Keresés

Részletes keresés

SPENDER Creative Commons License 2000.02.02 0 0 158
Hi Udvari ! :-) Csak egy (Udvari) bolond van a fórumon, ez a te posztod, neked kell betöltened. :-) (fetreng fejenáll, brekeke-brek, szaltó ugrás, ...) :-) Csá ! U.i.: a témához is hszólhatsz. Én is feldobtam egy labdát, ozt fennt is maradt. :-)
Előzmény: udvari (156)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 157
Udvari mester szenved a múltkori kórban:
Agytalan indulatát ránkteritette megint.

Hm, hexametert is tudok még írni. Udvari mester, te vagy az én múzsám.

Előzmény: udvari (156)
udvari Creative Commons License 2000.02.02 0 0 156
Na gyerekek

Egy bolond azt SZÁZAT CSINÁL

ui:Mondtam már a múltKÓR hogy a Spenderé Ragájos :)

Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 155
én5, szép... csak most vihogok... Nyihihihihihahaha... Hahahalmarahaha...
Vissza a topikhoz: nem ellentmondásos sz. v.-etek sz., hogy Isten a maga képére teremtette az embert, oszt valahogy mégis bolondok szaladgálnak mindenfele!?
TevTanito Creative Commons License 2000.02.02 0 0 154
udvari

:) Irj csak, mi meg elolvassuk.

Egyszer csak elfaradsz. :)

TT

Előzmény: udvari (132)
SPENDER Creative Commons License 2000.02.02 0 0 153
horrrkkk piytipüüüü....jjjaaahhh Nagyi ...jjaaahhhhhjjjj már megint levertél valamit....mondtam: ALUUUDDNNNIII SZEEERREEETTNNÉÉÉKKK ! Udvari az altatóm, Te meg...ööö Horkkkpityipüüüüü horkkkkhrkkkk
Előzmény: Nagymami (151)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 152
YEAAAH! Van udvari bolondunk!
Ceterum censeo Lévai Halmaram esse amoram.
Előzmény: SPENDER (149)
Nagymami Creative Commons License 2000.02.02 0 0 151
(Csörrrr-Csattttt placccssss) Jajjjhihihihi levertem hihihihiháháhá...látod hiába szoltál hihihihimégis levertehehehehem. háháháhá (recccssss)
Előzmény: Törölt nick (148)
én5 Creative Commons License 2000.02.02 0 0 150
Na jó. Nem tudok ellenállni a felém jövő hatalmas nyomásnak.
Elárulom mit jelent ez a vízcsepp dolog.

Fogalmam sincs. :(

Na ez nem igaz. Mégiscsak elmondom.

A vízcsepp felnagyította a képernyőpontokat. Nem volt ott más csak piros, zöld és kék pöttyötycskék.
A képernyőn meg egy kép.

Fontosak a pöttyök, hogy tudjam miből áll a kép.
Fontos a képet is látni, hogy tudjam, miért van a pont.

Mind a kettő fontos.

Előzmény: én5 (131)
SPENDER Creative Commons License 2000.02.02 0 0 149
horrggg hokrrrr pityipüüü. MAMAAAA , mondom csendben !!!! Nem érted ???? A röhögéseddel idecsalod az Udvari (bolondot) hihihi ....nah csend... horkkkk piyipüüüü hrkkkkk pityipüüüü
Előzmény: Nagymami (146)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 148
Mamikám, vigyázz azzal a levesestállal... potty! Na én szóltam! Vigyázz, lerántod a házi áldást!!
Előzmény: Nagymami (146)
udvari Creative Commons License 2000.02.02 0 0 147
Nem vagyok Mester Távol legyen

mert megvan írva:)

Máté evangéliu 23:8 Ti pedig ne Hivassátok magatokat Mesternek, mert egy a ti Mesteretek, a Krisztus; ti pedig Mindnyájan testvérek vagytok.

:)

Előzmény: Törölt nick (142)
Nagymami Creative Commons License 2000.02.02 0 0 146
Hihihiháháhá huhuhuhuu Udvari gyerekem gyere a keblemre hihihihii gyere a mamihoz, ölellek hihihihihiháháháhuhuhu
Előzmény: SPENDER (143)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 145
Biztos a Spender se bírta már...:-D
Előzmény: SPENDER (143)
udvari Creative Commons License 2000.02.02 0 0 144
HI-HI SPENDER NEM BÍRJA HA ALULMARAD ÚGY LÁTOM.

