jó, de amúgy csalódni fogsz, mert zöld mint egy dzsungel. van benn valami moha, az teljesen benőtte az egészet. meg valami indiai vízinövény, ami nagyon masszív. a nagy akváriumnak meg az az első törvénye, hogy "a döglött hal sosem kerül elő"... hehe
persze a növények meg a csigák remekül elvannak benne, pedig a só meg a nehézfémkoncentráció azóta megkétszereződhetett benne. egy külön kis világ. le se kell szarnom
Hát te nem vagy dögrováson? Vagy hollókat nem érint az influenza? Hehehe.
Az időpont megfelel, de jelezd, mielőtt küldenéd, mert ritkán vagyok Pesten hálistennek. A májat kizárólag gasztronómiai célokból preferálom. Forró olajon hirtelen kisütni, még véres legyen a közepe. Utána kis bors, vörösbor. Nyami.
kb 4 hónapja nem porszívóztam, és csak azért nem porosak mert mindegyik cuccod valami kupac alján pihen valószínűleg, ugyanis mostanában nem nagyon láttam őket. a cd-borító kivételével, persze, amiről mindig lefújom a port, s amit szép rongyosra hajtogattam:Đ
'Quid est rei?' rogavit Porcellus. 'Valde mirificum est,' dixit ursus. 'Nunc animalia duo esse apparent! Istud - quodcumque fuit – alterum - ' quodcumque fuit assecutum est et ambo nunc una procedunt. Veni mecum Porcelle, quia fieri potest ut animalia hostilia sint!'