" A ChatGPT az indulását követő egy öt nap után már 1 millió felhasználója volt. Összehasonlításképpen: a Facebooknak ehhez 10 hónap kellett, a Netflix-nek 41 hónap. Ez mutatja milyen radikálisan új dologról van szó. "
" Sokan kerestek rá a Google Copilot MI -ben arra, hogy „fáj a szemem”, miután áthaladt a napfogyatkozás Amerikán – ebből arra lehet következtetni, hogy sokan próbálták megfelelő védőszemüveg nélkül megtekinteni a jelenséget. "
6.1. A mindenkori Szolgáltatási díjakat, különös tekintettel az események részvételi díjaira, a Szolgáltató a Weboldalon teszi elérhetővé.
6.2. A Szolgáltató a jelentkezés visszaigazolása után a Jelentkező számára díjbekérőt állít ki, azt a mindenkori jogszabályoknak megfelelően a Jelentkezőhöz eljuttatja."
Azt hiszem ez az internet egy újabb eleme-tünete !
Én úgy látom, hogy ez inkább a te tüneted. Gondolj bele: feltűnően kevesen panaszkodnak arra, hogy nem találnak maguknál intelligensebbet. Igaz, te meglehetősen kivételes vagy, de szerintem azért nem ennyire.
Mindenki a ChatGPT-féléken csüng, és pl. én is - hiába írok rendkívüli dolgokat a tanulmányaimban - mások a blogjaikban, nem olvassák: mert a ChatGPT miatt már rá sem keresnek a Google-val !
Amikor a ChatGPT-nek híre-hamva se volt még, akkor téged többen olvastak?
(el szoktál gondolkodni azon, hogy bizonyos dolgok oka nem a környezet, hanem te magad ...?)
Azt hiszem ez az internet egy újabb eleme-tünete !
Mindenki a ChatGPT-féléken csüng, és pl. én is - hiába írok rendkívüli dolgokat a tanulmányaimban - mások a blogjaikban, nem olvassák: mert a ChatGPT miatt már rá sem keresnek a Google-val !
Nekem ez elégé nagy gondot okoz, ti hogyan vagytok evvel ?
Keress valami olyan entitást, aminek az IQ-ja a tiédnél magasabb (szerintem némi ráfordítással sikerülni fog), és annak a véleményében fürödj. (Vagy a helyzet már most is ez?)
"Szerinted a galaxisok olyan T-alakúak, mint ez a kilincs a videón?"
Már vártam, hogy valaki észre vegye ! Ezek szerin nem mindenki sík h*lye itten ♥
Igen, ha a tárgy alakja - a kereszt irányú tengelyére nézve - szimmetrikus, akkor nincs teniszütő jelenség !
csak hogy:
1. ez a galaxis billeg = a keresztben aszimmetrikus !
2. ha a galaxis két spirál-karjára kb. merőlegesen egy másik spirál kart képzelünk, és e másik spirálkar két oldala nem egyenlő, akkor is jelentkezik a teniszütő jelenség, csak a galaxison belül történik !
3. a galaxisok tényleges ütközése után a sérült galaxis aszimmetrikus, ahol az egyes ilyen eseteknek "kilincs szerű alakjuk" lehet .