Keresés

Részletes keresés

OutSider Creative Commons License 2002.01.30 0 0 1346
A filmben a válasz... Jól kell válazsolni.
Előzmény: Simi a kis huncut (1345)
Simi a kis huncut Creative Commons License 2002.01.30 0 0 1345
ki lehet nyírni a hidat őrző faszit?
Előzmény: szabinlondon (1340)
Galocza Creative Commons License 2002.01.28 0 0 1344
nekem legjobban a cafe to the broken dreams (vagy mi) tetszett, illetve az ott lézengő fo1 statiszták amint keseregnek.
persze az időgép és a vizescomputer elrontása se utolsó - persze mindenért én vagyok a ludas...
nebamun Creative Commons License 2002.01.28 0 0 1343
A Bridgekeeper's Robe egy az egyben ugyanaz mint a Combat Armor, csak sokkal könyebb.
Egy bajom van vele, hogy nagyon kiábrándító a fél játékot lila csuhában végigflangálni (mert nagyon sokára találni jobbat).
Előzmény: sztyopka-remixx (1342)
sztyopka-remixx Creative Commons License 2002.01.27 0 0 1342
"A hidat orzo faszi kopenye van olyan jo
mint a combat armor?"

Jobb. Ugyanazt tudja (vagy egy picit többet, erre nem emléxem), de könnyebb.

"Egyebkent az a hidas sztori a legjobb poen
a jatekban"

Hát nekem az F1-ben a lezuhant UFO, az Elvis képpel sokkal jobban bejött..

Előzmény: szabinlondon (1340)
sztyopka-remixx Creative Commons License 2002.01.27 0 0 1341
Meg lehet menteni, de a karmád lefelé megy, hacsak nincs meg az a spéci perked, ami mindig felfelé viszi. -- Ha belegondolsz, tök logikus. Ki az aki egy ilyen szemét reklámügynököt életben hagyna? :) A sok sablonhelyzettel ellentétben itt épp az a poén, hogy segíts a lincselésben..:)
Előzmény: we.n (1339)
szabinlondon Creative Commons License 2002.01.27 0 0 1340
Hi!

A hidat orzo faszi kopenye van olyan jo
mint a combat armor?
Egyebkent az a hidas sztori a legjobb poen
a jatekban.

we.n Creative Commons License 2002.01.27 0 0 1339
Egy kérdés: van ugyebár az Unwashed villagers-es spec.encounter, ahol egy szegény (300hp-s) fickót lincselnek a többiek. Nos, ott van értelme megmenteni őt? (ad-e valami cuccot vagy ilyesmi) Próbáltam párszor de mindig kinyírták.
we.n Creative Commons License 2002.01.27 0 0 1338
P*****

elrontottam a linket természetesen. szóval ITT van (remélem)

Előzmény: we.n (1337)
we.n Creative Commons License 2002.01.27 0 0 1337
nem tom, volt-e már szó róla, de ITT egy egész érdkes olvasmány a vaultokról, FEV-ről, Haroldról és egyéb történelmi részletekről a Fallout világában.
sztyopka-remixx Creative Commons License 2002.01.26 0 0 1336
hűha! esetleg újrajátszom..:) A HP mínuszokra sajna nem nagyon emléxem. Ilenykor általában vérbosszúval a szememben visszatöltöttem a pályát..
Előzmény: SecMan (1335)
SecMan Creative Commons License 2002.01.26 0 0 1335
Egyébként a lövegtornyokkal azt is meg lehet csinálni, hogy a szobában lévő kompjuteren használod a president kártyáját, ekkor a tornyok horrigant lövik. Ja, és az elötte lévő szobában lévő enclavees csávókat is rá lehet beszélni, hogy horrigan ellen küzdjenek. Így már egész könnyű... Egyébként mennyi volt eddig a legkevesebb hp-tok, amire emlékeztek? Nekem -800 körul volt, bekaptam egy "kis" criticalt! :D
sztyopka-remixx Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1334
És ne felejtsd el a vén részeges papot felkeresni New Renoban, miután bevégezted az Oil Rig-en..:)
sztyopka-remixx Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1333
Ja. Én is így oldottam meg. De a lövegtornyokat nem iktattam ki. Így aztán elment kb 6 köröm rá, s csak aztán tudtam Horrigannel foglalkozni. Igaz legalább addig kilövöldözte magát...:)
Előzmény: SecMan (1332)
SecMan Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1332
A zenéje télleg nagyon megy a hangulathoz, ezt jól eltalálták, nekem Redding zenéje tetszett nagyon.... a consolhoz a bomba letevést ugy is meg lehet oldani, hogy beszélsz azzal a dokival, aki az atombomba melletti szobába van, és megmondod neki hogy mijen rossz az amit tesz, erre elengedi az FEV virust az olajkuton, igy mindenki akin nincs power armor, és nem az elnök az meghal.... igy nem kell aggodni hogy észrevesznek-e :D; ja, Arroyo, és V13 lakosságát nem kell félteni... :D
Bye
Simi a kis huncut Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1331
Hát ha akarod odaadom CD-n mind a 3 részt:)
Előzmény: Furosemid (1323)
scottish Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1330
Remélem az emlékezetem nem csal. Asszem csak az elnöki lakosztálynál van egy kis GEBASZ. Mivel én sohasem lopok ezért szivornya volt a kártya elvételénél. Arra meg má' nem emléxem, hogy ha lelövöm akkor az alsóbb szinteken is nekem esnek-e.
Arra figyelj, hogy csak akkor nem bux le a robbanóanyaggal, ha akkor teszed le, mikor a középső konzolnál nem áll senki és a baloldali is másfelé kóvályog.
Előzmény: gyummi13 (1329)
gyummi13 Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1329
Köszi scottish, ma kipróbálom.
_ Liar _ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1328
akkor te érted miről beszélek... (zene)

idegtépő egy idő után...

