A zenet inkabb linkeld be vmi lapra, aztan onnan leszedem, nem tudom, hogy a mailszerverunk elbirja-e!
A Hungarian Heart kontra Hungary Heart kapcsan: szerinte az eredeti a jobb! Nem vagyok nagy angolos, de mit jelent a Hungary Heart, illetve a ketto kozott jelentesileg mi a kulonbseg?
Bmafte, megpróbálom átküldeni a póló elejét és hátulját, hogy szakértő is nyilatkozhasson a szinek számáról.
Ugyanígy hamarosan átküldöm a Working on the Highway '99-et a privát e-mailedre.
Amúgy köszi a gratulációkat, a júliusom így fog kinézni: 6-a: esküvő, 16-a: új Bruce-maxi, 20-a: esküvő nr.2, 22-e: szülinap, 30-a: The Rising...
Nem tudom melyiket várom leginkább, de biztos nem a szülinapot..
Cukorka, lehet, hogy igazad van a Hungary Heart-ban, majd rágódunk rajta egy keveset, aztán közösen döntsünk.
Szevasztok megint, bar ugy veszem eszre mindenki alszik!
-- Hegobox hamarosan csatlakozik a forumhoz.
-- polot jo minosegben, szitaval 50 db koruli szeriaban olcson (minden a mintatol fugg!!!, amit jo lenne, ha elkuldenetek) le tudok gyartatni!
A keretprogramon a Tracks magát a körítést, a borítót, a füzetet stb. értettem. Ez a DVD-nél egy igénytelen számfelsorolásra sikeredett, olyan az egész, mintha össze lettek volna dobva a videok és kész. Ennél azért igényesebb kiadványt várnék el (meg szoktam meg), ha már Video Antology 1978-2000 a neve. A videok jók, ennyi erővel mást nem is kellett volna rárakni. A legigénytelenebb a kiadó logójának beforgása, mint egy 85-ös kalóz videokazettán.
Valamit biztos felreertek, azt hogy erted, hogy "Viszont nem olyan jo a keretprogram ra, eleg igenytelen mondjuk a Tracks szinvonalahoz kepest"? Milyen keretprogram van a Tracks-en?? (Azok csak audio CD-k, vagy lemeradtam valamirol??)
Nem, megsem. (Aszittem, megtalaltam egy helyen). Viszont ottan irjak valoban:
June 07, 2002 - 09:26 Bruce says tour in the fall !
Yesterday it was a Belgium newspaper. Today it was Bruce himself who confirmed it! On a trip to London to a meeting with Sony UK, he said that a tour would start this fall in the US followed shows in selected European cities before Christmas and a more extensive European tour next year.
Hat errol beszelek (DVD), ez lenne kozos megtekintes targya... (foleg, meg a masik 2)De nemigen jon lelkes reagalasok tomkelege, igy nem vagyok tul optimista.
Ezt a turne dolgot meg hol olvastad? Hogy lehet, hogy mindig lemaradok 1-2 nappal? :-)
Vannak mar konkret idopontok meg helyszinek? Hadd lassuk! Termeszetesen koncertlatogatasban szamithattok ram. Egyen-polot (a Hungarian Heart jo otlet, bar a szojatek meg tokeletesebb kibontakoztatasa erdekeben javasolnam a "Hungary Heart" -ot) ilyen alkalomra egyertelmuen hordanunk kell.
-- Póló: 3000 Ft a szita 4 szinre, de hat az meg is marad, anyagkoltsegbol megvan az egesz.
Uj szerzemenyem: bementem a MediaMarkt-ba, nezem a DVD-ket, aztan hoppa Video Antology dupla 8990 Ft, nem haboztam tovabb. Viszont nem olyan jo a keretprogram ra, eleg igenytelen mondjuk a Tracks szinvonalahoz kepest. A videok mar jok, meg a hang is, persze szodaval, hiszen nagyreszt csak al 5.1-es Dolby Digital. Akinek megvan, mi a velemenye rola?
Hát nyáron ne sokat költsetek a nyaralásra, mert szűkség lesz a pénzre ősztől, amikor indul a Rising World Tour és már idén lesznek európai állomások!!!
Azt hiszem ez a hír - ami egyébként hivatalos - sokunknak fantasztikus, remélem együtt autókázunk majd nyugat-európában egy párszor..
Drága Promise, heti Top 5? Na jó:
1. Point Blank :-)
2. The Promise :-))
3. Working on the Highway (99-es version)
4. Youngstown
5. The Rising :-)))
Bmafte, ha szitában jó vagy, már intézhetjük is a pólót, kérdezz árakat pls, elől-hátul 3-4 szín szerepel.
Jól beszélsz helyettem is, bár oldalkocsi nem biztos, hogy jön a táborba.(bár sikeresen zajlik a zenei átnevelés) Én viszont igen. Nekem egyelőre minden időpont megfelel, de ez később szűkülni fog, mivel még nem tudom, hogy a nyáron mikor és hová...
Vitaindítónak szánom e heti Bruce TOP 5 -ömet:
41 shots
Atlantic city
Highway 29
Lost in the flood
Badlands
A pólót mi csináltattuk, egyelőre a kisebb mennyiség miatt csak copy-general féle 'enyhénszólvanemörökéletreszóló' minőségben. Ha 20 közeli daradszámra van jelentkező, érdemes lenne szitát csináltatni és utána már szinte póló árban lehet újakat nyomatni.