FIGYI ,MINDJÁRT MEGMAGYARÁZZA HOGY NEM MARADT ALUL sic

Előzmény: SPENDER (140)
SPENDER Creative Commons License 2000.02.02 0 0 143
horkkkk horhorr hork öööMamika hagyd má abba !!! nem tok aludni. ....ööhorkkkk pityipüüüü
Előzmény: Nagymami (141)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 142
Udvari mester,
belenéztem néhány más topicba is, és látom, hogy hasonló népszerűségre tettél szert. Minek erőlteted?
Mondjuk én örülök neked, mert a hülyeségeiddel mindig olyan jólesően fel tudsz bosszantani. Csak hát fárasztó egy idő után.
Nagymami Creative Commons License 2000.02.02 0 0 141
Bruhihihihághá jáhjáh huhuhihihihjáhájáhuhahaha
Előzmény: SPENDER (140)
SPENDER Creative Commons License 2000.02.02 0 0 140
Horkkkk pityipüüüü :-)
Előzmény: udvari (139)
udvari Creative Commons License 2000.02.02 0 0 139
MINDENKINEK AJÁNLOM A VIZUÁLIS BIBLIA TOPICOT AHOL SPENDER BARÁTUNK ADDIG KEVERT-KAVART MÍG NEVETSÉGESSÉ VÁLT PEDIG HÓT KOMOLYAN AKART ÉRVELNI TEHÁT MEK..MEG BRE-KE-KE... NÉLKÜL DE CSAK AZ LETT A VÉGE HOGY NEM FOG TUDNI ALUDNI :--)

Előzmény: SPENDER (137)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 138
1. :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez nagyon jó!
2. Halmara
Előzmény: SPENDER (137)
SPENDER Creative Commons License 2000.02.02 0 0 137
Traveller utólagos engedelmével elárulom :-) :
a mama elolvazsta a hszólásaidat és röhögőgörcsöt kapott. Azt hitte, hogy 4 éves Vagy, és csak poénkodsz, de amikor megmondtam, hogy 30 felett jársz, és HGYés Vagy...nah azsóta nem lehet leállítani a mamát. ...ööövigyázzss mama, levered a lekvárt...(mama: bruhihihihahah)... jajjh még jó, hogy elkaptam...(mama: juhujuhuj hahahihihi) ..jajjjh mama, összecsuklik a szék....(mama: hihihihi) ..vigyázs....jajjjh..(mama: huhuhuhéhéhhááháhá)..- hát így telnek a napok Miattad. Gyóóónddd meg bűneid, és Tééérj megg az SHit Gyülibe brek.
Előzmény: udvari (136)
udvari Creative Commons License 2000.02.02 0 0 136
És mi a baja a mamádnak ? :-))

Előzmény: Törölt nick (133)
udvari Creative Commons License 2000.02.02 0 0 135
És mi a baja a mamádnak ?

én5 Creative Commons License 2000.02.02 0 0 134
miért?
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 133
Mamám. Ez tényleg beteg.
Előzmény: udvari (132)
udvari Creative Commons License 2000.02.02 0 0 132
Kedves TT

Az az ige úgy fest pl a revidálatlan Károlyiban

Hogy ne lakozzon a szellemem örökké az emberben hanem adok neki 120 évet a megtérésre.

Utána nézhetsz ezt még a zsidó bibliamagyarázók is így értik.

És addig ilyen életkorok voltak pl.