Előzmény: scottish (1326)
_ Liar _ Creative Commons License 2002.01.25 0 0 1327
Vault City zenéjét csak azért nem szeretem, mert ott lakik az a sok geci, mondjuk ők szokták a rövidebbet húzni...

(de az tuti hogy ők nem fognak szeretni engem...)

kedvenc zene : ami a sivatagban megy , kurva jo nyomasztó, sokszor kiráz a hideg tőle, ha belegondolok hogy valójában hol vagyok...

Előzmény: gyummi13 (1325)
scottish Creative Commons License 2002.01.24 0 0 1326
gyummi13> Le kell menni a legalsó szintre. Az elnöktől lehet lopni vagy hullarabolni egy pasport kártyát. No a legalsó szinten sokmindenkivel lehet beszélni lényeg ami lényeg, hogy mikor nincs senki a számítógépes konzolok közelében (egyébként lebux) akkor le kell tenni egy kis robbanószert a tövébe, aztán spuri. Remélem elősször kiiktattad a lövegtornyokat az előtérben, mer' ott jön a Horrigan.:) És ha még a tornyok is rád lövöldöznek nem leszel hosszú és boldog végkifejletű.
A lépcsős ajtókat én kinyitottam, már nem emléxem hogyan, de kifelé már azon keresztül száguldoztam, így nem vesztettem időt a sok harccal.

A zenéről: Tuttancs szuper. Mondjuk a mai napig az egyik legeltaláltabb intrónak tartom a Fo1-ét. Akkora hangulata van!
Az öreg szachmo meg maga az isten.
A játék közbeni pedig idewális hangulatteremtő, bár nem szivesen hallgatnám sokáig mert habos lesz a szám, a lábam meg depressziós.

gyummi13 Creative Commons License 2002.01.24 0 0 1325
Fallout zene nagggyon király. Nekem legjobban a Vault city-é jön be, de a többi is nagyonjó.
Nameg van egy nagy, óriási gondom nekem. Elmentem a tankerhajóval az Enclave bázisra. Oszt ott mit kell csinálni, de lassan veszélyessé válik az ideggyengeség, amit az okoz, hogy nem tudok micsinálni. Van az a néhány szint, túljutok a puzzle room-on, beszélek az elnökkel, aminek az lesz a vége, hogy mindenkit megölök, de ha nem ölök meg senkit, akkor sem tudok eljutni oda, ahova a nyanya mondja, valami szörnygéphez. Ja, van két ajtó, amit nem tudok kinyitni, mindkettő mögött csak egy csigalépcső van. Tiszta ideg vagyok. Segítsééég!!!
Strato Creative Commons License 2002.01.24 0 0 1324
Sokmindenről esett itt már szó, de a Falloutok zenéjéről még asszem nem. Mi a véleményetek róla?
Furosemid Creative Commons License 2002.01.24 0 0 1323
hi addiktok
elhagytam a mind az 1. mind a 2. reszt is (egyutt kertek kolcson pontosabban :[ ) es tisztelettel megkerdenem nincs-e olyan koztetek aki akar egyiket v. masikat esetleg mindakettot fel tudna nekem tenni egy ftp-sitera?
Ha vki ir a cimemre, azzal megdumalnam idopontot passt stb..
Elore is koszi: furosemid
sztyopka-remixx Creative Commons License 2002.01.21 0 0 1322
A németek mindent túllihegnek, de szerintem ezt a témát hagyjuk más fórumokba kibontakozni..
Előzmény: wreckage (1321)
wreckage Creative Commons License 2002.01.20 0 0 1321
Nemcsak hulyeseg, hanem naivsag is. A cenzuraval csak azt erik el hogy kaposabbak lesznek a verre az emberek, az embereknek egyszeruen szukseguk van verre, testen kivul is.
Előzmény: ávid (1320)
ávid Creative Commons License 2002.01.20 0 0 1320
Sztem ha hagynák ezeket a dolgokat jobban elfelejtenék mer minden "vérnélküli" dolog után eszükbe jut mit csináltak az "ősök". Ugy sokkal jobban elfelejtenék........
U.i.: egy filmet megvágni hülyeség mer pl egy ryan közlegényben a sok hulla meg vér a filmhez hozzátartozik, hogy muilyen szar volt normandiában... na mind1
Előzmény: wreckage (1319)
wreckage Creative Commons License 2002.01.19 0 0 1319
Pont ez a "verengzes" miatt fogjak most vissza magukat. Az emlekezetukbol is ki akarjak torolni a dolgot, de ezzel aztan kurvara nem mennek semmire, Mint ahogyan azzal sem hogy nem hasznaljak a "Fuhrer" szot(Vezer - ha vezert kell mondani egy masik, szinonim szot hasznalnak).

Van ugye egy elcsepelt szolas hogy aki elfelejti tortenelmet arra karhozott hogy ujra atelje azt..

Delomar: Vagy peldaul ha megnezel a pro7-en egy filmet, (alien tril., predator stb.) mind vagva vannak. De csak szanalmasak ezzel az erolkodesukkel.

Attilio Creative Commons License 2002.01.19 0 0 1318
soha nem értettem azt a kultúrát....a sors iróniája hogy a világtörténelem legnagyobb vérengzését épp az "szentséges" nép követte el...
Előzmény: Delomar (1317)
Delomar Creative Commons License 2002.01.19 0 0 1317
Üdv!

A németek minden játékukból száműzik a vért, és egyéb 18 éven felüli dolgot. A filmek is eléggé cenzúrázva vannak. Példa erre ha németországból hozol be DVD-t a filmek egy része vágott. pl. Excalibur.

Előzmény: ávid (1314)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!