Sziasztok!
Én azért nem jelentkeztem,mert akkor mindig közbejön valami...de elvileg ott leszek...csak szorítotok egy kis helyet ha létszámfeletti lennék... :-))
Tudom, hogy nem beteges a hangulat ezeken a talikon. Az képeket mindig gondosan áttanulmányozom. :o) Ezért is hívlak benneteket - idézőjelben - gyes betegeknek. :o)
Úgy érzem, Cárnénit feszélyezi a dolog, úgyhogy most leteszek róla. De azért Nektek jó szórakozást és kikapcsolódást kívánok, érezzétek jól magatokat!!!
És bocs, ha valakiben az előbbiekkel rossz benyomást keltettem!
én Üllői út irányából várom a jelentkezőket, akiket szívesen elviszek. Szójjatok.
cár: hidd el, nem igazán (gyes) beteges a hangulat az ilyen talikon, nem sírunk-rívunk-jajgatunk:))) Minket szerintem nem feszélyeznél, hacsaknem cárnét nem, aki otthon marad. Végül is nem a gyes-BETEGSÉG a lényeg, hanem a GYES, szóval, akinek van kisbabája, ezzel együtt tapasztalata, gondja, öröme, büszkesége,stb..., az miért ne jöhetne.
Valóban csak poénnak gondoltam, meglepett a "miért ne". Felvetettem Cárnénak az ötletet tegnap este, és teljesen ledorongolt, hogy én, egyedüli férfiként biztosan feszélyezném a már jól összeszokott társaságot. Asszem igaza van. Talán majd máskor és máshol.
Azt hittem, hogy csak poén! De komolyan!
Én szívesen megismernélek benneteket, de nem tudom, nem feszélyezné-e egy férfi a női társaságot, amit semmiesetre sem szeretnék, ráadásul még gyes-betegnek sem érzem magam. Amúgy elég uncsi társaságnak tartom magam, mert nem vagyok túl beszédes típus.
Hahó!
Természetesen bárki mást is szívesen elviszek, de csak Hópihéről tudom, hogy hol lakik. Szóval aki az Andrássy út-Margit híd-Margti krt.-Moszkva tér-Szilágyi E. fasor útvonalon csatlakozni tud, jöjjön!
Van még hely, hölgyeim és uraim(?, tessék jelentkezni!!!
A Remíz egyébként közvetlenül a Szép Ilona vendéglő után van, ahogy Piglet írta. Nagy zöld kertben, vagyis az utcáról nem nagyon látszik maga az épület, csak a zöldség.
Piglet,nem akarok akadékoskodni,de a leírás szerinti étterem a Szép Ilona vagy valami ilyen nevet viseli,direkt néztem,amikor arra mentem úszni-jó lenne tisztázni ,nehogy kavarodás legyen belőle...
Ja ,egyébként én is kimenőt kaptam,hacsak nem jön közbr valami,akkor megyek!
Sóser
Hópihe:-))) örömmel látunk.
A REmíz a Budagyöngyénél van, azaz a Moszkva tér felől a Szilágyi Erzsébet fasoron kell kifelé menni, túl a Körszállón. Utána a Shell kút után - ez jobb kéz felöl van, el kell kanyarodni balra Budakeszi felé, és szinte ott rögtön az elején.
Sajna véget ért a nyaralás, nagyon gyorsan eltelt. Nekem szerencsém volt, anyuék is velünk voltak, illetve egy nagyobb társasággal voltunk, így tudtam pihenni.
6-án én is csatlakoznék, remélem lehet. Hol van a Remíz?