Keresés

Részletes keresés

DRT Creative Commons License 2000.06.15 0 0 392
rettegen az isten, nem a Fülöp!
BahnScorper Creative Commons License 2000.06.15 0 0 391
Tíz pont, ember!!!!
Előzmény: rettegen (390)
rettegen Creative Commons License 2000.06.15 0 0 390
azt a Cyntiát én jól lehánytam a Dokkban - véletlenül...
mérges volt...
én picsarészeg:)
Előzmény: totyus (388)
FikaZoltan Creative Commons License 2000.06.15 0 0 389
Üdv...

Nekem meg az teccett, mikor Zsu az izé-ben felemlegette azt a régebbi pinponglabda-agyú beszólást. Ez nagyon ült nekije, mert nem felejtette el azóta... :) (Hatalmas gratulació az ismeretlen szerzőnek...) Ha lett volna némi humorérzéke (mármint Zsu-nak), akkor bevallhatta volna, hogy nem is pinponglabda, hanem teniszlabda vagy esetleg üveggolyónyi az agya.... :)))

A vénusz zsu-ról csak az egyik tanult barátom mondását emlegetném fel, hogy aki paraszt az is marad! (ezt a nagyon spontán felindulásból elkövetett középső ujj felmutatására meg a többi kampó szövegére értem...)

totyus Creative Commons License 2000.06.15 0 0 388
Oszi rendesen odaszólt az ufós szintiának, hogy nem is a saját hangján énekelt az ufóban.
Erre szintia: Oszkár én most mint táncoktató vagyok itt.
Az pikasszós köcsögöt meg beleszalasztanám a tenyerembe.
Fülöp ezekhez képest egy isten.
chegue Creative Commons License 2000.06.15 0 0 387
szerencséd, hogy nem láttad múlt héten az izét.csak ennyit mondok bubble gum
Előzmény: Raul (382)
chegue Creative Commons License 2000.06.15 0 0 386
Nem tudom, hogy eddig mit mondtatok(ha tegezhetlek titeket), mert nem találom azt , hogy hol lehet elolvasni. na der térjünk a lényegre:a z+ szar. szeretnék iddézni a baracka punkgrupptól:
z+ garantáltan hangszermentes tévécsatorna.
DRT Creative Commons License 2000.06.15 0 0 385
Tegnap belenéztem szekszárdi szakmunkás barátunk nemtommelyik műsorába. Két homokos, meg két agyatlan cicababa "okosakat" mondott benne. Hát gyerekek, röhej! Ti ezt nézitek? Azt hittem odahányok a beképzelt milliomospalántáktól. Akkor már inkább Knézy Jenő hahahahaha (asszem lesz, aki érti)
Raul Creative Commons License 2000.06.14 0 0 384
Csak idézőjelben és csak a többiekhez viszonyítva.
Előzmény: Köpenicki Kapitány (383)
Raul Creative Commons License 2000.06.14 0 0 382
Véletlenül belenéztem ma a Megállóba, hát borzalmas volt. Balázska idióta Surda-sapkában logikai és műveltségi kérdéseket tett fel a szerencsétlen járókelőknek. Mondjuk elég elkeseritő képet festett a mai fiatalság szellemi képességeiről. Fingjuk sem volt, hogy ki festette a sixtusi kápolna freskóit.....

Marcus!
Ha valakit "profi"-nak lehet nevezni, akkor az esetleg Fülöp, ő már vagy 10 éve is a szekszárdi TV-ben nyomult. De azért leszögezném, hogy ha sorrendet kellene felállitani a Z+ műsorvezetői között, akkor nálam egyértelműen Zsu lenne a győztes. De azért a "profi" meg a "művész" vaskos túlzás.

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.14 0 0 381
Ilyen szempontból lennének nála alkalmasabb jelöltek is a tv-képernyőn (pl: Bartha Sylvia).
Előzmény: Frizbye (380)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.14 0 0 379
Nézd, nálunk nem teremnek Jay Leno-k. Ahhoz képest, mi van itthon a tévékben, ZsU egy félistennő.

A "jobb szerkesztőségekben" engem nem érdekel, kik dolgoznak, mert akik a képernyő előtt vannak Magyarországon, szinte kivétel nélkül halálra idegesítenek (felsorolhatnám az egész tv2, Rtl stábot, de maradjunk a rend kedvéért a Z+ többi sztárjánál: Alex, Balázs, Liluka /különösen az Etalonban, bár azt csak akkor nézem, ha még az oroszon sincs semmi érdekes.../.)

Előzmény: Frizbye (378)
hbo Creative Commons License 2000.06.14 0 0 377
>Bájos jelenség

En inkabb ugy fogalmaznek hogy el lehetne kapni
egy nehanyszor (szigoruan oralitast feltetelezve)
de semmi tobb...

--hbo

Előzmény: Marcus Aurelius (376)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.14 0 0 376
Félreértesz. Persze, hogy megjátssza magát, hiszen ez egy produkció. De az ő mosolygása természetesnek HAT. Nyilván akkor is vidám és kedves, ha rossz kedve van, stb..., de ettől, amit mutat, az jó. Ugyanazt teszi, mint bármely színész, vagy előadóművész (persze "kicsiben")

Mindig vidám, és mégsem "amerikai", vagy "idióta", vagy "hangulatkeltő" kategóriába lehet sorolni a szmájlingját, hanem nyugodtan mondhatom rá, hogy "természetes és megnyugtató".

