Egyetértek. Akár vasárnap is lehet. Tegnap is csempésztem, ma is. És holnap is fogok. Tehát lehet, hogy holnap lesz vasárnap. Na jó, nem is csempe, hanem járólap. De attól még lehetett tegnap szombat.
Én úgy fogok választani, hogy egyik rosszabb, mint a másik. A módszer még nem véglegesített, de fogok tenni ikszet mindenképp, rajtam ne múljék! És különben is, nálunk ez családi program. Ma új helyre kell mennünk. Jellemző! Minden rendes szavazókör iskolában van, óvodában, egyéb fontos közintézményben. Mi eddig egy presszóba jártunk, most egy másikba kell menni. (A "presszó" mindkét esetben fedőnév: a legkevesebb, aki kávézni tér be, süteményt pedig nem is lehet kapni egyikben sem. )
Jól kell sorrendbe szedni, és menni fog az! Kezdd a kisebb darabokkal, mint például a Román népi táncok, aztán folytasd a III. zongoraversennyel. A Hegedűverseny, a Zene... és társai még ráérnek, amikor tényleg megbarátkoztok. (Nekem az valószínűleg mindig is magasak maradnak, mint majomnak a zongoraszék...)
Elköszönésről még szó nincs, csak a cuccaim áthurcolásáról. Na, de most elköszönök, és elhúzok haza. A problémát meg el fogom iminálni a jövő hétre, ahogy jobb politikusaink szokják mondani.