Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben sétáltatom Odit, a foxit valamint egy lagottot. Szívesen sétáltatok még kutyust mert nagyon szeretem az állatokat és örömmel foglalkozom velük. Vállalom az otthoni ellátást is.
Megbízható és türelmes vagyok.
A díjazás és kerület tekintetében pedig rugalmas :)
Budapest területén vállalom kisebb, nagyobb testű kutyusok sétáltatását, foglalkoztatását, felvigyázását, rugalmas időbeosztással, a nap bármely szakában megegyezés szerint.
Ha munkája, egyéb elfoglaltságai miatt nincs lehetősége eleget foglalkozni kutyusával, és egy megbízható, türelmes, igazi állatbarátra szeretné bízni, írjon bátran!
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben sétáltatom Odit, a foxit valamint egy lagottot. Szívesen sétáltatok még kutyust mert nagyon szeretem az állatokat és örömmel foglalkozom velük. Vállalom az otthoni ellátást is.
Budapest 12. kerületében, a Déli Pàlyaudvahoz közel élő közepes termetű, fiatal ivartalanított, mozgékony szuka kutyànkhoz keresünk lelkes, leinformàlható kutyasétàltatót olyan valaki személyében, aki megfelelő fizikummal és hatàrozottsàggal bír.
Hetente négy alkalommal, hétköznap a déli-kora délutàni óràkban kb. 45-60 perces időtartamra lenne szükség a segítségre. A közelben kutyafuttató talàlható, itt kellene lemozgatni a kutyust.
Havonta 7000,- Ft-ot tudnànk fizetni.
Jelentkezést a manoczi@freemail.hu e-mail címen vàrunk.
Én egy fiatalos nagyi vagyok,már nyugdíjas,a Mammut Üzletház mellett lakom.Imádom a kutyusokat,nekünk is van egy gyönyörű kis örökbe fogadott rosszaságunk..A Városmajorba járok vele,de időm megengedné,hogy még egy kutyát levigyek,ha neked sajnos nem engedi az időd.kisebb elintézni valókban is segíthetek,kérlek írj emailt,nagyon örülnék a bizalmadnak. feketegizus@freemail.hu
Budapest területén vállalom kisebb- nagyobb testű kutyusok sétáltatását, foglalkoztatását, felvigyázását is, rugalmas időbeosztással, a nap bármely szakában.
Ha munkája, egyéb elfoglaltságai miatt nincs lehetősége eleget foglalkozni kutyusával, és egy megbízható, türelmes, igazi állatbarátra szeretné bízni, írjon bátran!
Alkalmi és rendszeres sétáltatás, napi lemozgatás, játék, edzés 1-100 kilóig, problémás (agresszív vagy félős) kutyusoknak is hétfőtől vasárnapig, a nap bármely szakában. Ha nincs ideje, elviszem kedvencét állatorvoshoz vagy kozmetikushoz is.
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben sétáltattam naponta egy évig Odit, a foxit valamint most Nyokkit, aki egy lagotto. Szívesen sétáltatok még kutyust mert nagyon szeretem az állatokat és örömmel foglalkozom velük. Szívesen vállalom az otthoni ellátást is.
Azta de fel tudom baszni magam ezzel a Korom Gábor propaganda szöveggel!!! A kormány,vagy "valaki" elhintett valamit,aztán jön K.G.és megment!! Szerintem a gáz ár emelés tipikus esete a beigért10% helyett csak5% juhéj!!! És véletlen pont K.G vagy valaki a véréből alkalmas lesz hogy állami pénzen létrehozzon egy céget. Aki vizsgáztathat pénzért,oktathat p...és igazolványt csinálhat szintén p...ért. Akinek nincs pénze az 5x5ös futtatóban lefáraszthatja a kutyát,hogy ne legyen ugatós agresszív stb
Eleve nemet kell mondani!!!!! Mi lessz velünk ? A chip is azért kellet hogy a büntetéshez azonosítható legyen a kutya gazdija..?