Bájos jelenség.

Előzmény: Raul (375)
Raul Creative Commons License 2000.06.14 0 0 375
Profi????? Egy egyszerű falusi tyúk. És egyáltalán nem természetes. Én találkoztam vele 5 éve, mikor még csak egy gimnazista volt, és nem olyan volt, mint a képernyőn. Megjátssza magát. Persze a kamera előtt ez természetes.....:-)))))
Előzmény: Marcus Aurelius (374)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.14 0 0 374
Ő az egyetlen profi a stábban, belőle természetes derű árad minden pillanatban, nem járatja le magát olyan pózokkal, mint Lilu (akinek a legrosszabb produkciója kétségtelenül az Etalon, ahol királykodni próbál Balázzsal szemben).

Zsu egyszerűen egy kedves lányt "hoz". Jó nézni a TV-t, ha ő van benne, és olyan jól figyel arra, hogy ne csapjon át "álpozitív hangulatkeltésbe", mint Vágó Piros, x.Eszter (Sláger), vagy Cintula... brrrr!!!

Zsu egy művész. Úgy sugároz derűt, hogy megnyugtat.

Előzmény: FatMo (373)
FatMo Creative Commons License 2000.06.14 0 0 373
Aztán mi olyan jó benne barátom?
Előzmény: Marcus Aurelius (372)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.14 0 0 372
Zsu az egyetlen királyság ezen az idétlen tv-n, teljesen egyetértek a kapitánnyal.
Előzmény: Köpenicki Kapitány (368)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.06.13 0 0 370
Ok, bocs, off voltam.
Csak a Zsu erdekeben irtam, a tisztanlatas vegett.
Udv

Vz.

Előzmény: Frizbye (354)
FatMo Creative Commons License 2000.06.13 0 0 369
Örömmel söröztem volna veled, ha nem viselkedsz úgy a Philip topicban. Így még csak nem is szkanderezem veled! Sajnálom! Tényleg!
Előzmény: Köpenicki Kapitány (368)
FatMo Creative Commons License 2000.06.13 0 0 366
Nem tünt fel, hogy ez általános Z+ fika topic? A Kálmán topict valaki szétverte! Ha írsz ide viseld el, hogy a Z+t, mint jelenséget fikázzuk, valamin górcső alá vesszük a VJ-ket (hah!) is. Még a kis kedvencedet a hülyepicsa Zsut is!!!!!!
Előzmény: Köpenicki Kapitány (365)
FatMo Creative Commons License 2000.06.13 0 0 364
Ostoba arcával Zsu húzzon a náthásba!!!
FatMo Creative Commons License 2000.06.13 0 0 361
A gusztustalan húsos lábujjai alapján (amit a Mizújsban mutogat) jó vastag lábai és hatalmas segge lehet!
Előzmény: Frizbye (360)
FatMo Creative Commons License 2000.06.13 0 0 359
Na neeee! Még nekem sem írt Zsu! De miért? Nem érdemeljük meg, hogy megismerjük fantasztikus elméjét? Briliáns érveit? Ha írna megkérdezném tőle, hol vásárolja trendy strandpapucsát! :) Egyébként láttam lilupinu imágót váltott! Már nem bili haja van! Esküszöm pozitíve változik. (No azért még egy kis agy is kéne abba a fejbe!!!)

Előzmény: Frizbye (358)
FatMo Creative Commons License 2000.06.13 0 0 357
Kevés olyan embert ismerek, aki annyira gyűlöli a baZ+et mint Köcsög MC! Egyébként mi volt az Izében? Érintettek minket? Sajnos nem láttam, mert sokáig dolgoztam. Nem hiszem, hogy ismétlik. Pár szóban vázold már fel légyszíves!
Előzmény: Frizbye (356)
FatMo Creative Commons License 2000.06.13 0 0 355
Igazad van Frizbye, egyébként Köcsög MC is vállalta, aki azóta is mindennap együtt gyúr Filippel, aki odamehetne hozza, hogy:
-Figyelj testvérem, akkor beszéljük meg azt a dolgot az Izében. Gyertek be hozzám!

De ő baszik ezt mondani!

Ennyit erről!!!

Előzmény: Frizbye (354)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.06.13 0 0 353
Zsu nem leszbi.
Van barátja.
A neten mindenkirol pletykálnak mindent.

Udv

Vz.

Előzmény: Frizbye (352)
Mike McCready Creative Commons License 2000.06.13 0 0 351
Hoppa...A Frizbye lassan olyan ocsmany, mint en voltam/vagyok.
A Sandor bucsuztatasat nem lattam, de nem is erdekel. ha igazi jo arc lenne, akkor bejott volna a topicba alazni a tobbieket:)

Vadon Jancsi Rulez:)

Előzmény: Frizbye (350)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.06.12 0 0 348
Legyen szerencséd! :)))
Előzmény: Köpenicki Kapitány (347)
vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.06.11 0 0 346
Kedves Kapitány!

"olyan pirospozsgás, huncut kis arca van"

nem, nem teljesen így van, inkább így helyes:

"olyan pirospozsgás, huncut, de nagy arca van"
sajnos.

Viszont kisugárzása van rendesen. Amíg meg nem szólal.

Udv

Vz.

Előzmény: Köpenicki Kapitány (345)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!