Axl eltörte a kislábujját.Így érdekes, hogy mennyire fog mozogni a színpadon, ha tud egyáltalán járni.Lehet, hogy még a Troubadour-ban amikor hátra esett a BROWNSTONE-nál akkor történt.
Amúgy az Illusions turné elején is hasonlóan járt.
Hát ez kb ilyen kettő közti verzió Egy kicsit van belőle 2001-2006-os lassú változatnól meg kicsit a régiből, kb igen az ami az Appetite For Democracy-s DVD-n van..
Rose-nak az lenne az igazi visszatérés, ha csajfronton is vissztérhetne Stephanie Seymour-hoz. :)))) Húú, az még most is jó bőr, pedig verdesi lassan az ötvenet. Felpróbálnám a mammert még most is, csak sajnos ez nem rajtam múlik. :))))
Tényleg, az számomra mindig olyan furcsa volt, hogy Rose-nak nem lett családja, hogy ennek nem az anyagiak az oka, az biztos. Hogy mi...? Talán lehet az a típus, aki inkább minden este más, és más csajt húz magára (mert simán megteheti) semmint megállapodna? Érdekes... Pedig amikor még követtem a zenekar körüli dolgokat (jó régen volt), akkor úgy tudtam, hogy Steph első házasságából született gyermekét nagyon is kedvelte, és szinte sajátjaként kezelte.
Mondjuk a csajoknak biztos bejött az akkori szerelése! :))) James Hetfield-nek már kevésbé, nem véletlenül ragasztotta rá azt a gúnynevet, amit szerintem mindenki hallott már. :))))
azért szar lehet ezeknek a gazdag rocksztároknak, hogy csak néha van jó kedvük. :))) sőt, állítólag a pénz sem szempont náluk, nem azért csinálják. :))))))
Persze, majd ez is akkor fog csak pontosan kiderülni, ha nem lesz rajta annyi réteg ruha, mint legutóbb. (póló, bőrdzseki)
azért remélem a 25 évvel ezelőtti haspóló + biciklisnadrág + tanga (!) kombinációhoz nem fog visszatérni :))
lehet, hogy az AC/DC csak a felhajtás miatt van, de tény, hogy neki van (amikor van...) eléggé érces hangja a nagy nevűek közt, ami azokhoz a számokhoz is nagyon kell.
mellesleg szidtuk a (korábbi) GNR-t, hogy csak Axl maradt belőle, és tessék, az AC/DC meg lassan csak az Angus Young :) (még szerencse, hogy sok zenész rokona van :))
Ugyan a "mérlegelésén" nem voltam jelen, meg hivatalosan sem nyilatkozott ezzel kapcsolatban senki, de talán valamennyit leadhatott látva azt a képet, amikor állítólag az AC/DC-vel próbált, és jött ki a próbahelyről. Nekem az alapján úgy tűnt, hogy inkább izmosodott, mint hájasodott. Persze, majd ez is akkor fog csak pontosan kiderülni, ha nem lesz rajta annyi réteg ruha, mint legutóbb. (póló, bőrdzseki)
Egyébként ha már szóba került az AC/DC, akkor kinek mi a véleménye azzal kapcsolatban, hogy tényleg nekik énekeljen? Egyáltalán van-e realitása, mert szerintem nem sok. Én itt sokkal inkább azt érzem, hogy ez is csak a körülöttük lévő felhajtást szolgálja, semmi mást.
Ha a 3 számot lehetne kérni a kötelező körökön kívül, nálam: Dead horse ( bár ezt Axl valszeg meggyilkolná élőben a mai hangjával), Civil War, Estranged
Az Illusionról a kötelezőek biztos lesznek: LALD KOHD YCBM NR
Azon felül talán még: Don't Cry(én ebben nagyon bízom) Civil War Estranged
Ami még lehetne: Coma(bár ez már annak idején is nehezebben ment Axl-nek élőben) Yesterday Perfect Crime (ez sem könnyű) Bad Obsession So Fine (ez már a 2014-es setlist papíron is szerepelt, mikor Duff helyettesítette Tommy-t, csak nem vették elő a koncerten) My World (csak vicceltem :D )