Ács Bogi vagyok és a XIII. kerületben sétáltattam naponta egy évig Odit, a foxit valamint most Nyokkit, aki egy lagotto. Szívesen sétáltatok még kutyust mert nagyon szeretem az állatokat és örömmel foglalkozom velük. Megbízható és türelmes vagyok.
Kutyavizsgával kiváltható lenne az a rendelet, amit a Belügyminisztérium készül kibocsájtani, miszerint kutyát csak pórázon lehet sétáltatni, aki ezt megszegi, szabálysértést követ el. Korom Gábor, a Tükör Módszer alapítója azon dolgozik, hogy azok a felelős kutyatartók, akik alkalmasak arra, hogy kutyájukat szabadon sétáltathassák, egy vizsga letételével mentesülhessenek a pórázrendelet alól. A vizsga a kutya szocializálhatóságát és kezelhetőségét mérné, de egyelőre még kísérleti stádiumban van. A Vidékfejlesztési Minisztérium együttműködő, így a kutyások remélik, sikerül kompromisszumra jutniuk az ügyben. Korom Gábor szerint nem a pórázt kell kötelezővé tenni, hanem a gazdákat kell tudatossá tenni. - See more at: http://neoworldtv.hu/kutyavizsga-valthatna-ki-a-porazt/#sthash.f97Hg6c5.dpuf
Egy Cane Corso-Amerikai Bulldog keverék 1 éves szuka kutyánknak keresünk napi 1-2 alkalommal fél illetve 1 órás sétára a 3.kerületbe (Békásmegyerre) ,megbízható,leinformálható kutyasétáltatót hosszútávra. A sétáltatás vagy 1 szeri déli hosszabb vagy kétszeri (10 és 15 óra között) rövidebb sétára lenne szükség!
A kutyánk vérmérséklete nagyon jó!
Emberekkel és állatokkal is, nem és kortól függetlenül Kifejezetten Barátságos!
Gyerekek mellett nőt fől.
Jelentkezni ,Árajánlattal és Bemutatkozó levéllel a driver00@citromail.hu emailcímre lehet.
Állatbarát 21 éves budapesti lány kutyasétáltatást, gondozást vállal!
Ha munkabeosztása, másodállása, gyerekei, vagy bármi más miatt nem jut elég ideje a kutyáira, hívjon engem! Kifogyhatatlan türelmű, állatbolond lány vagyok, minden fajta kutyával könnyen megértetem magam! Akár a napi lemozgatásról, játékról, akár csak egészségügyi sétákról van szó, igazodom minden kutya és gazdi igényeihez, időbeosztásához! Alkalmi vagy rendszeres sétákat is vállalok, igény szerint alapparancsokat (ül, fekszik, marad, hozd ide, "fuj", behívhatóság,) is gyakoroltathatok.
Keressen bizalommal, vagy ismerje meg a saját "referencia" kutyám, aki akár együtt is bandázhat Kutyusával!:)
Kedves Kata! Nagyon fontos lenne ha tudnál jönni hozzánk.A XII.ker.-ben lakunk egy hónapja amputálták na lábamat és anyukám 2 hete elhunyt.Egyedűl maradtam a kutyusommal egy9 éves kan pumi val.Van,hogy akár 2 napig se tudja levinni senki pedig amíg még nem voltam rokkant sokat sétáltunk.Kérlek segíts nekünk,ha tudsz vagy ha te nem akkor aki tud jelentkezzen,kérem.
Német dog kutyusomnak keresek kutyasétáltatót hétköznap 17.00 órától egy negyedóra húsz percre a III. kerületbe Békásmegyerre. Olyan jelentkezését várom, aki képes kezelni egy 60kgs súlyú dogot. A kutyus kan emberekkel, gyerekekkel barátságos, de sajnos a kan kutyákat nem bírja. Minden eszközt biztosítok csak egy megbízható emberre van szükségem. Jelentkezéseket vgabor7604@citromail.hu címre várom.
Budapest területén vállalom kisebb- nagyobb testű kutyusok sétáltatását, foglalkoztatását, felvigyázását otthonomban is, rugalmas időbeosztással, a nap bármely szakában.