Ez is hátha érdekel másokat is: két hét múlva, 22-én Thomas Zwijsen ad koncertet Ben Woods-szal közösen, Tatabányán, a Roxxy Music Caféban, a Master Guitar Tour keretében. Két napja jelent meg a közös lemezük, amelyen Maiden, Dickinson és egyéb metal feldolgozások vannak. Nagyon nagyok!
A képet egy ismerős osztotta meg, az ironmaiden.com-on nem látható. Lehet, hogy véletlenül túl korán került ki, és mire leszedték, addigra már valaki lementette. (?)
Én pont éjfélkor kerültem sorra és kb a sor közepén voltam. Az elején nagyon lassan haladtunk, de egy idő után nagyon beindult, úgyhogy szerintem kb 1re vége lehetett már. Steve nagyon rendes volt, hogy mindenkivel csinált képet, attól féltem, hogy egy idő után azt mondja, hogy vége ennyi volt, de szerencsére nem.
ha megvan hogy melyik szállodában van, a londinert kérdezd meg hogy itt vannak-e és esetleg lent vannak a bárban. talán akkor kijönnek. sztem 10% esélyed ha van.
Hát ha nem jön össze, akkor ez van, de muszáj megpróbálnom, mert ki tudja hány ilyen lehetőségem lesz még. Az órákon át való várakozás nem gond, Volton is 10 órát álltam sorba értük, hogy meglegyen az első sor és össze is jött. Ez is össze fog, így kell hozzáállni. :D
88 ban az Inter előtt én már álltam szemtől szembe Nickoval -nagyon magas és az orra kilapitva, Dickinson-al aki átbújt a tömegen, -nagyon alacsony- meg talán Dave? asszem
Harris pont nem az a rajongókkal talizos típus. ha kifogod hogy éppen ott van a szállodában és kijön akkor talán. de nem fog kijönni sztem. és órákat ott állhatsz. sztem max dedikáláskor esetleg
Mivel sosem volt még alkalmam találkozni egy Maiden taggal sem, így most nagyon szeretném ha összejönne. A novemberi British Lion koncert tökéletes alkalom ehhez. Esetleg tudnátok tippeket adni, hogy merrefelé lehetne összefutni Steve-vel? Azt tudom, hogy a 2014-es budapesti koncerten az Intercontinental hotelben voltak (meg ha minden igaz régebben is ott szálltak meg), úgyhogy gondolom mindenképpen érdemes arra járkálni. Ezen kívül még a barba negrára gondoltam, elvégre ott lesz a koncert. Koncert után nem tudok vele találkozni, mert nem pesti vagyok és mennem kell haza, mert vasárnap este lesz az, szóval mindenképpen előtte kellene.
Elnézést kérek, ha valakit megbántok, de nekem nem jött be a British Lion, bevallom őszintén. Minden tiszteletem Harris mesteré, de engem nem érintett meg a szóló munkássága. Sokkal inkább Bruce-é. Ő mikor akar kiadni valami új szóló projektet, amivel esetleg hozzánk is ellátogat? :)
Klub koncerten már láttam 1998 E-KLUB (az akkori Multimédia (Hegedűs László) csak szóbeli megállapodást kötött a Pecsával és bejött nekik egy számítástechnikai kiállítás ami "kilőtte" a Maident és így került az E-Klubba köszönve Vörös Úrnak és a Maidennek hogy elvállalták Görögországból jövet a fellépést.) Dedikálásra akkor nekem semmi esélyem se volt!