oké, én is ott néztem, csak azért kérdeztem, mer élőbe olcsóbb szokott lenni.
de akkor végül is mindegy, 2,5 hét múlva úgyis megyek ki, addig meg csak nem kapkodják el.
Sziasztok. Ma reggel Bécsben sikerült jegyet vennem a novemberi koncertre szóval nagyon jó napom volt. Megvettem a Think Tank Limited Editiont is, ami 17.99 euróért nagyon megérte (főleg, hogy a sima CD is centre pontosan ennyi volt). A 4 videó nagyon klassz a CD pedig baromi jól néz ki. Itthon mennyiért adják? Mentek koncertre? Az én kedvenc számaim: Out Of Time, We've Got A File On You, Jets, Battery In Your Leg. A héten akárhova mentem kocsival, repeat 1-gyel szólt a legutolsó :-D A kedvenc részem a "being English isn't about hate" sor.
nekem megér ezerötöt a cd, az ocsmányságai ellenére is.
kezdek megbarátkozni vele, már csak időnként léptetek tovább... mondjuk akkor muszáj (pl. jets).
Na ezt is mindannyian tudjuk, hogy semmit sem jelentenek a kritikák...élő példa: Wan2 újságírója 4 csillagot ad és közben mi a magánvéleménye? EZ gáz...már bocs.
Plusz hányszor fordult elő (megmondom: ötmilliószor), hogy akár az NME is jónak értékelt egy lemezt, aztán egy év múlva már szar volt. vagy amikor a következő lemez kijött, akkor azt írták: hát az előző lemez szar volt, na de EZ aztán...
Akkor helyesbítek. Fontoskodó. Vagyis, szép magyarul, a Gorillaz commercial success-e után kell egy kis critically acclaimed album is, ami OK, csak harmatgyengék a dalok hozzá...