Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Sziasztok! Mi már szerencsére túl vagyunk az esküvőn, ami meseszép volt. Ekkor használtuk, a gépet, amit most eladásra kínálok. A szökőkút 60cm magas, eredeti ára: 38.000Ft volt külföldről rendeltük, Magyarországon nem kapható. mi 1 alakalommal az esküvőn használtuk. Tehát újnak mondható. Mi 25.000Ft-ot szeretnénk érte kapni, szerintem, ez nem sok tekintve hogy a gép majdnem új, és egy szolgáltatónál, ez a gép bérleti díja de ha esetleg valamivel kevesebbet szánnál rá, akkor is írj, mert meg tudjuk beszélni. Akár kölcsönzésről is szó lehet, ha érdekel a lehetőség akkor írj. A gépet nagyon könnyű használni, nálunk, az unoka tesóm segített, és ő töltötte egész este, mi 50-en voltunk, és kb 3x 3l pezsgő fogyott el. A gépet további költségek nélkül el tudom juttatni Budapestre, Egerbe, Gyöngyösre, Miskolcra,Salgótarjánba ...további városok megbeszélés után. Várom az érdeklődéseket. nardacska19@gmail.com
Válalkozásunk vállalja komplett esküvői és rendezvény dekorációk tervezését és kivitelezését.
A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbítottuk akciónkat. Most minden 2012.10.31.-ig lefoglalt dekorációs megrendelés mellé nagy értékű különleges ajándékkal kedveskedünk a megrendelőinknek.
Ami 2db egyedi VILÁGÍTÓS SZÉKSZOKNYA ezek Magyarországon még csak nálunk kölcsönözhetők.
Székszoknyáink bérelhetők ekrü fehér, és fekete színben is rakott, székre szabott bármilyen székre jó, még egyes karfás székekre is.
Akciós ajànlatunk keretein belü az organza masnival rendelt székszoknyàinkhoz melynek darab ára:350Ft ajándek képpen egy alap dekoraciòt biztositunk minden megrendelőknek.
Mely a következőket tartalmazza 30Fèle szìn kőzül vàlaszthatò masnival az asztalokra sima vagy mintas futò a főasztalra szaténselyem asztalszoknya a svédasztalra szinten sszatèn anyagbòl készült asztal szoknya a főasztal elejère 1db organza dekor anyag es egy fényfüggöny.
Foglaljátok le még idén 2012-es áron a 2013-as esküvőtökre a dekorációtokat.
Az ár tartalmazza a mosás, vasalás, költségét, valamint a felrakásét is, viszont amennyiben csak székszoknyát rendelsz úgy a kiszállítás plusz költség.Bármilyen színű választható masnival. A kiszállítását is Vállajuk az ország bármely pontjára. 80Ft/km-es áron. Amennyiben komplett dekorációt kérsz úgy a kiszállítási költséget teljes egészében elengedjük. A szabad kapacitásról kérlek mindenképp érdeklődj, minden esetben előzetes foglalás szükséges. Kérj árajánlatot: 0630/816-02-94-es számon, vagy a kreativ.e.dekor@gmail.com címen Munkáinkból még több képet találsz: www.kreativdekor.gportal.hu
Tarjáni Andrea vagyok ruhetervező, készítő! Akinek tudok segíteni ezzel kapcsolatban, várom kérdéseiteket.
"Egyedi tervezésű menyasszonyi-, alkalmi ruhák és kiegészítők méretre készítésével foglalkozunk, segítséget nyújtunk a tökéletes ruha kiválasztásában. Legfontosabb számunkra, hogy egyéni elképzeléseit és adottságait szem előtt tartva a legtökéletesebb és a legelőnyösebb ruhát tervezzük meg és készítsük el, amelyben gyönyörűnek érzi magát. Személyre szabottan, egyedi terv alapján, haute couture minőségben készítjük el a megálmodott ruhát és a hozzá illő kiegészítőket, így ruhája egyedi és megismételhetetlen lesz. Első osztályú olasz, francia, spanyol szövetekkel, hernyóselymekkel dolgozunk, amiket csipkével, swarovski kristályokkal, applikációkkal, raffolással díszítünk."