1 Mózes 5:1-27
1 Ez az Ĺdám nemzetségének könyve. A mely napon teremté Isten az embert, Isten Hasonlatosságára teremté azt.
2 Férfiúvá és Asszonynyá teremté ôket, és Megáldá ôket és nevezé az ô nevöket Ĺdámnak, a mely napon teremtetének.
3 Élt vala pedig Ĺdám Száz harmincz esztendôt, és nemze fiat az ô képére és Hasonlatosságára és nevezé annak nevét Séthnek.
4 És telének Ĺdám napjai, Minekutánna Séthet nemzette, Nyolczszáz esztendôre, és nemze fiakat és Leányokat.
5 És lôn Ĺdám egész életének ideje Kilenczszázharmincz esztendô; és meghala.
6 Éle pedig Séth Száz öt esztendôt; és nemzé Énóst.
7 És éle Séth, Minekutánna Énóst nemzette, Nyolczszáz hét esztendeig; és nemze fiakat és Leányokat.
8 És lôn Séth egész életének ideje Kilenczszáz tizenkét esztendô; és meghala.
9 Éle pedig Énós kilenczven esztendôt, és nemzé Kénánt.
10 És éle Énós, Minekutánna Kénánt nemzette, Nyolczszáz tizenöt esztendeig, és nemze fiakat és Leányokat.
11 És lôn Énós egész életének ideje Kilenczszázöt esztendô; és meghala.
12 Éle pedig Kénán hetven esztendôt, és nemzé Mahalálélt.
13 És éle Kénán, Minekutánna Mahalálélt nemzette, Nyolczszáz negyven esztendeig; és nemze fiakat és Leányokat.
14 És lôn Kénán egész életének ideje Kilenczszáz tiz esztendô; és meghala.
15 Éle pedig Mahalálél hatvanöt esztendôt, és nemzé Járedet.
16 És éle Mahalálél, Minekutánna Járedet nemzette, Nyolczszáz harmincz esztendeig, és nemze fiakat és Leányokat.
17 És lôn Mahalálél egész életének ideje Nyolczszáz kilenczvenöt esztendô; és meghala.
18 Éle pedig Járed Száz hatvankét esztendôt, és nemzé Énókhot.
19 És éle Járed, Minekutánna Énókhot nemzette, Nyolczszáz esztendôt; és nemze fiakat és Leányokat.
20 És lôn Járed egész életének ideje Kilenczszáz hatvankét esztendô; és meghala.
21 Éle pedig Énókh hatvanöt esztendôt, és nemzé Methuséláht.
22 És Járt Énókh az Istennel, Minekutánna Methuséláht nemzette, Háromszáz esztendeig; és nemze fiakat és Leányokat.
23 És lôn Énókh egész életének ideje Háromszáz hatvanöt esztendô.
24 És mivel Énókh Istennel Járt vala; eltűnék, mert Isten Magához vevé.
25 Éle pedig Methusélah Száz nyolczvanhét esztendôt és nemzé Lámekhet.
26 És éle Methusélah, Minekutánna Lámekhet nemzette, Hétszáz nyolczvankét esztendôt; és nemze fiakat és Leányokat.
27 És lôn Methusélah egész életének ideje Kilenczszáz hatvankilencz esztendô; és meghala.

utaná jött a korlátozás és mit a fene az emberek Tényleg nem élnek pl 365 évig nem hogy 900 -ig

Sajna TT nem csak olvasni érteni is kéne mégha Tévesen is tanítasz

Szia

Előzmény: TevTanito (130)
én5 Creative Commons License 2000.02.02 0 0 131
Igaz történet.

Letöröltem a port a monitorom képernyőjéről.
Rajta mardt egy csepp víz.
Közelről megnéztem, mert szép volt - és érdekes.
Ez régen történt. De most újra eszembe jutott a 131-esről.
erről

Előzmény: TevTanito (130)
TevTanito Creative Commons License 2000.02.02 0 0 130
udvari

Oszinten sajnallak, nehez es komoly komplexuasid vannak erezhetoen. Segitenek rajtad de ez nem az en dolgom.

Rossz gyerekkorod lehetett, vagy talan meg ma is azt eled? Nem szerettek a szuleid? Nyiss egy topicot es ontsd ki a banatodat, meghallgatunk szivesen.

A tobbeiknek irom: udvari szerint az ember halando es ez bizonyitja a satan hazugsagat az almaeves- orok elet kapcsan. De az o bibliaja irja kesobb hogy az ur azt mondta "ne legyen az en lelkem orokke az emberben" es lett az ember kora xxx ev. Vagyis a kigyo igazat mondott.

Szegenyt ne bantsatok, es ne mutassatok neki 300+ olyan dolgot a bibliaban ami hamis es cafolhato dolog. Az ilyen osszetort embereknek is kell valami hamis mentsvar ahova menekulhetnek.

:(((

Szegeny udvari!

TevTanito

Előzmény: udvari (126)
Mumu Creative Commons License 2000.02.02 0 0 129
Hja es majdnem elfelejtetem,meg nem beszeltem a jobboldali es aballoldali elhajlokrol,az osszeeskuvokrol,a plutokratakrol,imperialistakrol,kommunistakrol,kozmopolitakrol,szektansokrol,igazhivokrol,antoglobalistakrol es proglobalizansokrol,antiszemitakrol es antikristusokrol....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!