Figyu Viveca!
16e-t nem ért volna meg.
1. olyan nyomulás volt, hogy sziget ahhoz képest semmi. nem bírtad volna, úgy nézek ki, mint akit 5x a földbe tapostak, és végülis tényleg. arról nem is beszélve, hogy megégették a kezem, megtépdesték a hajam, megrúgdosták a lábam, csak mert magyar vagyok...
2. világítás olyan szar volt, hogy előlről sem lehetett látni szinte semmit, csak árnyakat, hát még hátulról...
3. hangosítással uez volt a helyzet. a közönség hangosabb volt.
4. semmiféle lehetőség nem volt velük találkozni, főleg, mivel
5. a nevedre semmi jegy nem volt eltéve. mikor felvettem a jegyemet kérdeztem, hogy a kollegám, bizonyos xy felvette-e már a jegyeit, nézte, aztán mondta, hogy ilyen nincs is a listán...
természetesen azt nem állítom, hogy ennek ellenére ne lett volna jó a koncert, csak azt élvezni nem lehetett, mert az életemért küzdöttem minden pillanatban.
"Sajnálom, de ez az igazság."
Köszi mindent.
Mi az, hogy mit szólnék??? Háromszor körbekergetném a farkamat a kutyaól körül!!!! Csak nem?! Amúgy itten roskadoz a The Gathering, bármikor vissza tudom adni, Libi! Hétfőn szabi, de különben megtalálsz a szokásos számon, hétvégén pedig tépek ki Münken, Halford tata.
Ne mennyé sehova, Viveca. Nem tudom, mi tötént, de én nagyon örülnék neki, ha nem halna ki ez a topik és tudnánk itt zenékről meg egyebekről beszélgetni. Pl. mit szólnál az új Rhapsody CD-hez?
Üdv azoknak, akik - velem egyetemben - itthon fogják kepeszteni a hátsójukat ezen a hétvégén is. Nem kívánok részletezni dolgokat és gondolatokat, de ami azt illeti, szerintem nem sok értelme van e topic folytatásának. Aki akar valamit, úgyis elérhet. Pancsi emilen, Libi telefonon. És azt hiszem, ennyien maradtunk.
Természetesen azért még visszanézek, hátha itt akar valaki üzenni, de számomra ez a témakör - mármint az, ami miatt létrejött - elvesztette jelentőségét. Sajnálom, de ez az igazság. Köszi mindent.
Láttyátok feleim szümtükkel?! Ez jellemző!
Vele aztán bármire képes lennél mi? Tőlem bezzeg megfutamodsz, mint egy üregi nyullancs... Höhö... Reggel szó volt rólatok a hírekben, de hogy erről mit vélek, megírom levéliziglen.
Most múlt 6, Virág mingyá csönget az ajtómon. Még nem tudja, hogy behűtött pezsgő várja, meg egy kis ez-az, elvégre ünneplünk, vagy mifene! Vasárnap élvek élve! (Ja, Waters, bocsi, ha ma nem kűdök se tirát, se misut, dehát ez van... Ellenben még órákig röhögtem a telefonunk után. Tudod:
- Hoz fotómasinát?
- Ki?
- Hát a Virág...
Na, erről ennyit!
Na tessen kérem, most aztán jól ki lettem prédikálva. Miért Vivi, nem hallottad, hogy amelyik kutya ugat, nem búgat? Különben meg lécci ne csorbítsd a rossz híremet, cáfolatként a WDR topic nagy nyilvánossága előtt kijelentem, hogy igenis, Flowerral bármikor kész vagyok egy álmatlan elemzésre annak okából kifolyólag, hogy fényt derítsünk egy roppant homályos kérdésre: hogyan lesz a forró éjcakából reggelre hideg kakaó ?
Júj, a Robi! Ő az én szívem csücsökje... De jó neked... Mán megin!
Ami a bonyodalmakat illeti, hát elég volt utánanéznem, mibe kerül nekem ez a kis kiruccanás és menten agylobot kaptam... Neked könnyű, ott a diákkedvezmény meg miegymás, fillérekből megúszod, de nekem a fél vagyonom rámenne... Szóval állati gáz... Na majd holnap. A nagy éhínség közepette.
A pancsi folyton frivolkodik, de aztán, amikor a tettek mezejére kőne lépdesni, persze megfutamodik! Szörnyűek ezek a széklábfaragó emberek, csak ilyenekkel ne kezdjél sose!