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt ami rávilágit a 10 legfontosabb esküvői hibára, amit ne kövvesetek el a nagy napon. Esküvői tanácsok, ötletek több éves tapasztalatból, hogy ne fuss lyukra. Érdemes ránézni, hasznos lehet. :-)
Ajánlok egy oldalt a érdeklődőknek, pároknak, hogy mi az a 10 esküvői hiba ami ne kövessenek el a nagy napon. Több éves esküvői tapasztalat után íródott. Hasznos lehet hibák, tanácsok, segítségek a pároknak.
Lelkes menyasszonyok, vőlegények és vőfélyek kerestetnek!
Magyarország egyik legkedveltebb műveltségi vetélkedője, a Maradj talpon! különleges adásra készül.
Menyasszonyok mérik össze tudásukat vőlegényekkel és vőfélyekkel. A tét ebben az esetben is 25 millió forint! Várjuk olyan esküvő előtt álló jegyesek, illetve gyakorlott ceremóniamesterek jelentkezését, akik szeretnék ország-világnak megmutatni, hogy tájékozottak, vállalkozó szelleműek, és reméljük, talpraesettek! (És talpon is maradnak.) Tudással könnyen megkereshető egy szép nászút vagy akár az egész lakodalom ára.
Mindössze egy levelet kell írnod a maradjtalpon.mtv@gmail.com címre, hogy egyeztethessük veled a szereplő-válogatás időpontját! A tárgyhoz írd be: ESKÜVŐ! Jelentkezési határidő: 2012. október 4.
Sziasztok! Nemrég kérte meg a barátom a kezemet, annyira boldog vagyok :) Azonnal belevetettem magam a szervezésbe, a barátnőkkel karöltve! :D Lehetőségek után kutatgatok a neten, és találtam már egy csomó érdekes és hasznos dolgot. Az egyik barátnőm pedig felhívta a figyelmem egy jó kis játékra, ami felkeltette az érdeklődésünket! Csak az eljegyzés történetét kell megosztani és várni, hogy a szerencse mellénk szegődjön. :) https://www.facebook.com/eskuvo.by.KE/app_345438412209047
Szeretném a következő szolgáltatásainkat figyelmetekbe ajánlani:
Esküvői DJ és RETRO buli szolgáltatás mindenki számára. Esküvőre, bálra, céges bulira, házibulira, suli-bulira és bármilyen más rendezvényre megfizethető áron.
Weboldalunkon tovább informálódhattok, illetve közvetlen árajánlatot is kérhettek tőlünk pár kattintással:
galambos eszter vagyok, sminkes és kozmetikus. szívesen válaszolok a témában felmerülő kérdésekre. megtaláltok itt, vagy a honlapomon: www.galamboseszter.hu
Esküvői fotókönyv - emlék az Ön élete végéig arról a gyönyörű házasságkötési napró. A legtöbb pár a saját fotósát bizza meg az esküvői fotókönyv elkészítésével és ez valőszínüleg megmutatkozik az árán. Most Őn egyedűl is dizájnerré lehet a saját szerelmi történeténe. Most elegendő a megrendelő lapon kiválasztani a megfelelő "Esküvői" sablont és feltölteni a fotókönyvben elhelyezni kívánt fotókat.
Kerestem már a neten,de lehet béna vagyok és nem jól írom be,viszont nekem baráti jó kívánságok,saját összeállított szövegek kellenének esküvőre... (Nem sablon szöveg és nem azért,hogy bemásoljam akárhova is,vagy előadjam mint saját ötlet,hanem mint kiindulási alap,példának!!!!) Aki tud jót/jókat azt megköszönném,ha leírná! :)