Van egy olyam erzesem, hogy ezt valaki innen kuldte, de azert bemasolom az emilt amit most kaptam:
-----------
Subject:
GOTAN PROJECT/ TARAF DE HAIDUKS koncert, PECSA 2003. á prilis 9.
Talán az év legizgalmasabb koncertje! Küldd tovább légyszi és gyere el!
AZ A38 BEMUTATJA
GOTAN PROJECT és TARAF DE HAIDUKS KONCERT
2003. április 9. 19.30 PECSA
Koncert website: www.wizart.hu/gotantaraf
További információ kérhető: +36 1 2174354, 2174302, info@wizart.hu
A koncertet pontosan kezdjük!
Jegyek kaphatók március 20-tól:
Ticket Express, Publika, Koncert & Media valamint az alábbi lemezboltokban Afrofilia, CD Bár, Deep Music Depo, Indie-Go, Szokol, Underground Music, Wave, White Fül és a szervezőktől: Budapest IX., Üllői út 23. (WIZART kapucsengő) 217-4354.
Gotan Project (FR/AR)
A XXI. század első tangója
A Gotan Project két DJ és néhány Párizsban élő kiváló, argentin emigráns tangózenész - köztük Eduardo Makaroff - egészen kivételes színvonalúra sikeredett vállalkozása. Valami teljesen új zenei hangzást hoztak létre, ötvözve a tangót a jamaikai dub és a funky elemeivel (maga a Gotan szó a tangó francia szleng elnevezése). A váratlan sikerű bemutatkozó kislemez után sorra jöttek ki az újabbak. A 2001. októberében megjelent La Revancha del tango album hihetetlen népszerűségnek örvend szerte Európában. Ez idő alatt több mint félmillió példány fogyott belőle, a koncertjeikre már hónapokkal előre elővételben elfogynak a jegyek. Sikerükre jellemző, hogy a legjobb DJk remixelik zenéjüket Peter Krudertől Tom Middletonig. 2003-ban megkapták a BBC Rádió World Music díját a "legjobb új zenekar" kategóriában. www.gotanproject.com
"Organikus, hullámokban feltörő színpompás kavalkád. Tangóharmonika, spanyol gitár, hegedű és Christina Vilallonga hangja komolyan képes megborítani bármelyik jobbérzésű bölcsészlány szívét... Nesta
Taraf de Haidouks (RO)
A romániai Clejani nevű kis település "Cigánia" negyedének lakói 1990 óta kerültek be a zenei köztudatba, és azóta elbűvölik az egész világot. A név, szó szerint azt jelenti: "a tiszteletreméltó útonállók zenekara". A tucatnyi hegedűs, harmonikás, gitáros, nagybőgős mindegyike briliáns virtuóz több hangszeren is. Zenéjük anélkül autentikus, hogy poros lenne, anélkül érzelmes, hogy érzelgős lenne, produkciójukban nincs semmi manír, csak elementáris zene. 1995-ben megjelent lemezüket az év világzenei produkciójának választották, majd 2002-ben a BBC Rádió World Music díját is elnyerték a "legjobb Európai zenekar" kategóriában, megelőzve a szintén közismert Manu Chaot.
"Amikor Johnny Depp átadta a díjat (BBC díj), a világ legjobb zenészeinek nevezte őket. Senki nem tiltakozott…" The Financial Times www.divanoprod.com
nekem a "munka" szó mást jelent, pontosabban más keretek között zajlik, mint (gondolom) neked úgyhogy bármikor ráérek. de hogy ne a levegőbe beszéljek, holnap, vagy holnapután délután, v. este Oktogon. ha nincs meg a mobilszámom csak jelezz és elküldöm mélben. vagyis elküldöm amúgy is.
Te merre mozogsz munka után és mikortájt?
Nekem Nyugati, Oktogon, Deák tökéletes, de mivel én kértem szívességet, hajlandó vagyok zarándokolni is bizonyos keretek között :)
Úgyse vagyok itthon, tehát 1rem1 Wide Open miegymás.
Ellenben ahol leszek, ott Folkestra-koncert lesz, ami ha nem is elementáris, azért magyar szinten (sőt, akár nemzetközileg is) egy nagyon kellemes darab zene, főleg élőben.
hun vagy?
jó hírek: a neked szánt 5 cd VÉGRE másolódik! ötödikként felveszem az új ojos de brujót is, ami a világlistán tarolt, lehet vele ismerkedni amíg nyáron jönnek.
Nem ismerem oket de talan egy kicsit temaba vagnak: Gotan Project
"The project which gathers on record, as well as on stage, top Argentinean musicians exiled in Paris, is experiencing an incredible international success with the release of their first album "La Revancha Del Tango".
Na ki nem van itt, ha már a postaládádból nem válaszolsz :)) Ígértél valami nagyon fasza lemezt is még télen, mp3 állapotú dolgokkal. Majd adandó alkalommal dugj ki egy lokátort a nagy melótenger fölé (én is azon keresztül létezek csak).
Valaki tud valamit az idei Sziget francia felhozataláról?