idézőjelben - gyes betegeknek. :o)
Úgy érzem, Cárnénit feszélyezi a dolog, úgyhogy most leteszek róla. De azért Nektek jó szórakozást és kikapcsolódást kívánok, érezzétek jól magatokat!!!

És bocs, ha valakiben az előbbiekkel rossz benyomást keltettem!

Üdv és maradok hű olvasó

Cár Robi

Előzmény: Mámi (865)
kriszi Creative Commons License 2001.09.04 0 0 866
Én pont az Üllői útról megyek. :-)) Csatlakozhatom?

Cár!
Nálunk meg apuka volt a Gyed beteg az elmúlt hónapokban, mégis én jártam talikra. :-)

Előzmény: Mámi (865)
Mámi Creative Commons License 2001.09.04 0 0 865
Sziasztok,

én Üllői út irányából várom a jelentkezőket, akiket szívesen elviszek. Szójjatok.

cár: hidd el, nem igazán (gyes) beteges a hangulat az ilyen talikon, nem sírunk-rívunk-jajgatunk:))) Minket szerintem nem feszélyeznél, hacsaknem cárnét nem, aki otthon marad. Végül is nem a gyes-BETEGSÉG a lényeg, hanem a GYES, szóval, akinek van kisbabája, ezzel együtt tapasztalata, gondja, öröme, büszkesége,stb..., az miért ne jöhetne.

kriszi Creative Commons License 2001.09.04 0 0 864
Sziasztok!
Én megyek mindenképp, de mivel abszolút ismeretlen a környék, nem csatlakozhatnék valakihez? Tamara esetleg, ha szépen megkérlek?
cár Creative Commons License 2001.09.04 0 0 863
Szia Genetta!

Valóban csak poénnak gondoltam, meglepett a "miért ne". Felvetettem Cárnénak az ötletet tegnap este, és teljesen ledorongolt, hogy én, egyedüli férfiként biztosan feszélyezném a már jól összeszokott társaságot. Asszem igaza van. Talán majd máskor és máshol.

Azért olvasgathatok itt? ;-)

Üdvözlettel

Cár Robi

Előzmény: genetta (862)
genetta Creative Commons License 2001.09.04 0 0 862
Tényleg csak poén volt:-))), eddig itt még nem nagyon fordult meg GYES-beteg apuka... de ha van kedved, miért ne jöhetnél?
Előzmény: cár (861)
cár Creative Commons License 2001.09.03 0 0 861
Azt hittem, hogy csak poén! De komolyan!
Én szívesen megismernélek benneteket, de nem tudom, nem feszélyezné-e egy férfi a női társaságot, amit semmiesetre sem szeretnék, ráadásul még gyes-betegnek sem érzem magam. Amúgy elég uncsi társaságnak tartom magam, mert nem vagyok túl beszédes típus.

Na ezek után mit is lehet rólam gondolni?!

Előzmény: genetta (860)
genetta Creative Commons License 2001.09.03 0 0 860
Urak is lehetnek GYES-betegek, őket is szívesen látjuk!:-)
Előzmény: cár (859)
cár Creative Commons License 2001.09.03 0 0 859
Uraim?
Előzmény: genetta (855)
sófelhasználó Creative Commons License 2001.09.03 0 0 858
Valszeg én is autóval megyek GAzdagrétről, ha valaki akar csatlakozni, szóljon!
Andrea-r Creative Commons License 2001.09.03 0 0 857
Hahó!
Természetesen bárki mást is szívesen elviszek, de csak Hópihéről tudom, hogy hol lakik. Szóval aki az Andrássy út-Margit híd-Margti krt.-Moszkva tér-Szilágyi E. fasor útvonalon csatlakozni tud, jöjjön!

Andrea

Andrea-r Creative Commons License 2001.09.03 0 0 856
Hópihe!

Én kocsival megyek és szívesen elviszlek. Hívjál fel, és megbeszéljük, hogy mikor találkozzunk!

Hánykor van a tali?

Andrea

genetta Creative Commons License 2001.09.03 0 0 855
Szóval akkor:

Andrea-r
babóné
hópihe
kriszi
Mámi
Piglet
sófel
tamara
genetta

Van még hely, hölgyeim és uraim(?, tessék jelentkezni!!!

