Mindkettőjüknek felajánlottunk új szerződést (ahogy amúgy ősszel Kelemennek és Kálnokinak is). És ahogy hallottam, nem is rosszat. Van most pénz dögivel...
László Csaba a múlthéten beszélt Csikiről. Senki nem tudja hogy hol van. Pölő nálunk edzett, de megmondta hogy nem marad, mert a helyére igazoltuk Szatmárit (aki eddig pont semmit sem mutatott). Csiki nagyon jó lenne, mert akkor a két szélen lenne két gyors, agilis emberünk (a másikon Gera). Merthogy Varga Szabolcs sajnos eddig a nullánál is kevesebbet mutatott.
Ha nincs MTK-s szurkolói kártyád, odamész meccs előtt és simán veszel, nem kell hozzá semmi csak igazolvány. Szerintem 1 órával a kezdés előtt elég odamenni, nem hiszem hogy 100-150 nél több vendégszurkoló lesz.
z orokrangado időpontjában pesten leszek. Hogyan tudok bejutni a meccsre? Szurkolói kártyát hol tudok venni? Venadzekenner? Kezdés előtt mennyivel kell odaernem hogy bejussak? Gondolom a vendegbe esélytelen. Melyik szektorban mehetek?
Aha (utálom ezeket a cimkéket főleg mikor azokra aggatják, akik valamiről mást gondolnak mint a címke aggatója. Sem Gyurcsány, sem Deutsch nem hazaáruló.) Viszont hazaárulónka tartom azt, aki miatt például 44-45-ben szarrá bombázták az országot és kő kövön nem maradt. Kicsit más helyzetből indulhattunk volna újra, ha 44 végén Horthynak sikerül az, amit eltervezett. De hazaárulónak tartom azt is, aki lelkiismeretfurdalás nélkül küldött 200 ezret a fagyhalálba, 600 ezret a gázkamrába... De ez már hatalmas off.
Ne zavarjon, hogy Wintermantel teljesen normálisan nyilvánult meg. Probléma itt a ti csodás elnökötökkel volt,tudod a kokaint és a nőket mélyen elutasító D Für Tompival
Sok mindenre gondoltam ma, hogy történik, de azt, hogy volt tanárom, Krausz Tamás doktor úr fog egy szép szabadrúgásgól után felállva kiabálni a lelátón, hogy MTK, MTK, és mindez látszik a tévében, és épp oda is nézek... hatalmas. Most már nyerjetek.