Agresszívmalac bácsi elmegy a Nagy Büdös Retekbe. Hétfotol szabaccságon leszek (ezért megyek el Hétfon 1 ügyfélhez) egy teljes 7-ig. "...Lesz sör, meg diszkó, meg csaj..."
Agresszívmalac minden reggel késoig alszik, láblógatva kávézik, egész nap bután néz (bár ez utóbbi defaultból szokott sikerülni), fetreng a napon, sokat eszik, ÉS HATALMAS SÖR NIAGARÁKAT ERESZT LE A TORKÁN !!!!!
Mindenkinek nattyon jó laza jövo hetet és ne dolgozzatok, csak pihennyetek.
Kockásfülünyúl heti türelmét külön köszönöm annál is inkább, mivel egy hét múlva kipihenten fogom újra megtámadni, hüjébbnél hüjébb igényekkel. Ha-ha-ha! Ez itten sátáni kacajként értelmezendo.
Többieknek: agresszormalac napokig tartó agresszív és vissza-visszatérő viselkedésével kinyomta belőlem azt a munkát, amit hőn áhított... :-))) Azt nem tudja persze, hogy ha nem agresszorkodik, akor is ennyi idő alatt így csináltam volna meg. De hát még új fiú, majd rájön. :-)))
Azéé vajjjuk be, hogy a sör kora reggel nem ojan nagyon lyó. Nekem legalábbis.
A sörfogyasztás mintegy csúcspontja a napnak, amikor megfáradt testünk és elménk végre békés révbe ér. A sörnyitó és a kupak eksztatikus érintkezése valamint a diszkrét szisszenéssel nyíló üveg hangja a jel az elme teljes kikapcsolására. stb. stb.
Én is éhes vagyok. Az jutott eszembe, hogy a Balaton parton, egy jóféle szendviccsel, egy nagy bögre tejeskávéval és egy kényelmes székkel most valahogy jobban érezném magam mint ezzel a ....-tt árajánlattal ami amúgy is több sebbol vérzik.
Bevezetésként asszem ennyi elég. Mindenkinek minél hamarabbi retkeket kívánok.
Még 3-at kell aludni és megyek szabira !!!!
Addig viszont még el kell intéznem 2749468 ügyet + be kell szereznem egy tulajdoni lapot + be kell mennem a raiffaieieasenn bankba, hogy lyó sock pénct kapjak és életem végéig törleszthessem a kamatokat + macska almot kell vennem + kell beszélnem a tesómmal, hogy jöjjön át hozzánk virágot locsolni amíg nem vagyunk itthon.
Ugye mijen lyó nekem!?
Hasonló lyókat, de inkább söröket kíván: agresszívmalac a telefont otthonhagyó
Menjetek a retekbe. Én legalábbis ezt teszem. Van ugyan pár elvetemült kollégám akik még bent vannak (sot még hosszú ideig bent is lesznek) de mentségükre legyen szólva, ok mint Sztahanovisták.
Itt van pl. Kockásfülü Nyúl Sztahanov. Biztos vagyok benne, hogy még mindig bent van a helyett, hogy végtelen káposzta és répa földeken vágtázna föl és alá.:)
A többi Sztahanovokat már nem is említeném.
Sexpír veretes szavaival búcsúzom toletek, hogy asszongya: "...two beer or not two beer..."