Nem akarom senki üzletét rontani. De miért erőlteted a Cd tárat?! Valószínűleg úgysem találsz olyat, ami rendesen működne. Egy kábel meg egy mp3 lejátszó, vagy mobiltelefon és megoldva minden probléma.
A kábelt ebay-ről rendeltem azt hiszem 500-600 Ft-ért. Kb. 30 perc alatt készen volt.
Attol fugg melyik oldali es melyik. Van 5db azt hiszem. Jobb oldalon a kesztyutartot ha kiveszed az egyikhez viszonylag hozzaferni, a felsohoz mar nehezebben. Van meg egy teljesen hatul, azt nem reszletezem :)
Bal oldalt mar nehezebb, mivel nincs kesztyutarto :) de a kozepkonzolt ka ugy cuzamme kiveszed akkor kicsivel egyszerubb.
Nekem a Thesisen volt cseres a jobb oldalon az also leptetomotor. Igazi tornaszmutatvany volt a csere. Fekudtem kozben mar a mennyezeten is :))))
Alltalaban a gyari zsir kikopik es megeg a motorja. Vagy csak egyszeruen elfarad :)
Decemberben lejár a műszaki. Majd meglátom. Amint megvan az utódja már másként tudom értékelni ezt a dolgot. Addig nem kezdhetem szétbontani valamivel járni kell. Az alufelni külön lesz eladó.... ha valakit érdekel.
Amugy nem titkolom. Az elso Lybrat 200ert vettem. Atcsereltem az enyembe a motor valto elso futomuvet egyben, mert motorkod azonos volt.Kiarultam majd 600ezret belole. A masodikat 170ert hoztam. Azt jocskan megduplaztam. Volt egy Thesis azt 500ert vettem 700lett a vege.
Jo uzlet ez. Nem beszelve arrol, kozben megismeri az ember az autojat is es meg baratokat is szerez vele.
Eladasnal mindig arra torekedtem ha lehet a bontos ar alatt maradni. :)