Minden, ami navigációs eszközökkel, és azokra telepített jogtiszta navigációs szoftverekkel kapcsolatos.
A warezolásnak, nem jogtiszta szoftverekre vonatkozó hozzászólásoknak ebben a topikban tiltás a következménye.
egy kérdés, ha szabad: kellene-e jönniük egy wayteq x820 wince-n futó 8-as igo-n a gyári tmc-vevővel a tmc adatoknak? látja az igo a petőfi rádiót, látja az éppen játszott zeneszám címet, de tmc infó, az nem jön. régebben ment remekül, elméletileg csak térképeket csereberéltem...
Szerintem nem marhaságok, nekem pl. ezek tennének kényelmessé egy szoftvert. Gyakran megyek hosszú nemzetközi utakra, időnként jó néhány megállóval, és menet közben nem szeretek hozzányúlni, nekem fontosak a köztes pontok. Az is, hogy meg lehessen változtatni a sorrendjüket, mert néha közbejön valami. A Google Maps lenne amúgy a legjobb, csak abban meg nem látom, hogy mikor érek az út végére.
valaki segítsen miért irja folyamatosan hogy elutasitja a poziot ..vagy ilyesmi ez wayteq x995 navi … na ez a pontos üzenet : sygic voucher navigation is denied to obtain your cureent position.
PC-n el tudom menteni-visszahozni, de telefonra csak a helyek szinkronizálódnak át, az útvonal és az útvonali pontok nem. Egyéb gyűjteményekben PC-n ott van, telefonon nincs.. :(
Navigációs szoftvert és hozzá tartozó térképeket keresek Androidra, és lenne pár igényem velük kapcsolatban. Tudnátok olyan cuccot javasolni, ami megfelel ezeknek? Már egy csomó mindent kipróbáltam, de egyik se volt tökéletes.
- ingyenes legyen (TomTom kilőve) - legyenek hozzá offline térképek - lehessen benne felvenni köztes útvonalpontokat (HERE WeGo kilőve) - a köztes útvonalpontok sorrendjét lehessen megváltoztatni a pontok újradefiniálása nélkül (HERE WeGo, Sygic kilőve kilőve) - ha vannak köztes pontok, akkor navigációs nézetben a teljes út hátralévő idejét mutassa, ne csak az első pontig hátralévő időt (Google Maps kilőve) - tudja az érintett útvonalszakaszok sebességhatárait (Google Maps kilőve) - ne csak a fizetős utakat és az autópályákat tudja kizárni, hanem külön a fizetőkapus szakaszokat is, ez pl. Ausztriában hasznos, ahol megveszi az ember az országos matricát, de szeretné elkerülni a külön fizetőkapus rövid alagutakat, amelyeket néhol minimális kerülővel el lehet kerülni (Google Maps, HERE WeGo, TomTom, Sygic kilőve) - ne szaggasson és ne legyen kifejezetten csúnya (iGO kilőve)
Ez ugye relatív.. van akinek a TMC fogalma a "faszság" másnak meg a "Waze" hájpolása.. megint másnak egy autós tartó felszerelése az...
Nem vgyunk egyformák.. én pl konkrét észérvekkel és tényekkel meggyőzhető vagyok.. De a "szerintem" meg a "nekem az is jó" egyik kategóriát sem meríti ki.
Szóval ha navigációhoz köthető a tém akkor lehet "faszság" is... max vitázunk rajta pár napot. :D :D
? Miért nem jó erre a célra a waze? Ha gyorsan megyek, akkor nézem és lassítok, ha látom a waze-n a radart.
Miért húzzak a gyönyörű szép, polírozott, rozsdamentes acél, monogramos(!) rendszámtáblakeretemre egy ronda műanyag zsákot, ami zajon, levinné a szél?? A fejemre végképp nem értem, miért kéne bármit is húzni, nem az alapján azonosítanak.
5 éve használom a wazzét, ezzel a funkciójával elégedett vagyok.
De ha már ilyen szakértő vagy!Hogy is van a "barát" felvétele a wazzéban fészbukk nékül?
Már régóta olvasom itt a topikban a Waze kontra professzionális navigáció kapcsán folytatott eszmecserét. Arra volnék kíváncsi ( nem kötekedésből, hanem tényleg) hogy Te melyik navit ajánlanád mobilra? Hogy fizetős, vagy nem az lényegtelen. Feltéve, hogy nem kerül egy kisebb vagyonba a navi.
Ha pedig ezt már kifejtetted valahol, akkor add meg lécci a hozzászólás számát, mert lustaság ide, vagy oda, de az egész topikot nincs kedvem végigböngészni.
Ha nem erőltetnéd ennyire,előbb elhinné mindenki,hogy a Waze egy amatőr,rosszul sikerült,nem versenyképes navigációs program, nem összemérhető a piacon levő többivel,rengeteget hibázik,szar,fos,stb Így sokaknak első gondolata,hogy azért fizetnek,hogy lejárasd a szóban forgót.
Egy szakmai topikban,ha betéved egy amatőr,először megpróbálják meggyőzni.Aztán hagyják élni a saját álomvilágában.
Ezt a fórumot elsősorban nem szakemberek olvassák,hanem azok,akiknek piti problémájuk akadt a valahol megvásárolt navijukkal,amire sok esetben nincs is szükségük.Szerinted egy súlycsoportba tartozik a Te ,wazét értékelő hsz.-ed és a készülék felszerelésére,rögzítésére tanácsot kérő hsz?
A Waze szar navi, csak itthon menő a traffipaxok miatt.
Tökéletesen egyetértek, én is csak a traffik előrejelzésére használom. 5 éve használom és mindig megbántam, ha hallgattam rá.
Régebben volt egy jól használható funkciója, hogy felvehettem barátokat, nézhettem merre járnak, küldhettem nekik ÉVI-t. De mostanában a "barátok" a fészbukkra irányít.
Ti tudjátok, hogyan lehet a waze barátokat kezelni fészbukk nélkül?
Nem ertem ezt a problemat ami allandoan feljon. Mai telefonon (ami altalaban nalad van) nyugodtan lehet 3-4 navi app, mindenhol azt hasznalod amelyik ott a legjobb. En is ezt teszem.
Azért a Waze magyar menői beláthatnák már amit Európa rég tud.. A Waze szar navi, csak itthon menő a traffipaxok miatt. 😂
Megjegyzem az külön vicc, hogy lassan az összes kritikus hangot kitiltották és nem értik miért nem világmegváltó a program mikor ott mindenki egymás vállát veregeti. :)))
Valaki kérdezte a teszteket... Nos Európa szerint a Waze az egyik legszarabb navi sok tekintetben. Ami miatt meg pár magyar hájpolja az senkit nem érdekel tőlünk nyugatabbra (se). :))
"Hogy ennek mi az oka passz".... Na ez kb olyan mondat mint az MSZP szóvivőtől a "nem értjük mért nem nyertünk. Biztos csalás ". 😂