Libi, te lekközelebb lehetőleg a nyakad köré tekerjed a nájlonzacskót, édeni lesz, ahogy fojtogatod magad a sziti legközepibe!
Pancsi! Értem a HIM-es dolgot, szal az a lány csinos és szép volt, tehát rögtön tuttad, hogy véletlen mód se lehetek én. Mingyá írok neked levelet, meglásd!
VIRÁÁÁÁÁGGGGGGGGG! Én má alig bírok magammal! Á, dehogy, higgadt vagyok, mint egy zsák cement. Na, kb. így változik a hangulatom! Köszi a tegnap esti telefont! Remélem, sikerült a bevásárlás! Kb. hétezer dolgot kell majd csüti este megdumálnunk!
Sajna most nem lesz finomság, de azér majd valamit előkaparok a létezetlen sufni hátujjábú... Eccerűen nem bírom anyagilag. Figyelj! Ezek a kiskorúak, akikkel megyünk, biztos kiakadnának, ha vinnénk valami piát, mi? Na jó, már el is felejtettem. Csak azért, tudod, hogy ne legyen az a TOPORGÁS, MEG EGYMÁS BÖKDÖSÉSE, MEG A HELLÓ GÁJZ... IZÉ... NÁJSZ TU SZÍ JÚ... IZÉ... Szal érted!
Óóóóóóóó de jó újra látni, Pancser!:-)))))))
Majd egy álmatlan éjszakán összeüthetünk egy forró elemzést!:-) Amúgy nagyon tetszett!
Libikém! Csütörtökön már rohanok is Vivecámhoz... igaz, sok megbeszélni valónk van, de nem fogom ottfelejteni a cdt!!:-) (hja igen, és ismételten ígéretet teszek a maxi visszaküldésére is!)
És hogy miről fogunk beszélni?
Képzeljétek! Megyünk EGYÜTT vasárnap HIMre!!!!!!! Le egészen Ljubljanába!
Szóval Viveca végre kapott egy boldogító levelet, én meg egy boldogító telefonhívást, úgyhogy most mindkettőnk kedvenc elfoglaltsága a szoba közepén való önfeledt ugrálás, vagy örömmámorban úszkálás, vagy ilyesmi...
Virág, ma átadtam Vivecának a várva-várt CD-t, úgyhogy lehet érte jelentkezni! :-). Látom, a Pancser is előkerült! Szurkoljunk együtt, hogy a CD író meggyógyuljon.
Érdekes, én kaptam..látod Vivi, nekem sokkal rendesebb haverjaim vannak, mint neked...
Végre hozzászólhatok abszolút tiszta WDR ügyben: képzeljétek, a minap láttam a metrón egy csajcit HIM-pólóban! Szerencséd van Viveca, hogy nem te voltál, mert izibe elraboltalak volna...
Hát az biztos, hogy én senkitől nem kaptam boldogító levelet... Asszem, most már hiába is kergetném a csajt. Vesszen meg ott, ahol van.
Libi, ingyér és bónusz elárulhatom, hogy a Gardenian NAGYON KIRÁLY!!!!!!! Jó, hogy olvastam, amit írtál, mert teljesen kiment a fejemből a kazid, de most megyek is és elrakom.
Még szerencse, hogy nekem nincs videóm...amúgy meg ma körülnéztem (MCD, Barlang) és vettem 1000 Ft-ért valami leárazott CD-t - egész jó. Igazából már a Metal Hammer-re várok (csak jövő héten, csüt-pénteken jelenik meg), kiváncsi vagyok, mit írnak a Gardenian-ról (meg a ToT-ról :-D), érdemes-e megvenni. Szemeztem a Lizzy Borden CD-vel is (3600 HUF), de nem lettünk egymáséi (még szerencse :-)). Hétfőn telefonálok, valszeg nálam lesz az "anyag", legkésőbb kedd. Puszi mindenkinek,
Vivecám.
Azért akartam, hogy hívj, mert kaptam egy emilt a ljubljanaiaktól, hogy egy jegyet tudnak biztosítani, és a nevemre el is rakják, itt és itt lehet átvenni, meg ilyesmi. úgyhogy én megyek.
nagyon szarul érzem magam - basszus, miért nem tudnak 2 jegyet adni????? de mindenképp próbáld felhívni a csajt, ezek szerint most osztották szét a passokat, hátha ő is csak most tudott meg valamit...
TOTPt veszem!:-)
WGet megvetted?
Állati kíváncsi vagyok arra a videóra!
Ez a gombász fickó valóban hívott engem és meg van beszélve egy jövő heti találkozó, de azt már nem mondta, hogy hívjalak...