A Remíz egyébként közvetlenül a Szép Ilona vendéglő után van, ahogy Piglet írta. Nagy zöld kertben, vagyis az utcáról nem nagyon látszik maga az épület, csak a zöldség.

Előzmény: genetta (847)
Hopihe Creative Commons License 2001.09.02 0 0 854
Sziasztok!

Köszi, remélem megtalálom, de majd lehet, hogy felhívom az Anrea-r-t, vagy a Tamarát, és megyek velük.

Hópihe

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.02 0 0 853
Sófel:

NEma sarkon van, hanem ahol az a sok villamossín megy ide-oda, a remíznél:-)))
Kicsit fentebb. Max. 50-100 m.

Piglet

sófelhasználó Creative Commons License 2001.09.02 0 0 852
Piglet,nem akarok akadékoskodni,de a leírás szerinti étterem a Szép Ilona vagy valami ilyen nevet viseli,direkt néztem,amikor arra mentem úszni-jó lenne tisztázni ,nehogy kavarodás legyen belőle...
Ja ,egyébként én is kimenőt kaptam,hacsak nem jön közbr valami,akkor megyek!
Sóser
Előzmény: Törölt nick (850)
Mámi Creative Commons License 2001.09.01 0 0 851
PUMUKLI,

én akkor is szoktam mérgelődni, ha a saját kutyánk csinál ilyeneket (mostanában ás metro méretű gödröket), nem hogy a szomszédé!

Nem vagy a talis listán.

Előzmény: PUMUKLI (841)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.01 0 0 850
Sziasztok!

Hópihe:-))) örömmel látunk.
A REmíz a Budagyöngyénél van, azaz a Moszkva tér felől a Szilágyi Erzsébet fasoron kell kifelé menni, túl a Körszállón. Utána a Shell kút után - ez jobb kéz felöl van, el kell kanyarodni balra Budakeszi felé, és szinte ott rögtön az elején.

Piglet

Hopihe Creative Commons License 2001.09.01 0 0 849
Sziasztok!

Sajna véget ért a nyaralás, nagyon gyorsan eltelt. Nekem szerencsém volt, anyuék is velünk voltak, illetve egy nagyobb társasággal voltunk, így tudtam pihenni.

6-án én is csatlakoznék, remélem lehet. Hol van a Remíz?

Hópihe

Babóné Creative Commons License 2001.08.31 0 0 848
Sziasztok!

Tudatlanságban vagyok, de fogalmam sincs, hol founk vacsorázni, mármint hogy hol ez hely és hogy jutok el oda! Valaki segítsen!

Szilvi

genetta Creative Commons License 2001.08.31 0 0 847
Jelenléti ív 6.-ra:

Andrea-r
babóné
kriszi
Mámi
Piglet
tamara
genetta

Még valaki???
Folyvást-folyvást, gyertek-gyertek, itt a vissza nem térő alkalom!!!!:-)))

Árulja már el valaki, mit csinált Mámi a TV-ben, már lyuk van az oldalamon!

Előzmény: Törölt nick (831)
Andrea-r Creative Commons License 2001.08.30 0 0 846
Sziasztok!

Pumukli!
És a jogdíj?? :))))
Egyébként vaskosabb szituációkban ez tényleg nem elég. Sajna, én is tudok csúnyábbat is, de olyankor olyan jólesik!

Azt hiszem, el tudok menni 6-án! Apa bevállalta Kuckó uraságot. De jó!

Andrea

Lujza71 Creative Commons License 2001.08.30 0 0 845
Sziasztok

Violinkulcs :)))
a baszuskulcsból

Lujzi

Előzmény: cár (844)
cár Creative Commons License 2001.08.30 0 0 844
Káromkodjatok csak, hagy tanuljak még!!! :o)
cicó Creative Commons License 2001.08.29 0 0 843
Ja,de azt nem szabad hozzátenni, hogy ...a szomszéd kutyájával...vagy ilyesmi... :-))
Előzmény: cicó (842)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!