Ezzel a copys féle módszerrel 2.300 ft az ára, kb 15 perc alatt kész, nálam van hozzá a minta. Utoljára tegnap csináltattam, mert az olasz vendéglátóinknak kellett küldenem belőle néhányat..
Amúgy én pólót eddig csak koncertturnén tudtam venni..
A táborhoz annyit, hogy a jelenlegi állás szerint az ismerőseim közül 4 manus és 4 oldalkocsi jönne (ők vokálnak tök jók lesznek), promise-t akkor én nem számolom, hiszen ő már külön individum ebben a fórumban..amúgy szerintem ő is hozná szíve választottját.
Rég nem látogatott, de nem elfeledett fórumaim egyike:-)...
Köszi Cukorka a mailes invitálást, örülök hogy nem süllyedt el a topic és új, lelkes tagok is csatlakoztak.
Nos magam továbbra is fanatikus Boss-hivö maradtam, úgyhogy benne vagyok minden jóban. Ez a Springsteen fan-tábor nagyon jól hangzik. Szintén lelkes hivö csatolmányommal együtt örömmel jönnénk, de az augusztus eleje nem a legszerencsésebb nekünk. Ha lehet mi is aug végére, szept elejére szavaznánk!
A DVD-zésre is vevök vagyunk még mindig!
Az új lemeznek pedig ott a helye a polcon, nagyon felvillanyozott ez a hir!
Igen, a konkret hir igy szol (email-hirlevelben erkezett a Columbiatol:
Bruce Springsteen's
'The Rising'
Set for July 30 release on Columbia Records
Release is the first album of new songs recorded with the E Street Band
since 1984
'The Rising,' Bruce Springsteen's first all-new studio recording with the
E Street Band since 1984,
is set for release by Columbia Records on July 30, 2002. The album is
produced by Brendan O'Brien
and features 14 new songs and the E Street Band version of 'My City of
Ruins'. 'The Rising' was
recorded this year at Southern Tracks Recording in Atlanta, GA with the E
Street Band, whose members
are: Roy Bittan * keyboards; Clarence Clemons * saxophone, percussion;
Danny Federici * keyboards;
Nils Lofgren * guitars; Patti Scialfa * vocals, guitar; Garry Tallent
* bass; Steven Van Zandt *
guitars; Max Weinberg * drums.
The song titles on 'The Rising' are as follows:
Lonesome Day
Into the Fire
Waitin' on a Sunny Day
Nothing Man
Countin' on a Miracle
Empty Sky
Worlds Apart
Let's Be Friends
Further on (Up the Road)
The Fuse
Mary's Place
You're Missing
The Rising
Paradise
My City of Ruins
Keep it right here for all the latest info:
http://www.brucespringsteen.net/
Szia BmAfTe (na, hogy melyik nagy meg kicsi, azt meg tanulnom kell),
Jo kis link amit beszurtal! Nem is tudtam, hogy pl. a Chimes of Freedom szoveget Bob Dylan irta. (Ha tudom, nem is tetszett volna annyira...)
OFF
Nem csipom annyira a sracot, amiota a Last Waltz-ban (a Band bucsukoncertjerol keszult film) o volt az egyetlen vendegmuzsikus, aki egynel tobb szamot adott elo. Ez olyan nyomulos, agressziv, de semmikeppen nem szereny dolog. De ez maganvelemeny, lehet vele vitatkozni.
ON
Koszi a szamokat, hat ereztem, hogy sok az az 500... A Tracks-en levo szamot este meghallgatom (most nem ugrik be, hogy melyik az), nekem onnan erdekes modon a Sad Eyes jott be, azzal a herelt hanggal egyutt, marha erdekesen adja elo, tulkeppen olyan, mintha nem is az O szama lenne...
Tabor-idopont-tultenges van igy is, ahogy latom, inkabb huzni kellene belole. En a magam reszerol (habar meg gyozkodni kell magamat, mivel igy 40 felett mar eleg kenyelmes az ember, meg ugy este 10 utan osszeesek, es csondben szeretek csicsikalni), szoval a magam reszerol az Aug 20 koruli 7vege nem jo, Bridge-verseny lesz a barataimmal Balatonon, az egy nagyon fontos, kihagyhatatlan dolog :-)
Latom, szamszakilag nem vagytok nagyon eleresztve, egyetlen hozzaszolas nem erkezett az altalam saccolt 500-as szamhoz. Tudom, hogy "nem kilora adjak", de ha mar felmerult...
Csatlakozom! (Gratula, bar mas legalabb a latszat kedveert tart par ev kihagyast a ketto kozott, de felgyorsult idoben elunk, ehhez is hozza kell szokni :-))
Nekem jo az is, persze a szallastol is fugg meg! Soha nem szajharmonikaztam, csak szeretnek, tenyleg, milyen "tipusu" (szolam stb) harmonikan jatszik az oreg?
augusztus 30,31 és szeptember 1..
Ki mit szól hozzá?
Addigra ugyanis szerintem mindenki visszaszédül a legkülönbözőbb mediterrán, trópusi, karib üdülőhelyekről..
És addigra lesz egy teljes hónapod betanulni mind a 15 új szám szájharmónikai részét.. Én a dalszövegeket - hamisan - vállalom..
Amúgy tényleg ez a dátum lenne szerintem jó.