Van netán valaminő hír????
Holnap délután, mielőtt elmennék a Szkájkled bulira, még benézek.
Egyébként szombaton TOTP-ben HIM!!!!!!!!!!!!!!! Remélem, résen leszel, Virág! Nekem sajna be kell programoznom, de végül is nem ez a lényeg, csak lássam őket!!!!
Üdv mindenkinek.
Hú, Libi! Képzeld, életemben először találkoztam egy olyan videoval, amit nem bírok végignézni, mert menthetetlenül elbőgöm magam... Ez egyébként egy Sentenced klip. Sose gondoltam volna. Szerintem Virág megértené, miért... Majd legközelebb megmutatom neki, ha erre jár.
De hallgattam Vivecánál Nightwisht szerintem, és kellemetes zene volt. De most a koncert után kiborító lenne megszeretni, úgyhogy egy darabig nem akarok hallani róla!:-) Nehogy megbánjam, hogy nem voltam....
Viveca amúgy még ott dolgozik, biztos örülni fog neked!:-) Ha hívod, mondd meg neki, hogy hívjon engem fel engem!!
Ne aggódj, már meg is van, mert betápláltam a mobilomba (fujj, fujj...)! Feltéve, hogy Viveca azóta nem váltott munkahelyet! Télleg, Virág, a Nightwish-t nem szeretd? Kérjé' Vivecától, jó!
Asszem ez a Gatyaring így többszöri hallgatás után elég jó, úgyhogy tetszeni fog Virágnak. Viveca, holnap felhívlak, feltéve, hogy megtalálom a telefonszámodat :-) + van új Hypocrisy CD-m is (az előző tetszett?). Aludjatok jól,
Na, ez is valami...
mi az amiről beszélsz? milyen gondolatok Zolikával? kifejtenéd? marhára kíváncsivá tettél!:-)))
biztos benne van a bögre a klippben!:-))))))))
Virág, kis jó hír a nagy szomorban: MEGVAN AZ EGÉSZ WICKED GAME! Az első pillanattól az utolsóig! Természetesen a csökött zémeg tévének köszönhetően! Amúgy tegnap este azzal hívott fel a haverom, hogy gyorsan kapcsoljak át a BP TV-re, hát nem ez ment ott is?! Akkor még nem volt meg a teljes klip, persze téptem a hajam rendesen, de aztán este kivártam az Alteregot és ismét nyomatták! Elég érdekesek a Zolikával kapcsolatos gondolataim...
Libi! Én mondtam, hogy nagyon kiakasztó ez az album... teljesen kifordultak önmagukból. Igaz, amit a konciról hallottál. A létezetlen csilláron is emberfürtök lógtak, beengedés előtt a tömötten kígyózó sor csaknem a metróig tekeredett... Én meg segítettem két barátomnak, hogy ne kelljen várniuk, bevittük őket hátul és annyit nem mondtak, bazzeg, hogy köszi... Teljesen ki vagyok akadva. Nem vártam a világon semmit, de ennyit azért igen. Tudod, mikor teszek én nekik legközelebb szívességet? Azt várhatják... Tarja pedig úgy énekel, mint egy álom. CD minőségben. Hihetetlenül gyönyörű hangja van.
Bavallom! (Kicsit skizofrén volt a hétvégém... örültem a vizsgaeredménynek, mellette meg vigasztaltam barátnémat, akit elküldtek a munkahelyéről.) Igazad van, hallottam, tömegnyomor volt a Nightwish-en, és Tarja jól énekelt.
Ma voltam az MCD-ben. Belehallgattam az új ToT-ba, 5-6 számba. Hát ebből techno lett! Ez már nem is elkurvulás, ezek eladták a lelküket. Ezt nem szabadott volna a régi néven kiadni! Ez már nem theatre, csak tragedy!
Virág, a Gathering viszont működik, őket fel lehet még ismerni :-)
Libi: valld be, hogy tojtál eljönni Nightwish-re! Engem a legkevésbé gornyaszt, viszont állatira nem lehetsz tudatában annak, mit vesztettél!
Virág! Ígérem, holnap megprószállak elérni, de ahogy a szerencsémet ismerem, bisztos nem leszel teflonyközelben... Megyek levélnézni, hátha ez az Andrea írt valamit...
Waters, remélem, még ma is élsz! A süti neve TIRAMISU! Igyekszem máskor is rittyenteni és örülök, hogy ízlett, ez volt életem első remekműve!