Na ne b****nak ki!!!
Akkor odamegyek éhségsztrájolni a Black Isle székháza elé! Nem lehet, hogy csak akkor van ez így, ha nem saját karakterrel indítasz, hanem a BGII-vel kezdesz. (Lesz ilyen láma is...)
Na ja kedves Pace!
De az Icewind-be nem tudod importálni a Balduros karaktered! (hogy a bánat rohassza le őket!).
Egyébként végül is úgy döntöttem nem hack-elem meg a gamét és nem kínlódom a Demon King-el sem.
Sarevokot lenyomtam, az a lényeg, aztán meg úgyis jön majd a BGII.
Egyiket sem. Csak az XP cap-et törli, tehat a karaktered fejlödese nem all meg 89000 (Baldur's Gate), illetve 161000 (Tales of the Sword Coast) pontnal.
Sorry, de ez a progi csak erre jo ...
Érdekes mikor először játszottam én is pont igy jártam, másodszor simán lejutottam a daemonhoz. Azt hiszem a sorrend volt más ahogy a 4 szobros szobába bejutottam, előszor onnan jutottam be ahol a runák vannak, másodszor a pokos szobábol ahol összevissza kérdez még a másik szobor is, és harmadszor ott ahol a runa nyitja az ajtót es a székre kell kattintani. Mikor először játszottam bizti más volt a sorrend. Aztán hogy ennk van e valami köze az egészhez azt nem tudom, de más is járt már igy..
Nincs meg vkinek az xpcap a Baldurhoz? Nem tudjátok müxik a Totsc-al is? Úgy nincs kedvem játszani, hogy nem fejlődök (161000 exp elérve). Ja, és nem tudom ti hogy jártatok, de én a Durlag legvégén elakadtam. A Demon Kinghez vezető ajtó zárva és minden szoborral beszéltem már. A szőnyeges szobából pedig nem tudok megint visszajutni a négy szobrosba vmiért. (szerintem ez megint vmi bug lehet... hogy a teszterek jó édes ...de már ezt már tudjátok...).
Plíz help.
Nem, ne reménykedj!
Nekem fenn volt a Totsc is meg legfrisebb patch is meg minden. És úgy qrta el a Final Save-et. Azonkívül megpróbálatam mindent, Baldur egyedül, Baldur egyedül patch-al, Baldur Totsc-al, Baldur Totsc-al patch-el stb. Eredmény: ugyanaz. Annyiszor kellett megnéznem azt a kibeba end sequence-et, hogy a végén már kívülről ment.
Szóval add fel. No megoldás. Stupid teszterek.
En is visszagyalogoltam BG-be, aztan fel Ulgoth Szakallaba :) El is kezdodott az adventure, de azt a 15k XP-t sajnalom ami Sarevokert jart...
Nektek volt TotSC patch felrakva? Mert nekem csak a BG patch. Egyaltalan a TotSC fenn volt a Final Save-kor teve?
Lehet hogy megoldas a TOtSC patch?
Nem csak így qrva unalmas, nem? :-)
Addig nyomasd a Planescape-et (azért ki lehet bírni). Meg Diablo 2-zzél you lucky one! :-)
Ja + ott a Nox.
Az Icewind majd hamarosan gyün de szerintem a BG II yobb lesz.
A Neverwinter csak multiban lesz élvezhető szerintem és az új engine majd meglátjuk hogy remekel...
Szerintem csak a cuccok egy részét viszi abba a mentésbe amit a kiegészitőhöz ad.
Amugy abban a partyban, mindenfele beállítottságu karakter van good-evil tehát könnyen összeverekedhetnek, bár én nem játszottam velük.
Szerintetek a cheat e hogy már 3x játszom ugyanazzal a karakterel és igy az értékei elég izmosak lettek már.
VAlami jön e mostanában Icewind, Newerwinter?
Nekem is ez volt!
Hogy az a Gyehenna rohassza szét az Interplay testereit!!!
Ne tudd meg mit szenvedtem!
Először nekem is bemásolt vmi final save-et.
Aztán az nekem is visszatöltött vmi régebbi állást!
(Még szerencse, hogy állandóan quick save-elek és volt a végső csata előtt is kimentésem!)
Utána kitöröltem a final save-et (a dirt) és nekiálltam újra lementeni... A rohadék még csak a final save-et sem csinálta meg! Na mind1...
Nos, szerintem nincs megoldás, és is azt csináltam, amit Pacemaker barátunk ajánlott: Sarevok lenyomása előtt visszabumliztam Baldur-ba azon a rohadtul idegesítő labarintuson keresztül, aztán el Ulgoth's-ba. Szerintem ne játsz a gép PC-jeivel, mert az kiábrándító...
Egyébként én már írtam erről, de senki sem reagált, jó tudni, hogy nem én vagyok láma. (Ebben az esetben :-) )
Locklear
Ad egy final mentést még Sarevok előtti harcnál, az sincs meg?
Visszamész amerre jöttél Bg-be és elmész Ulgoth-ba, Kicsit macerásabb de a saját karaktereiddel játszol.
Huh, en is vegre hosszu ido utan eljutottam a Sarevok levereseig.
A gep azt mondta Final Sava Slotba elmentett mindent, kozben a legutolso mentett allast masolta be oda....
Hat ez gaz.
Nem tetszik a ToTSC alap kezdocsapata. Az az Abdel olyan rohejes, foleg a regeny utan :)
Csak egy apróság... próbáljátok ki...
Beregrostban a Feldpost Innben tartozkodók túl hangosak voltak :)), megreguláztam őket.
Ja mentsetek egyet, várom azt a jelentkezőt aki mindenkit ki tud írtani (mondtam már, hogy nem teljesen lawfull good a karakterem? :))
Üdv
OutSider
Sarevok bácsit és barátait egészen egyszerüen le lehet gyakni: Óvatosan kommandózunk előre, kb. a koponya aljáig, onnan meg tűzlabdaeső, mig a két varázsló el nem pusztul. Aztán megláthat Sarevok, és idézzünk be elé pár ezer monstrét. Azok majd lenyomják... Na sok sikert...