Keresés

Részletes keresés

Strato Creative Commons License 2001.03.24 0 0 89
Nos?
Strato Creative Commons License 2001.03.11 0 0 88
offtopic:
Felraktam végre a Monkey 4-et. Nekem tetszik. Nem tudom mi bajotok van vele.
Én a Quakeről soha nem hallottam bukást jósolni...

ontopic:
Van valami új hír a WC3-mmal kapcsolatban?

BIRDy Creative Commons License 2001.03.10 0 0 87
A sok joakaro "reklamozta" csak igy, en nagyon jol emlekszem a kozhangulatra, ahol mindenki egy kiados buktara szamitott a rengeteg csuszas miatt. Aztan nem lett bukta...finoman szolva.
Emkekszem a sok jostehetsegre, akik a Quake bukasat josoltak, meg a sok "kvekkiller"-re, nevetseges.
Strato Creative Commons License 2001.03.10 0 0 86
Lehet, hogy így reklámozták, de nekem nem rémlik. És még egy kis érdekesség:
A Brood War-ban Artanis hőst nyaggatva egy olyan mondat is elhangzik, hogy "This is not Warcraft in space!".

Kösz a helpet a Monkeyhoz!

Riker Creative Commons License 2001.03.09 0 0 85
"A Starcraft előzetesekről: Warcraft az űrben-ként reklámozták, aztán... finoman szólva sikerjáték lett, és nem WC a zűrben :) "

ehe-ehe, akkor nem csak en hallottam ilyeneket rola... :), lehet hogy megiscsak josnak kene mennem

Riker

Cifu Creative Commons License 2001.03.09 0 0 84
Ehem, tévedésben vagy, nem a billentyűzet nyelvét kell megváltoztatni, hanem a "control panel" "regional settings" beállitását [ehem - én alapból angol nyelű wint használok, de talán nem lesz nehéz megtalálni. várj! segitek! egy földgömb az iconja :)) és itt kell English-t választani :)
Előzmény: Strato (83)
Strato Creative Commons License 2001.03.08 0 0 83
Ja, ezt már próbáltam de nem nagyon ment. Alapértelmezetté kell tenni az angolt? És melyiket használjam, mert van amerikai, brit, ausztrál, stb?
Help!
Furi Creative Commons License 2001.03.07 0 0 82
A teruleti beallitast allitsd at Angolra es menni fog.
Előzmény: Strato (81)
Strato Creative Commons License 2001.03.06 0 0 81
Megvan, de nem sikerült feltelepíteni...
Esetleg ha tudsz, segíthetnél!
A Grim Fandangoról viszont sok jót hallottam és az is Lucasos...
Cifu Creative Commons License 2001.03.05 0 0 80
Az I-III nekem is, de a IV neked tetszett?
Előzmény: Strato (79)
Strato Creative Commons License 2001.03.05 0 0 79
Azért a Monkey Island sorozat nekem bejött
Cifu Creative Commons License 2001.03.05 0 0 78
Észrevételek:
1.: A D2 _szerintem_ igenis megüti a rossz játék szintet - csak a videok miatt éri egyáltalán megnézni... :(((
2.: A Warcraft Adventures biztos jó lett volna, ám megijedtek, mert akkoriban ('98) a kalandjátékok nem igazán "mentek" - helyette nekiálltak átdolgozni egy RPG/akció/stratégiává, most pedig nekem úgytünik egy "sima" RTS lesz a vége... Szerintem ugyan biztos nagy durranás lesz a WIII, de ezt a sok sz@rozást igazán megspórolhatták volna... :(((
3.: "a sok balga megveszi a megjelenése napján.Mint pl:Diablo2" hát igen, a D2 nekem se jött be, de van még egy olyan cég, amely mára csak a nevéből él - a Lucasarts, na arra tényleg igaz, hogy csak a sok elvakult SW fan tartja el, akik akár egy doboz sz@rt is megvesznek, ha Star Wars logo van rajta... Ez van... Remélem a WIII esetében nem ez lesz :)
Lord Sage Creative Commons License 2001.03.05 0 0 77
Blizzard mint megbízható?? Szóval akkor neked ez az első játék tőlük, amire vársz... Eddig még semmit nem voltak képesek időben kiadni, a laza másfél év csúszás náluk alap:(

Szóval örüljünk ha egyáltalán kiadják :) (lásd: Warcraft Adventures)

