olvasom epp ezt a vetitest. Nos, Yarner, k3y a megmondhatoja, hogy milyen volt amit csinaltunk, de szerintem nem tul rossz. Nos, nem BME de ELTE reszen tudok lefoglalni egy termet 15-20 fo reszere vetites celjabol. A Vetites szigoruan este 8 utan lehetne csak (addig melozok) viszont utana ejfelig lazan. Kozlekedesben nem segitek. Video, PC projektor meg minden van, a hangositasban produkalok kicsit gyenge eredmenyt, de valaki hoz erositot, hangfalat, azt is megoldjuk.
a kepmeretrol annyit, hogy kb 5x3.5m lenne.
Igy hirtelen felindulasbol ennyi.
bye!
Einon
(762-es hozzászólás)
Most vmi moderátori alapelvekbe ütközőt csináltam.
Vad is mondta ezt, de állítólag elég homályos még minden, nem is találtam a vonatkozó hozzászólásokat, mondjuk kereshettem volna kitartóbban is, az igaz.
Asszittem egyedül vagyok.
De hello.
Egy másik topicban, a Manga és animében elhangzott vkitől, hogy az ELTén van egy nagyon jó projektoros kapcsolata teremmel együtt. Vetíteni is lehet, 8 után.
Ezen a héten lesznek súlyos igazgatói vetítések, utána mondom, mi van.
Hát, van akinek ez nem szempont. Mindenesetre egy okos jó hapsi sokkal vonzóbb, mint egy buta jó hapsi, szerintem. De nyilván a férfiaknak akkor mindegy.
Nem tudom, hogy láttad-e a Halál az Anktartiszon c. filmet? Na abban volt egy olyan lény, aki lemásolt más lényeket, bárkit. A kornél is ilyen lehet szerintem, mással nem tudom magyarázni ezt az átváltozóképességet.
BUUUUUUTAAAAAA? ez érdekes, mer más is mondta már ezt, amikor a szerelmeimet mutogattam, és nem értettem akkor se... hogyhogy buta? szempont egyáltalán, hogy okos vagy buta? őskori gondolkodás...
Jó látod, Rhad, a kornél csak hülyít, alapvetően. Mikor komolyra fordul a szó, elhúz az anyámtudjami topicba és ott pusztítja az agysejtjeit, meg adja a dögös csávót.
végülis akkor hogy állsz a filmekkel? hány van meg neked, hányért kell a bécsi kölcsönzőbe kiugrani? nem sürgős a válasz, egyáltalán, már az is nagy előrelépés, hogy van program, bár még talán erről is vitatkozhatnánk, nem kell-e például több japán film?
itt vagyok kedves leos, és nem mondom, hogy nem rossz, ahogy csinálod, egy getom talán még be is dőlne neked, de rákerestem pár topikra, ahol vidmar / vvithe és hasonlók szerepelnek, a stílus még hagyján, de mindig idióta friméles címeket adsz, s a hozzászólások időpontja is könnyelműen azonos.
A Demonlord mint brit szintipop, nagyon ügyes :-)))))
ha befejezted az öntömjénezést és az álnickek pörgetését, inkább arra válaszolj, hogy egyáltalán a filmek, amiket javasoltál, birtokodban vannak-e? mert úgy sejtem, csak hülyíted Babát a listáddal.