Előzmény: Archenemy (76)
Archenemy Creative Commons License 2001.03.05 0 0 76
Tény, ami tény, azért a Blizzard egy _nagyon_ korrekt és megbízható cég, én bízom bennük.
A Starcraft előzetesekről: Warcraft az űrben-ként reklámozták, aztán... finoman szólva sikerjáték lett, és nem WC a zűrben :) A DII-t is sokan nem azért szídják, mert rossz, hanem mert egy ennyire nagynevű cégtől többet vártak el.
Strato Creative Commons License 2001.03.05 0 0 75
Akárki akármit mond, akárhány faj lesz a játékban, király lesz. És nem csak azért, mert a Blizzard csinálja.
Hunyadeto Creative Commons License 2001.03.03 0 0 74
Hát nem is tudom ilyen előzetest én az SC-re nem nagyon hallotam!!!!!!!!!!!
De azért figyelembe veszem.
Bihus Creative Commons License 2001.03.03 0 0 73
Maj meglássuk, he! :)
Előzmény: Hunyadeto (70)
BIRDy Creative Commons License 2001.03.03 0 0 72
Nem ajanlom, hogy joskent keresd a kenyered...
Előzmény: Hunyadeto (70)
Riker Creative Commons License 2001.03.03 0 0 71
"Egyébként az RPG-jelzőt el lehet felejteni,és az ÁDÁZ DÉMONOK elleni küzdelmet,ja és persze a 6 fajt is ("csak" 4 lesz).
Totális bukás lesz.
Csak azért lesz sikere mert a sok balga megveszi a megjelenése napján.Mint pl:Diablo2"

:)
Ha jol tudom vmi hasonlot mondtak a Starcraftra is, mielott megjelent.

Hunyadeto Creative Commons License 2001.03.02 0 0 70
Egyébként az RPG-jelzőt el lehet felejteni,és az ÁDÁZ DÉMONOK elleni küzdelmet,ja és persze a 6 fajt is ("csak" 4 lesz).
Totális bukás lesz.
Csak azért lesz sikere mert a sok balga megveszi a megjelenése napján.Mint pl:Diablo2
Lord Sage Creative Commons License 2001.03.01 0 0 69
mivel nem létezik, nem kell sokat keresned :)
Előzmény: V. Tom (68)
V. Tom Creative Commons License 2001.02.25 0 0 68
Szasztok!

Ha tud valaki egy helyet, ahonnan a demó letölthető, akkor legyen szíves írja meg (ha 1általán létezik)

Kösz: Tom

BIRDy Creative Commons License 2001.02.24 0 0 67
A W3 masfel evvel ezelott is szepen futott az akkori 3d kartyeszeken, ugyhogy nem kell szuper kartya es proci a futtatasahoz, ugyanis az engine-nem valtoztattak, es nem is fognak elorelathatolag.
Predator Senator Creative Commons License 2001.02.24 0 0 66
Jo hir, hogy megjelent a geforce3... ezek utan nem lehetnek problemaink a jatek futtatasaval :)))

(hamar telleg full 3d es nem izo)

planar Creative Commons License 2001.02.22 0 0 65
Hát, ezt nem fogom kibírni...
Még marha messze van a második félév:(

uff

Bihus Creative Commons License 2001.02.22 0 0 64
2001 második fele (jelenleg).
MacFly Creative Commons License 2001.02.21 0 0 63
nem jelent meg.... mint az koztudott ;-)
planar Creative Commons License 2001.02.21 0 0 62
Megjelent már a progi???
Hatalmas zavarban vagyok.

uff

Strato Creative Commons License 2001.02.19 0 0 61
A MoM-ben nekem a Death Knight meg a Demon Lord jött be nagyon. De inkább sorceryvel nyomultam, az az igazán tuti.
Asszem nekem az emberek (elfek, törpök) jobban bejönnek, mint a többiek, ahogyan eddig is, de feltétlenül megismerkedek a többi oldallal is (ahogyan eddig is:)
Archenemy Creative Commons License 2001.02.19 0 0 60
Csak egy pindurka OFF:
A Starcraft imho azért is lett sikerjáték, mert könnyű elsajátítani, de ez nem azt jelenti, hogy baromi egyszerű, sőt! Kicsit ebben hasonlít a Quakere, azt is egyszerű megtanulni, (billentyűzetet használva), de el lehet benne mélyedni (config.ok írkálása, konzolparancsok, modok...). Remélem érthető, hogy mire gondoltam :))
ON:
Ide látom, hogy nekem az élőholtak lesznek a kedvenceim... Minden játékban imádom őket, meg úgy egyáltalán :) Master of Magicben is mindig gyártottam Ghoult :) De az orkok is szimpatikusak, meg az alliance is. A dark elfek itt valahogy... Furák.
Bye
Archenemy
Előzmény: Rephyx (55)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!